✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van vliegen?

Zoek op uw plaats

Vliegen bestrijden met hulp van onze ongediertebestrijding

Vliegen in huis vormen voor veel mensen een grote ergernis. Niet alleen gaan vliegen op uw voedsel zitten, ook kunnen vliegen verschillende ziektes met zich meebrengen en ziet het er vaak minder hygiënisch uit als er vliegen in uw woning vliegen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om vliegen te bestrijden. Een deel van deze mogelijkheden om vliegen te bestrijden kunt u zonder de hulp van De Bestrijdingsbrigade uitvoeren, voor andere oplossingen zult u onze hulp wel goed kunnen gebruiken. Het is enigszins van de aard van de vliegenplaag afhankelijk, welke oplossing het meest geschikt is om de vliegen te bestrijden. U kunt namelijk last hebben van verschillende vliegen, zoals de klustervlieg, latrinevlieg of de fruitvlieg.

 

VliegVerschillende mogelijkheden om vliegen te bestrijden

Vliegen bestrijden kan onder meer door gebruik te maken van een pesticide. Deze pesticide zit vaak in een spuitbus en kunt u tegen de vlieg spuiten. Helaas is een pesticide niet alleen giftig voor vliegen, maar ook voor andere dieren. Spuit de pesticide daarom nooit binnen uw woning om vliegen te bestrijden. Milieuvriendelijker is een kleeflint waaraan de vliegen blijven hangen als ze hierop landen. Het middel op een kleeflint trekt de vliegen aan, waardoor ze hier al snel op af zullen komen. U kunt natuurlijk ook een ouderwetse vliegenmepper gebruiken om vliegen te bestrijden.

 

Heeft u last van een grote vliegenplaag in uw woning? Onze specialisten komen graag bij u langs om de vliegen te bestrijden met ingrijpendere middelen.

 

Vliegen in huis voorkomen

Nog beter is het vanzelfsprekend om vliegen zo goed mogelijk buiten de deur te houden. Dit maakt vliegen bestrijden minder belangrijk. Maak bijvoorbeeld gebruik van een hor voor uw ramen, een rooster voor de deur, enzovoorts. Dergelijke voorwerpen houden vliegen tegen, waardoor zij veel minder makkelijk in uw woning kunnen komen. Meer lezen over het voorkomen, bestrijden en verjagen van vliegen? Lees dan deze uitgebreide blog over vliegen verjagen.

 

Tip: maak gebruik van een vleesetend plantje! Vleesetende plantjes eten de vliegen op, als de vlieg op het plantje gaat zitten.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?