✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van vlooien?

Zoek op uw plaats

Hulp bij vlooien bestrijden in huis

Vlooien bestrijden is geen eenvoudige klus! Niet voor niets wordt De Bestrijdingsbrigade regelmatig ingeschakeld door particulieren, die last hebben van vlooien in huis. Vlooien bestrijden is zo vervelend, omdat vlooien een van de hardnekkigste soorten ongedierte is binnen woningen. Het kan dus lang duren, voordat u volledig van de vlooien in huis verlost bent. Onze specialisten helpen u graag door de vlooien op een effectieve wijze voor u te bestrijden. Om vlooien te bestrijden is het allereerst belangrijk dat u vlooien herkent. Niet ieder zwart beestje is namelijk een vlo! Vlooien zijn ongeveer 2-3 millimeter lang en hebben een roodbruine of zwarte kleur.

De vlooien leven van het bloed van mensen en dieren. Niet voor niets dat mensen met huisdieren vaker met vlooien te maken krijgen, dan mensen zonder huisdieren. Een beet van een vlo is niet gevaarlijk, maar kan wel voor irritatie op de huid zorgen. Reden genoeg om vlooien direct te bestrijden, als u deze herkend heeft.

 

Vlooien in huis bestrijden

Een van de grootste nadelen aan vlooien in huis is dat de vlooien zich razendsnel kunnen voortplanten. Daarbij nemen u en uw huisdieren de vlooien mee naar de verschillende kamers in uw woning. De kans dat vlooien in huis slechts in een kamer voorkomen is zeer beperkt. Het verschilt per type vlo hoe u deze het beste kunt bestrijden. Denk aan het verschillen tussen honden-, katten- en mensenvlooien.

 

Zelf vlooien bestrijden zonder hulp

Wilt u zelf vlooien bestrijden, zonder de hulp van specialisten op het gebied van ongediertebestrijding? Vlooien komen voornamelijk voor op warme plekken, zoals in uw bed of in de kledingkast. Wanneer u last denkt te hebben van vlooien in huis is het raadzaam om uw beddengoed een paar uur in de vriezer te leggen. Vlooien kunnen niet tegen de kou, waardoor deze zullen sterven. Mochten de vlooien zich in meerdere ruimtes bevinden, dan is het lastig om deze zelf te bestrijden. Denk bijvoorbeeld ook aan de bank waarin vlooien kunnen zitten.

In dit geval kunt u de hulp van onze specialisten inschakelen. Wij hebben een ruime ervaring in vlooienbestrijding, waardoor we u snel en vakkundig van een vlooienplaag kunnen verlossen.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?