✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Insecten in huis
Bel De Bestrijdingsbrigade in Zwolle

Insecten in huis in Zwolle

 

Weet u welke insecten er in uw woning leven? Insecten komen in dermate veel verschillende soorten voor, dat men vaak niet van de aanwezigheid van bepaalde insecten af weet. Denk aan de huisstofmijt, vlooien, houtworm, enzovoorts. Dergelijke insecten zijn lastig met het blote oog op te merken, waardoor ze in alle rust in uw woning kunnen blijven voortbestaan. Zeker bij houtworm is het echter van groot belang dat u het ongedierte tijdig laat bestrijden. Zo voorkomt u een ernstige schade aan houten voorwerpen in uw woning.

 

Opvallend is dat in een stad als Zwolle of Kampen andere insecten leven, dan bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam. De landerijen rondom Genne, Wapenveld en soortgelijke plaatsen bij Zwolle, zorgen voor het aantrekken van bepaalde insectensoorten.

 

Verschillende insectensoorten binnen woningen

 

De veeteelt op deze landerijen zorgt onder meer voor het aantrekken van vliegen en muggen, die smullen van de uitwerpselen van koeien en schapen. Deze insecten trekken vervolgens naar Zwolle en Kampen, waar ze neerstrijken op terrassen. Ook muizen voelen zich erg prettig in de landerijen rondom Zwolle. Af en toe zal een verdwaalde muis in Zwolle terechtkomen, waar het vervolgens van etensresten binnen woningen leeft. In grote steden is de kans op deze insecten kleiner.

 

Naast vliegen, muggen en muizen zijn er verschillende andere insecten die u binnen uw woning in Zwolle aan kunt treffen. Denk bijvoorbeeld aan vlooien, kevers, torren en houtworm.

 

Insecten in Zwolle bestrijden

 

Niet alleen is het minder hygiënisch dat er insecten binnen uw woning leven, ook kunnen ze voor schade aan uw woning zorgen. Dit geldt in het bijzonder voor houtworm, wat een larve van torren en kevers is. Het bestrijden van dergelijke insecten kunt u zelf doen door gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit brengt echter de nodige risico’s met zich mee voor uzelf, uw kinderen en uw huisdieren. Verstandiger is het dan ook om ongedierte te laten bestrijden door De Bestrijdingsbrigade. Wij beschikken over verschillende dier- en milieuvriendelijke hulpmiddelen om insecten uit uw woning te verjagen. Met welke insecten heeft u in uw woning in de Binnenstad, Pierik, Holtenbroek of Diezerpoort te maken?

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.