Jongen aangevallen door zwerm bijen

bijen

Jongen aangevallen door zwerm bijen

Bijen kunnen steken, maar doen dit over het algemeen niet snel. Alleen wanneer zij zich in het nauw gedreven voelen, gebruiken zij hun angel. Een enkele bij zorgt over het algemeen meestal niet voor gevaar, maar dat kan wel zo zijn wanneer u te maken krijgt met een zwerm bijen. Dat ondervond ook een 13-jarige jongen in Breda. Hij werd maandagavond 2 oktober aangevallen door een zwerm bijen toen hij over straat liep. De bijen staken hem meerdere keren. De jongen is goed te grazen genomen, want hij moest zelfs behandeld worden in het ziekenhuis. Om te voorkomen dat u achterna gezeten wordt door een zwerm bijen, is het noodzakelijk dit ongedierte tijdig te bestrijden.

Bijen direct bestrijden

Heeft u een bijennest in uw tuin of woning? Dan is het zaak om dit nest zo snel mogelijk te verwijderen. Indien u geen actie onderneemt, wordt dit nest alsmaar groter en groter. Veel mensen denken dat zij een bijennest wel even zelf kunnen verwijderen, maar dit is niet verstandig. Zeker niet wanneer u hier geen ervaring mee heeft. Wanneer u het niet op de juiste wijze aanpakt, zullen de bijen u aanvallen. Hierdoor kunt u nare verwondingen oplopen en moet u mogelijk ook behandeld worden in het ziekenhuis.

Ongediertebestrijder inschakelen

Bent u woonachtig in de omgeving van Breda en heeft u te maken met een bijennest? Dan doet u een beroep op De Bestrijdingsbrigade om dit nest op de juiste wijze te laten verwijderen. Zodra u het nest waargenomen heeft, neemt u direct contact met ons op. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een ongediertebestrijder naar u toe om het nest weg te halen. Door ongediertebestrijding in Breda op professionele wijze uit te laten voeren, weet u zeker dat het nest goed verwijderd wordt. Daarnaast loopt u ook geen risico zelf gestoken te worden wanneer u het nest laat weghalen door De Bestrijdingsbrigade.