✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Waar kunnen wij u helpen?

Zoek op uw plaats of postcode

Hulp bij ongediertepreventie? Wij helpen u graag op weg!

Ongedierte in uw woning is niet alleen een onprettige gedachte voor veel mensen, ook kan ongedierte schadelijk voor u zijn. Wij helpen u graag bij het voorkomen van overlast door ongedierte met een passende ongediertepreventie vooraf! Zo kunnen we uw woning regelmatig nalopen op de mogelijke aanwezigheid van verschillende soorten ongedierte. Is er inderdaad ongedierte aanwezig dan zal De Bestrijdingsbrigade direct voor een passende oplossing zorgen om te voorkomen dat het ongedierte zich verder verspreidt. Ongediertepreventie is erg belangrijk, helaas is dit bij de meeste huishoudens niet bekend. Hierdoor kunt u zonder het te weten een groot risico lopen op een ongedierteplaag.

 

Verschillende vormen van ongediertepreventie

Bij ons kunt u voor verschillende vormen van ongediertepreventie terecht. Zo kunnen we uw woning controleren op de aanwezigheid van ongedierte, of kunnen we u helpen bij het voorkomen van ongedierteplagen. Maak bijvoorbeeld gebruik van speciale vallen voor mollen, muizen en ratten, laat meubels inspuiten met speciale spray om houtworm of andere soorten ongedierte tegen te gaan, enzovoorts.

 

Wanneer u niet of nauwelijks aan ongediertepreventie doet kunnen verschillende soorten ongedierte uw woning binnendringen. Denk bijvoorbeeld aan muizen op zolder, houtworm in balken of meubels, mollen in de tuin en huisstofmijt in uw beddengoed. U moet er toch niet aan denken dat dergelijke vormen van ongedierte ook uw woning binnen trekken? De Bestrijdingsbrigade zorgt gelukkig voor professionele preventie van ongedierte.

 

Hulp bij ongediertepreventie inschakelen

Wilt u uw woning laten controleren op de aanwezigheid van verschillende soorten ongedierte? Of bent u benieuwd welke vormen van ongediertepreventie voor uw woning interessant kunnen zijn? Onze ongediertebestrijders helpen u hier graag bij! Dagelijks helpen wij huishoudens bij het tegengaan van ongedierte. Mochten onze ongediertebestrijders ongedierte in uw woning aantreffen, dan bestrijden wij deze direct om erger te voorkomen.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?