✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van wespen?

Zoek op uw plaats

Wespen bestrijden

Het bestrijden van wespen kan op verschillende manieren. Komen er af en toe wat wespen op uw drankje af wanneer u in de tuin zit op een zonnige dag? Dan kan een wespenval al voldoende zijn om de wespen te bestrijden. Heeft u werkelijk geen rustig moment meer wanneer u in de zomer buiten zit? Dan is de kans groot dat er een wespennest bij u in de buurt zit. Het wespen bestrijden moet in dat geval bij de bron van het probleem plaatsvinden.

 

Wespenvallen en wespenpoeder

Voor het bestrijden van wespen kunnen meerdere middelen ingezet worden. Wespenvallen kan u bijvoorbeeld gebruiken om wespen in een val te lokken waar zij niet meer uit kunnen ontsnappen. Wespenpoeder is een bestrijdingsmiddel dat goed van pas komt wanneer u de locatie van het wespennest weet. Om de wespen te bestrijden spuit u het poeder in de ingang van het wespennest. Deze methode van bestrijding is ideaal wanneer het wespennest op een moeilijk te bereiken plek zit. De wespen bestrijden moet dan geschieden door alle insecten in het nest te doden waardoor de populatie niet verder groeit.

 

Een wespennest laten verwijderen

Heeft u een wespennest in de grond, op zolder of onder dakpannen zien zitten dan bestaat het wespen bestrijden uit het verwijderen van dit nest. Om het gevaar om gestoken te worden te vermijden kunt u het wespennest laten verwijderen door de ongediertebestrijding van De Bestrijdingsbrigade. Onze professionele ongediertebestrijders hebben ruime ervaring met wespen bestrijden en beschikken over speciale kleding en hulpmiddelen om de bestrijding van wespen succesvol te laten verlopen.

Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.