✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van spinnen?

Zoek op uw plaats

Spinnen bestrijden? Wij helpen u graag verder!

Er is een erg grote groep mensen bang voor spinnen. Dit is niet voor niets! Spinnen duiken vaak uit het niets op, kunnen zich razendsnel voortplanten en komen overal in uw woning voor. Spinnen bestrijden is gelukkig niet heel lastig, waardoor de spinnen relatief eenvoudig uit uw woning kunt verdrijven. Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van spinnen in huis? De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om hulp te bieden bij het spinnen bestrijden. Doordat mensen spinnen van zichzelf al eng vinden, kan spinnen bestrijden des te enger zijn. Hierbij zult u de spinnen immers op moeten pakken, zult u nestjes met kleine spinnen moeten verwijderen, enzovoorts.

 

Spinnen in huis bestrijden zonder gif

In veel gevallen blijkt het aantal spinnen in woningen sterk mee te vallen, waardoor het bestrijden van de spinnen relatief makkelijk is. Spinnen zitten vaak verscholen op warme, donkere plekken en komen hier eens in de zoveel tijd uit om eten uit hun web te halen. Op het moment dat de spinnen uit hun schuilplek komen krijgt u de kans om de spin te vangen en deze buiten de deur te zetten. U kunt ervoor kiezen om de spinnen op te zuigen, ze met uw hangen te vangen of bijvoorbeeld gebruik te maken van een boterhambakje. Als u de spinnen opzuigt is het belangrijk dat u de stofzuigerzak na het bestrijden van de spinnen vervangt. Spinnen bestrijden met een stofzuiger zou anders immers niet effectief zijn.

 

 

Let op nestjes met kleine spinnen

Zowel in het voorjaar, als in de herfst zult u hier en daar kleine bolletjes zien van een grote hoeveelheid witte draad. Dit zijn nestjes waarin tientallen kleine spinnetjes verstopt zitten. Als de spinnen groot genoeg zijn zullen ze uit het nestjes kruipen en zelf een schuilplaats zoeken. Om spinnen effectief te bestrijden dient u deze bolletjes op te sporen en tijdig te verwijderen. Let erop dat er geen spinnen ontsnappen als u de bolletjes verwijdert.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?