Overzicht

Wespennest verwijderen
Wespennest verwijderen
Separator

Een wespennest verwijderen is een hele klus. Heeft u last van wespen? Dan komen wij graag bij u langs om het wespennest te bestrijden.

bijennest
Bijennest verwijderen
Separator

Bijen worden in hun voortbestaan bedreigd. Wij helpen u met het verplaatsen van het bijennest, met respect voor het milieu.

mol
Mollen bestrijden
Separator

De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden en verjagen van mollen. Wij hebben verschillende manieren waarop we dit kunnen uitvoeren.

Houtworm bestrijden
Houtworm bestrijden
Separator

Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor het hout in uw huis. Neem contact op voor meer informatie over het bestrijden van houtworm.

zilvervisjes bestrijden
Zilvervisjes bestrijden
Separator

Een veelvoorkomend probleem in huizen en bedrijven zijn zilvervisjes. Zilvervisjes overleven in de meeste omgevingen en kunnen veel schade veroorzaken aan uw eigendommen.

vlooi
Vlooien bestrijden
Separator

Wist u dat vlooien in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid eitjes kunnen leggen? Lees hier meer over het bestrijden van vlooien in uw huis of bedrijf.

mieren
Mieren bestrijden
Separator

Mieren kunnen zeer vervelend zijn en kunnen etenswaren en andere plaatsen besmetten. Neem contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie over het bestrijden van mieren.

Muizen
Muizen bestrijden
Separator

Muizen kunnen grote schade aanrichten en daarnaast gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is daarom van groot belang om muizen te voorkomen en te bestrijden.

boktorren
Boktor bestrijden
Separator

Boktorren eten langzaam al het hout op dat ze tegenkomen. Onderneem dus meteen actie als u problemen heeft in uw huis of bij uw bedrijfspand.

Ratten
Ratten bestrijden
Separator

De Bestrijdingsbrigade is specialist op het gebied van ratten bestrijden. Ratten kunnen ziektes overbrengen en hebben vaak vlooien, mijten en teken bij zich.

huisvlieg
Vliegen bestrijden
Separator

Als u een klein vliegenprobleem heeft, kan dit al snel tot een ware vliegenplaag ontwikkelen. Sommige vliegen kunnen zich zelfs in 7 dagen ontpoppen van een eitje tot een volwassen vlieg.

motten bestrijden
Motten bestrijden
Separator

Motten kom je vooral tegen op vochtige plekken in uw huis. Wilt u meer informatie over het bestrijden van motten? Lees dan snel verder.

spin
Spinnen bestrijden
Separator

Spinnen kunnen erg hinderlijk zijn vanwege de spinnenwebben die zij weven. Daarnaast zijn vele spinnen actief in groepen, waardoor ze door het hele huis te vinden zijn.

kever
Kevers bestrijden
Separator

Ze boren door bijna iedere verpakking heen en veroorzaken hierdoor vaak schade aan vele producten. Lees hier meer over het bestrijden van kevers.

bedwantsen bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Separator

Bedwantsen zijn een van de meest vervelende ongedierte die er zijn. Heeft u hulp nodig met het bestrijden van bedwantsen? Schakel dan direct De Bestrijdingsbrigade in.

kakkerlakken
Kakkerlakken bestrijden
Separator

Kakkerlakken kunnen zich ontzettend snel voortplanten en lange tijd in uw woning leven, zonder dat u het ongedierte opmerkt.

Zwambestrijding
Zwambestrijding
Separator

Last van zwammen? Zwambestrijding moet na het herkennen van het probleem in huis zo snel mogelijk uitgevoerd worden.