✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van ratten?

Zoek op uw plaats

Hulp bij ratten bestrijden? Wij staan voor u klaar!

Ratten in huis zijn voor veel woningbezitters een grote nachtmerrie. Niet alleen is het een vies idee dat er ratten in huis lopen, ook zorgen ze voor veel schade. Overigens kunnen ratten in de tuin minstens zo vervelend zijn! Wanneer u bijvoorbeeld een sloot in uw tuin heeft kunnen ratten aan de oevers knagen, waardoor deze steeds minder stabiel worden. Ratten bestrijden, zoals de muskusrat of zwarte rat, is dan ook sterk aan te raden als u last denkt te hebben van ratten. Doordat ratten bestrijden niet altijd even makkelijk is, kan de hulp van De Bestrijdingsbrigade wenselijk zijn. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in ratten vangen, zowel ratten in huis als in uw tuin.

 

Rattenbestrijding in en rondom uw woning

Ratten bestrijden kan op verschillende manieren. Het is enigszins van de situatie afhankelijk, welke vorm van rattenbestrijding het meest effectief is. In veel gevallen maakt men gebruik van een rattenval, waarbij de rat in een kooitje gelokt wordt. Op het moment dat de rat in de kooi zit, zal de opening uit zichzelf sluiten. Een rat kan de kooi hierdoor niet meer verlaten en zit opgesloten. Er zijn ook vormen van rattenbestrijding waarbij men gebruik maakt van gif om ratten te doden. Dit is een minder hygiënische oplossing, omdat de ratten als gevolg van het gif dood in uw woning achter kunnen blijven.

 

Zorg voor het juiste materiaal bij ratten bestrijden

Om ratten te bestrijden heeft u het juiste materiaal nodig. Zorg er in ieder geval voor dat de val goed werkt, dat de behuizing stevig is en dat u over een effectief lokmiddel beschikt. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de verschillende lokmiddelen die u kunt gebruiken om ratten naar de val te lokken. Deze rattenvallen kunt u in veel gevallen bij een hobby- of bouwwinkel kopen.

 

Wilt u ratten vangen zonder een val aan te moeten schaffen? Zorg er in dat geval voor dat u het lokmiddel met gif besproeit en deze op een plek legt waar de ratten komen. Leg met gif bespoten voorwerpen nooit in het openbaar. Andere dieren kunnen het gif hierbij immers ook binnenkrijgen. Dit wilt u voorkomen. Heeft u hulp nodig bij ratten verjagen? Wij staan voor u klaar!

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?

Subscribe!