Overzicht

Wespennest verwijderen
Wespennest verwijderen
a

Een wespennest verwijderen is een hele klus. Heeft u last van wespen? Dan komen wij graag bij u langs om het wespennest te bestrijden.

Bijennest verwijderen
a

Bijen worden in hun voortbestaan bedreigd. Wij helpen u met het verplaatsen van het bijennest, met respect voor het milieu.

mol
Mollen bestrijden
a

De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden en verjagen van mollen. Wij hebben verschillende manieren waarop we dit kunnen uitvoeren.

Houtworm
Houtworm bestrijden
a

Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor het hout in uw huis. Neem contact op voor meer informatie over het bestrijden van houtworm.

zilvervisjes bestrijden
Zilvervisjes bestrijden
a

Een veelvoorkomend probleem in huizen en bedrijven zijn zilvervisjes. Zilvervisjes overleven in de meeste omgevingen en kunnen veel schade veroorzaken aan uw eigendommen.

Vlooien bestrijden
a

Wist u dat vlooien in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid eitjes kunnen leggen? Lees hier meer over het bestrijden van vlooien in uw huis of bedrijf.

Mieren bestrijden
a

Mieren kunnen zeer vervelend zijn en kunnen etenswaren en andere plaatsen besmetten. Neem contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie over het bestrijden van mieren.

Muizen bestrijden
a

Muizen kunnen grote schade aanrichten en daarnaast gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is daarom van groot belang om muizen te voorkomen en te bestrijden.

Boktor bestrijden
a

Boktorren eten langzaam al het hout op dat ze tegenkomen. Onderneem dus meteen actie als u problemen heeft in uw huis of bij uw bedrijfspand.

Ratten bestrijden
a

De Bestrijdingsbrigade is specialist op het gebied van ratten bestrijden. Ratten kunnen ziektes overbrengen en hebben vaak vlooien, mijten en teken bij zich.

Vliegen bestrijden
a

Als u een klein vliegenprobleem heeft, kan dit al snel tot een ware vliegenplaag ontwikkelen. Sommige vliegen kunnen zich zelfs in 7 dagen ontpoppen van een eitje tot een volwassen vlieg.

Motten bestrijden
a

Motten kom je vooral tegen op vochtige plekken in uw huis. Wilt u meer informatie over het bestrijden van motten? Lees dan snel verder.

Spinnen bestrijden
a

Spinnen kunnen erg hinderlijk zijn vanwege de spinnenwebben die zij weven. Daarnaast zijn vele spinnen actief in groepen, waardoor ze door het hele huis te vinden zijn.

Kevers bestrijden
a

Ze boren door bijna iedere verpakking heen en veroorzaken hierdoor vaak schade aan vele producten. Lees hier meer over het bestrijden van kevers.

bedwantsen bestrijden
Bedwantsen bestrijden
a

Bedwantsen zijn een van de meest vervelende ongedierte die er zijn. Heeft u hulp nodig met het bestrijden van bedwantsen? Schakel dan direct De Bestrijdingsbrigade in.