Wespennest verwijderen in Leeuwarden – Direct van uw wespen af!

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve wespenbestrijding

Eerst bestrijden, dan verwijderen

Gecertificeerde bestrijders

Bel direct 058-7820400
Wespennest verwijderen in Leeuwarden

Last van een wespennest? Bel direct onze spoedservice: 058-7820400

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw wespennest af

1. Help! Last van wespen

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer wespenvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, uw wespenspecialist!

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw wespennest af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leeuwarden!

058-7820400

Wespennest verwijderen in Leeuwarden tussen uw muren

Een wespennest tussen uw muren kan erg vervelend zijn. Niet alleen is een wespennest verwijderen in Leeuwarden in zo’n geval erg lastig. Ook kunnen de wespen in het nest al snel voor een heuse plaag zorgen op uw terras of zelfs in huis! De wespensteken zijn vaak erg venijnig. Daarbij kan het voorkomen dat u of uw gezinsleden een allergie voor de wespensteken hebben, waardoor zo’n wespensteek in een zwelling resulteert. Iets wat u vanzelfsprekend liever voorkomt. Zeker als u bijvoorbeeld in uw hals of mond gestoken wordt door de wespen.

Een wespennest verwijderen in Leeuwarden kunt u aan onze ongediertespecialisten overlaten. De Bestrijdingsbrigade beschikt over verschillende hulpmiddelen, om de wespen op effectieve wijze te bestrijden.

 

Noodzaak van een wespennest verwijderen in Leeuwarden

Het is sterk aan te raden om een wespennest al vroeg in het voorjaar te bestrijden. Tijdens het voorjaar wordt het nest steeds groter. Dit betekent dat de overlast van het wespennest toeneemt en het lastiger wordt om de wespen te bestrijden. Zeker bij een wespennest tussen twee muren zal het lastig zijn om deze te verwijderen, als het nest flink gegroeid is. Door de hulpmiddelen die wij kunnen gebruiken is zelfs een wespennest verwijderen in Leeuwarden tussen uw muren een relatief simpele klus.

 

Aanvliegroute van wespen volgen

Om een wespennest tussen twee muren te kunnen vinden, is het raadzaam om de aanvliegroute van wespen te volgen. De kans is groot dat u regelmatig wespen naar een bepaalde plek rond uw muur zal zien vliegen. Dit kan op de aanwezigheid van een wespennest in de muur duiden. Door de wespen te volgen, ziet u al snel waar zij zich ophouden en bezig zijn met de bouw van een nest.

Tip: zelf een wespennest verwijderen in Leeuwarden wordt afgeraden, omdat het voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Wespennest verwijderen

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt door heel Leeuwarden voor preventie en bestrijding van ongedierte bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Leeuwarden en omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat De Bestrijdingsbrigade te werk?

Bij het bestrijden van ongedierte in woningen en bedrijfspanden werken onze ongediertebestrijders volgens een vast patroon. Eerst informeren we bij partijen die ons hebben ingeschakeld of zij enig idee hebben om welke ongediertesoort het gaat, waar deze zich bevindt en hoelang deze al in de ruimte aanwezig is. Vervolgens gaan we met speciale hulpmiddelen op zoek naar het ongedierte, om op basis van onze bevindingen direct voor een passende oplossing te zorgen. Op een later moment kunnen we bij u terugkeren om te controleren of de ongedierte niet is terugkeert. Mocht dat het geval zijn, dan zorgen we opnieuw voor de bestrijding hiervan.

Hoe werkt jullie spoedservice?

Vaak bevindt het ongedierte zich pas net in een woning of bedrijfspand op het moment dat onze ongediertebestrijding ingeschakeld wordt. U kunt de ongediertesoorten in dit geval op een werkdag laten bestrijden, omdat de kans op een ernstige schade aan uw gebouw zeer gering is. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u direct geholpen wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan een wespen- of muizenplaag! In dit geval kunt u op de hulp van onze spoedservice rekenen. Onze spoedservice komt direct bij u langs om u een passende oplossing te bieden.

Hoe snel zijn jullie ter plekke in geval van spoed?

Wanneer u de hulp van onze ongediertebestrijders direct nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een wespennest, kunt u onze spoedservice inschakelen. Onze spoedservice probeert zo snel mogelijk uw kant op te komen, wat vaak binnen een half uur lukt. Het is afhankelijk van de plek waar u woont, hoelang het precies duurt voordat wij bij u langs kunnen komen. Door de ervaring en hulpmiddelen die onze ongediertebestrijders hebben, kunnen we vaak direct voor een passende oplossing zorgen in geval van nood. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoedservice extra kosten met zich meebrengt.

Beschik ik over garantie nadat jullie het wespennest verwijderd hebben?

Tijdens het bestrijden van het ongedierte in uw woning zullen wij altijd voor een doelgerichte en vakkundige aanpak zorgen. Zo is de kans minimaal dat het ongedierte in uw woning of bedrijfspand terugkeert na het bestrijden hiervan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een garantie te geven dat het ongedierte niet weer terugkeert. Wij raden u daarom aan om enige tijd na het uitvoeren van de ongediertebestrijding een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u verlost bent van het ongedierte!

Ik heb last van wespen, maar weet niet of er een nest is. Wat moet ik doen?

Een wespennest is erg vervelend! Als gevolg van een wespennest kunnen er zelfs gewonden vallen wanneer er sprake is van een allergie. Wanneer u last heeft van wespen en u weet niet of het daadwerkelijk een nest is, kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding inschakelen. Wij zoeken naar het nest en zullen dit zorgvuldig en efficiënt verwijderen voor u. Vaak is het zo dat als er meerdere wespen in uw woning/bedrijfspand aanwezig zijn, dat er dan ook een wespennest aanwezig is.

Hoe vaak komen jullie terug om het wespennest te verwijderen?

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte in uw woning proberen wij het ongedierte in een keer te bestrijden. Het is logischerwijs van het type ongedierte en de tijd dat het ongedierte al in uw woning leeft afhankelijk, hoe makkelijk het ongedierte te bestrijden is. Mocht het ongedierte niet in een keer te bestrijden zijn, dan komen we nog eens bij u langs om de behandelmethode opnieuw uit te voeren. Vooraf geven we u een indicatie van de behandelduur voor het bestrijden van het ongedierte in uw woning.

Zijn de bestrijders van de bestrijdingsbrigade gecertificeerd?

Ja, alle ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade zijn gecertificeerd! Dit betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige en professionele oplossing, als u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte. Naast de beschikking over deze certificaten, hebben wij ook een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen u bij de bestrijding van wespen, muizen, houtworm, kevers, torren en tal van andere ongediertesoorten. Doordat wij enkel met gecertificeerde specialisten werken bent u verzekerd van een professionele oplossing als u onze hulp inschakelt bij het bestrijden van ongedierte.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Leeuwarden inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm