Wespennest verwijderen in Drachten – Direct van uw wespen af!

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve wespenbestrijding

Eerst bestrijden, dan verwijderen

Gecertificeerde bestrijders

Bel direct 0512-782402
Wespennest verwijderen in Drachten

Last van een wespennest? Bel direct onze spoedservice: 0512-782402

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw wespennest af

1. Help! Last van wespen

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer wespenvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, uw wespenspecialist!

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 / 10.

Goede ervaring met De Bestrijdingsbrigade. De spoedservice was snel ter plaatse en hebben het wespennest direct verwijderd.
- P. van de Linden -
Dezelfde dag nog geholpen door deze vakmannen. De wespenplaag in één keer bestreden, de klus was dus snel geklaard.
- R. Pieters -
Veelzijdig bedrijf dat echte kennis in huis heeft. Na de bestrijding hebben ze alles weer netjes opgeruimd, dat noem ik pas service.
- T. de Wit -
Direct van uw wespennest af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Drachten!

0512-782402

Zelf een wespennest verwijderen in Drachten onverstandig

Zelf een groot wespennest verwijderen in Drachten wordt ten zeerste afgeraden. Aan het verwijderen van een wespennest zitten een aantal grote risico’s. Denk bijvoorbeeld aan de kans op een venijnige wespensteek. Op het moment dat u in de buurt van het nest komt, zullen de wespen u als een vijand beschouwen. Zij zullen er met hun steken voor proberen te zorgen, dat u uit de buurt van het wespennest blijft. Niet alleen zijn deze wespensteken zeer pijnlijk. Ook kunnen de wespensteken voor een behoorlijke zwelling zorgen. Deze zwelling wordt gevaarlijk, wanneer u bijvoorbeeld in uw mond of hals gestoken wordt. Reden genoeg om een wespennest verwijderen in Drachten aan onze getrainde ongediertespecialisten over te laten.

 

Werkwijze bij een wespennest verwijderen in Drachten

Tijdens een wespennest verwijderen in Drachten gaat De Bestrijdingsbrigade allereerst op zoek naar de exacte locatie van het nest. Dit is niet altijd gemakkelijk, omdat het wespennest bijvoorbeeld ook tussen twee muren gevormd kan worden. Nadat het wespennest gevonden is, zullen we het wespennest op vakkundige wijze voor u verwijderen. Doordat wij over speciale pakken beschikken, is de kans op venijnige wespensteken erg klein. Daarbij maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen, om de wespen in een keer te doden.

 

Gebruik van giftige sprays wordt afgeraden

Onze ongediertespecialisten raden het gebruik van giftige sprays sterk af. Woningbezitters proberen met deze sprays wespen te doden, door ze tijdens het vliegen te doden. Er zitten echter grote gezondheidsrisico’s aan deze sprays, die u liever uit de weg gaat. Met de hulpmiddelen van De Bestrijdingsbrigade is het gebruik van deze sprays vaak helemaal niet nodig. Zo worden de gezondheidsrisico’s vermeden en de wespen op effectieve wijze bestreden. Een wespennest verwijderen in Drachten kunt u het beste vroeg in het voorjaar laten doen. Het wespennest is op dat moment nog relatief klein.

Wespennest verwijderen

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt door heel Drachten voor preventie en bestrijding van ongedierte bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Drachten en omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat De Bestrijdingsbrigade te werk?

Bij het bestrijden van ongedierte in woningen en bedrijfspanden werken onze ongediertebestrijders volgens een vast patroon. Eerst informeren we bij partijen die ons hebben ingeschakeld of zij enig idee hebben om welke ongediertesoort het gaat, waar deze zich bevindt en hoelang deze al in de ruimte aanwezig is. Vervolgens gaan we met speciale hulpmiddelen op zoek naar het ongedierte, om op basis van onze bevindingen direct voor een passende oplossing te zorgen. Op een later moment kunnen we bij u terugkeren om te controleren of de ongedierte niet is terugkeert. Mocht dat het geval zijn, dan zorgen we opnieuw voor de bestrijding hiervan.

Hoe werkt jullie spoedservice?

Vaak bevindt het ongedierte zich pas net in een woning of bedrijfspand op het moment dat onze ongediertebestrijding ingeschakeld wordt. U kunt de ongediertesoorten in dit geval op een werkdag laten bestrijden, omdat de kans op een ernstige schade aan uw gebouw zeer gering is. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u direct geholpen wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan een wespen- of muizenplaag! In dit geval kunt u op de hulp van onze spoedservice rekenen. Onze spoedservice komt direct bij u langs om u een passende oplossing te bieden.

Hoe snel zijn jullie ter plekke in geval van spoed?

Wanneer u de hulp van onze ongediertebestrijders direct nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een wespennest, kunt u onze spoedservice inschakelen. Onze spoedservice probeert zo snel mogelijk uw kant op te komen, wat vaak binnen een half uur lukt. Het is afhankelijk van de plek waar u woont, hoelang het precies duurt voordat wij bij u langs kunnen komen. Door de ervaring en hulpmiddelen die onze ongediertebestrijders hebben, kunnen we vaak direct voor een passende oplossing zorgen in geval van nood. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoedservice extra kosten met zich meebrengt.

Beschik ik over garantie nadat jullie het wespennest verwijderd hebben?

Tijdens het bestrijden van het ongedierte in uw woning zullen wij altijd voor een doelgerichte en vakkundige aanpak zorgen. Zo is de kans minimaal dat het ongedierte in uw woning of bedrijfspand terugkeert na het bestrijden hiervan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een garantie te geven dat het ongedierte niet weer terugkeert. Wij raden u daarom aan om enige tijd na het uitvoeren van de ongediertebestrijding een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u verlost bent van het ongedierte!

Ik heb last van wespen, maar weet niet of er een nest is. Wat moet ik doen?

Een wespennest is erg vervelend! Als gevolg van een wespennest kunnen er zelfs gewonden vallen wanneer er sprake is van een allergie. Wanneer u last heeft van wespen en u weet niet of het daadwerkelijk een nest is, kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding inschakelen. Wij zoeken naar het nest en zullen dit zorgvuldig en efficiënt verwijderen voor u. Vaak is het zo dat als er meerdere wespen in uw woning/bedrijfspand aanwezig zijn, dat er dan ook een wespennest aanwezig is.

Hoe vaak komen jullie terug om het wespennest te verwijderen?

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte in uw woning proberen wij het ongedierte in een keer te bestrijden. Het is logischerwijs van het type ongedierte en de tijd dat het ongedierte al in uw woning leeft afhankelijk, hoe makkelijk het ongedierte te bestrijden is. Mocht het ongedierte niet in een keer te bestrijden zijn, dan komen we nog eens bij u langs om de behandelmethode opnieuw uit te voeren. Vooraf geven we u een indicatie van de behandelduur voor het bestrijden van het ongedierte in uw woning.

Zijn de bestrijders van de bestrijdingsbrigade gecertificeerd?

Ja, alle ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade zijn gecertificeerd! Dit betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige en professionele oplossing, als u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte. Naast de beschikking over deze certificaten, hebben wij ook een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen u bij de bestrijding van wespen, muizen, houtworm, kevers, torren en tal van andere ongediertesoorten. Doordat wij enkel met gecertificeerde specialisten werken bent u verzekerd van een professionele oplossing als u onze hulp inschakelt bij het bestrijden van ongedierte.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Drachten inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm