✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Waar kunnen wij u helpen?

Zoek op uw plaats of postcode

Ongedierte binnen uw bedrijf bestrijden

Niet alleen particulieren kunnen met verschillende vormen van ongedierte te maken krijgen, ook bedrijven hebben regelmatig last van papiervisje, wespennesten of houtworm. Niet alleen is het onhygiënisch als er ongedierte over de werkvloer kruipt, ook kan het schadelijk zijn voor uw organisatie. Papiervisjes tasten uw administratie aan, muizen laten keutels achter en verspreiden ziektes, wespen kunnen voor een venijnige steek zorgen bij uw medewerkers, enzovoorts. Reden genoeg om ook voor de bestrijding van ongedierte binnen uw bedrijf een specialist in te schakelen.

 

Een ruime ervaring in de bestrijding van ongedierte

Onze specialisten hebben een ruime expertise in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte op de werkvloer. Samen zorgen we ervoor dat ongedierte geen schijn van kans heeft binnen uw organisatie, zodat uw medewerkers zich in alle rust op hun taken kunnen focussen. Tijdens het bestrijden van ongedierte gebruiken wij enkel behandelingen volgens de geldende HACCP- en IPM-vormen en de BRC-, IFS- en AIB auditoren. Wilt u hier meer over weten? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

 

Het bestrijden van ongedierte binnen een organisatie begint bij het opstellen van een passend bestrijdingsplan. In dit plan leggen we vast hoe we bestaande ongedierte voor u verdrijven, of in de toekomst voorkomen dat er nieuwe ongedierte op de werkvloer verschijnt. Zo kunnen onze ongediertebestrijders bijvoorbeeld eens per zoveel weken bij u langskomen om uw bedrijfspand te controleren op ongedierte. Waar nodig zal direct voor een passende oplossing gezorgd worden door onze specialisten, om een serieuze ongedierteplaag te voorkomen. Soms heeft u last van ongedierte, zonder dat u dit zelf doorheeft.

 

Meer weten over ongediertebestrijding in bedrijfspanden?

Wilt u meer weten over het bestrijden van ongedierte binnen uw bedrijfspand? Of wilt u direct laten controleren of er in uw bedrijfspand sprake is van een ongedierteplaag? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden met u door te spreken. Onze ongediertebestrijders beschikken niet alleen over de juiste papieren om ongedierte te kunnen bestrijden, ook hebben zij een ruime ervaring in verschillende vormen van ongediertebestrijding. Zo helpen wij u niet alleen bij het bestrijden van bestaande ongedierte, maar kunnen we u tevens adviseren om ongedierteplagen in de toekomst te voorkomen.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?