✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van zilvervisjes?

Zoek op uw plaats

Zilvervisjes in bed

Het klinkt erg vies, maar zilvervisjes kunnen helaas ook in bed voorkomen. Het is dan heel lastig om er weer af te komen. Zilvervisjes in bed zijn niet direct schadelijk voor de gezondheid, maar uiteraard wel enorm vies. Het idee dat de dieren in jouw bed rondlopen zorgt bij veel mensen al voor een rilling over de rug.

ZilvervisjeZilvervisjes komen voornamelijk op vocht af. Wanneer er zilvervisjes in de woning gesignaleerd worden, is het dus zaak het achterliggende probleem op te lossen. Wanneer de kraan lekt kun je immers wel telkens het water opdweilen, maar je doet er goed aan om in plaats daarvan de kraan te repareren. Zo is het dus ook met zilvervisjes. Wanneer ze in bed gevonden worden, is het waarschijnlijk te vochtig in de slaapkamer.

 

Lucht het matras voldoende

Die vochtigheid kan ook enkel in het bed aanwezig zijn. In de circa acht uren die we in bed liggen, verliezen we behoorlijk wat vocht door zweet. Dit vocht wordt allemaal door het matras geabsorbeerd. Het is daardoor belangrijk dat het matras regelmatig gedraaid wordt of een dag op z’n kant staat om te kunnen luchten. Op die manier wordt het matras verfrist en heeft het vocht de mogelijkheid om te verdampen.

Tenslotte helpt het misschien om het bed iets van de kant te zetten. Zilvervisjes kunnen bijzonder goed klimmen en kunnen dan ook via de muur in bed komen. maar dan nog wil u uiteraard van de zilvervisjes in de kamer af, en is het dus sterk aan te raden om het probleem an sich te verhelpen.

Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.