Wespennest verwijderen in Assen – Direct van uw wespen af!

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve wespenbestrijding

Eerst bestrijden, dan verwijderen

Gecertificeerde bestrijders

Bel direct 0592-782400
Wespennest verwijderen in Assen

Last van een wespennest? Bel direct onze spoedservice: 0592-782400

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw wespennest af

1. Help! Last van wespen

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer wespenvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, uw wespenspecialist!

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw wespennest af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Assen!

0592-782400

Werkwijze bij een wespennest verwijderen in Assen

Wespen worden door veel woningbezitters als een van de meest vervelende ongediertesoorten beschouwd. Dit is niet voor niets! De wespen kunnen voor een venijnige steek zorgen. Daarbij resulteert zo’n steek vaak in een nare zwelling. In het bijzonder wanneer u allergisch bent voor wespensteken. Reden genoeg om de kans op een wespensteek zo klein mogelijk te maken. Een wespennest verwijderen in Assen kan noodzakelijk zijn, om de overlast te verhelpen. Onze ongediertespecialisten van De Bestrijdingsbrigade staan voor u klaar, om u de helpende hand te bieden.

Tip: zelf een wespennest verwijderen in Assen is vaak onverstandig. De kans dat u door de wespen gestoken wordt is namelijk relatief groot.

 

Volgen van wespen en wespennest verwijderen in Assen

Om te kunnen achterhalen waar het wespennest is opgebouwd, zullen onze specialisten de aanvliegroutes van de wespen volgen. Wespen bouwen hun nesten vaak op verdekte plekjes, waar zij niet worden lastiggevallen door mensen of andere dieren. Denk aan een holte in een oude boom, de ruimte tussen twee muren, de nok van het dak van uw schuurtje, enzovoorts. De diversiteit aan verstopplekken maakt het niet altijd even gemakkelijk om een wespennest te vinden. Door de aanvliegroutes van wespen in de gaten te houden, zal dit makkelijker worden.

 

Een wespennest verwijderen met professionele hulp

Wanneer we de locatie van het wespennest in uw tuin hebben bepaald, zullen we deze voor u verwijderen. Wij proberen het gebruik van gifstoffen om wespen te bestrijden te vermijden, omdat dit gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Daarbij zijn er vaak andere methodes waarop de wespen bestreden kunnen worden. Doordat wij over speciale pakken beschikken, is de kans op steken bij het verwijderen van een wespennest relatief klein. Dit is ook de reden dat het verstandig is om professionele hulp in te schakelen bij een wespennest verwijderen in Assen.

Wespennest verwijderen

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt door heel Assen voor preventie en bestrijding van ongedierte bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Assen en omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat De Bestrijdingsbrigade te werk?

Bij het bestrijden van ongedierte in woningen en bedrijfspanden werken onze ongediertebestrijders volgens een vast patroon. Eerst informeren we bij partijen die ons hebben ingeschakeld of zij enig idee hebben om welke ongediertesoort het gaat, waar deze zich bevindt en hoelang deze al in de ruimte aanwezig is. Vervolgens gaan we met speciale hulpmiddelen op zoek naar het ongedierte, om op basis van onze bevindingen direct voor een passende oplossing te zorgen. Op een later moment kunnen we bij u terugkeren om te controleren of de ongedierte niet is terugkeert. Mocht dat het geval zijn, dan zorgen we opnieuw voor de bestrijding hiervan.

Hoe werkt jullie spoedservice?

Vaak bevindt het ongedierte zich pas net in een woning of bedrijfspand op het moment dat onze ongediertebestrijding ingeschakeld wordt. U kunt de ongediertesoorten in dit geval op een werkdag laten bestrijden, omdat de kans op een ernstige schade aan uw gebouw zeer gering is. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u direct geholpen wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan een wespen- of muizenplaag! In dit geval kunt u op de hulp van onze spoedservice rekenen. Onze spoedservice komt direct bij u langs om u een passende oplossing te bieden.

Hoe snel zijn jullie ter plekke in geval van spoed?

Wanneer u de hulp van onze ongediertebestrijders direct nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een wespennest, kunt u onze spoedservice inschakelen. Onze spoedservice probeert zo snel mogelijk uw kant op te komen, wat vaak binnen een half uur lukt. Het is afhankelijk van de plek waar u woont, hoelang het precies duurt voordat wij bij u langs kunnen komen. Door de ervaring en hulpmiddelen die onze ongediertebestrijders hebben, kunnen we vaak direct voor een passende oplossing zorgen in geval van nood. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoedservice extra kosten met zich meebrengt.

Beschik ik over garantie nadat jullie het wespennest verwijderd hebben?

Tijdens het bestrijden van het ongedierte in uw woning zullen wij altijd voor een doelgerichte en vakkundige aanpak zorgen. Zo is de kans minimaal dat het ongedierte in uw woning of bedrijfspand terugkeert na het bestrijden hiervan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een garantie te geven dat het ongedierte niet weer terugkeert. Wij raden u daarom aan om enige tijd na het uitvoeren van de ongediertebestrijding een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u verlost bent van het ongedierte!

Ik heb last van wespen, maar weet niet of er een nest is. Wat moet ik doen?

Een wespennest is erg vervelend! Als gevolg van een wespennest kunnen er zelfs gewonden vallen wanneer er sprake is van een allergie. Wanneer u last heeft van wespen en u weet niet of het daadwerkelijk een nest is, kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding inschakelen. Wij zoeken naar het nest en zullen dit zorgvuldig en efficiënt verwijderen voor u. Vaak is het zo dat als er meerdere wespen in uw woning/bedrijfspand aanwezig zijn, dat er dan ook een wespennest aanwezig is.

Hoe vaak komen jullie terug om het wespennest te verwijderen?

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte in uw woning proberen wij het ongedierte in een keer te bestrijden. Het is logischerwijs van het type ongedierte en de tijd dat het ongedierte al in uw woning leeft afhankelijk, hoe makkelijk het ongedierte te bestrijden is. Mocht het ongedierte niet in een keer te bestrijden zijn, dan komen we nog eens bij u langs om de behandelmethode opnieuw uit te voeren. Vooraf geven we u een indicatie van de behandelduur voor het bestrijden van het ongedierte in uw woning.

Zijn de bestrijders van de bestrijdingsbrigade gecertificeerd?

Ja, alle ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade zijn gecertificeerd! Dit betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige en professionele oplossing, als u onze hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte. Naast de beschikking over deze certificaten, hebben wij ook een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij helpen u bij de bestrijding van wespen, muizen, houtworm, kevers, torren en tal van andere ongediertesoorten. Doordat wij enkel met gecertificeerde specialisten werken bent u verzekerd van een professionele oplossing als u onze hulp inschakelt bij het bestrijden van ongedierte.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Assen inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm