✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van wespen?

Zoek op uw plaats

Wespenpoeder

Wespenpoeder is een effectief bestrijdingsmiddel tegen wespen. Het is een wit poeder dat moet worden aangebracht bij de ingang van een wespennest. De wespen die met het poeder in aanraking komen zullen dit niet overleven. De bedoeling is om een ruime hoeveelheid van het bestrijdingsmiddel in de ingang van een wespennest te spuiten. Met behulp van een poederspuit kan u dit met een grote nauwkeurigheid voor elkaar krijgen. Bij het kopen van wespenpoeder wordt in de meeste gevallen een spuit bijgeleverd.

 

Werking van wespenpoeder

Wespennest verwijderenDe werkzame stof in wespenpoeder is verschillend. Dit kan onder andere deltamethrin, permethrin of tehteramethrin zijn. Het zijn stoffen die ook vaak bij de bestrijding van andere ongediertesoorten worden gebruikt. Nadat het wespenpoeder voor de ingang van een wespennest is gespoten zullen de wespen bij het ingaan en verlaten van het nest onder het poeder komen te zitten. Het einde van deze wespen is nabij maar zij zullen het poeder ook het wespennest mee innemen. Dit is belangrijk want hierdoor zullen ook de wespen die het nest nooit uitkomen bestreden worden. Voor een effectieve bestrijding moet u een aantal keren wespenpoeder spuiten.

 

Professionele bestrijding van wespen 

Wespenpoeder is gewoon bij bouwmarkten, tuincentrums en online voor consumenten te koop. Deze bestrijdingsmiddelen bevatten wel een lager percentage van de werkzame stoffen dan de middelen die een professionele ongediertebestrijder gebruikt. Wanneer u last hebt van een groot wespennest is het wespenpoeder daarom niet altijd effectief in het bestrijden van de wespen. Meteen de hulp van De Bestrijdingsbrigade inschakelen is daarom nog altijd aan te raden wanneer u zeker wilt zijn dat u in één keer van het wespennest verlost zal zijn.

Ga terug naar:

 

Lees meer over:

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.