Ongediertebestrijding in Zwolle nodig? – De Bestrijdingsbrigade staat paraat!

Bel direct!

Gericht op kwaliteit

Professionele vakmannen

Betrouwbaar personeel

Bel direct 085-7823886
Ongediertebestrijding Zwolle

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Zwolle?

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Zwolle is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Zwolle geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Zwolle!

085-7823886

insecten

Ongedierte bestrijden met onze ongediertebestrijding in Zwolle

De Bestrijdingsbrigade staat dagelijks voor u klaar om hulp te bieden bij het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Onze vakmensen van de ongediertebestrijding in Zwolle zorgen ervoor dat muizen, ratten, mollen, bijen, wespen, mieren, vlooien en tal van andere soortgelijke beestjes geen schijn van kans hebben in uw woning. Het is belangrijk om dergelijke beestjes zo snel mogelijk uit uw woning te laten verwijderen door onze ongediertebestrijding in Zwolle, om te voorkomen dat ze schade aan uw woning aanrichten. Daarbij kan ongedierte ook slecht voor uw eigen gezondheid zijn. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u door een bij of wesp gestoken wordt, als u hier allergisch voor blijkt te zijn! Onze ongediertebestrijding in Zwolle helpt u dit te voorkomen door u snelle en vakkundige hulp te bieden.

 

 Schade aan woningen door ongedierte in huis

Onze ongediertebestrijding in Zwolle waarschuwt mensen regelmatig dat ongedierte voor een vervelende schade aan uw woning of tuin kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, ratten en muizen die het hout onder uw dak of op een zolder kapot kunnen knagen. Onze ongediertebestrijding uit Zwolle komt regelmatig bij mensen thuis waar het houtwerk ernstig verzwakt is door deze beestjes. Ook merken de vakmensen van onze ongediertebestrijding in Zwolle vaak dat het gazon kan lijden onder ongedierte, denk bijvoorbeeld aan mollen. Door de gangen die mollen onder uw gazon maken, kan het gazon erg oneffen worden. Schakel de hulp van onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Zwolle in om de mollen tijdig te vangen.

 

Waar komen deze beestjes vandaan?

Het is lastig om te zeggen waar ongedierte vandaan komt. Veelal blijkt na onderzoek van onze ongediertebestrijding in Zwolle dat de ongedierte tussen kieren en kleine gaatjes naar binnen zijn gekropen. Zeker voor wespen en bijen zijn dit uitstekende plekken om een nestje op te bouwen, zonder dat u dit direct door heeft. De Bestrijdingsbrigade uit Zwolle weet deze plekken voor u te vinden, zodat de ongedierte tijdig bestreden kan worden. Waarmee kunnen de bestrijders van onze ongediertebestrijding in Zwolle u helpen?

Muizen bestrijden

Muizen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Muizen effectief bestrijden in Zwolle

Heeft u te maken met een muizenplaag in uw woning? Om van deze beestjes af te komen, is het verstandig om direct in te grijpen. Het bestrijden van muizen is iets dat u prima zelf kunt doen. Er zijn tegenwoordig immers tal van bestrijdingsmiddelen om muizen effectief mee te bestrijden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een muizenval of vergif. Hierdoor gaan de muizen dood en bent u er vanaf. Muizen kunnen echter ook bestreden worden op een meer vriendelijke wijze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diervriendelijke muizenval. Hierbij worden de muizen wel gevangen, maar niet gedood. Ook kunt u kiezen voor apparaatjes met ultrasoon geluid. Deze apparaten zenden een hoge toon uit, waardoor de muizen verjaagd worden.

 

Tips inwinnen bij een ongediertebestrijder

Bovenstaande manieren werken vaak prima wanneer er slechts één of een paar muizen in uw woning zitten. Wanneer het gaat om een groot aantal, is het vaak lastig de plaag snel onder controle te krijgen. Heeft u van alles geprobeerd, maar lukt het u maar niet om van de muizen af te komen? Dan kunt u contact opnemen met een ongediertebestrijder. Hij kan u van tips voorzien om de muizenplaag in uw woning effectief te bestrijden. Weet u zich geen raad meer? Laat de ongediertebestrijder de plaag dan lekker aanpakken. In dat geval weet u namelijk zeker dat u voorgoed verlost bent van de muizenplaag. Hij heeft immers ruime ervaring in het bestrijden van muizen en kan er dan ook voor zorgen dat u snel verlost bent van die ellendige muizen in uw woning.

Wespennest verwijderen

Groot wespennest verwijderen in Zwolle

De afmetingen van een wespennest kunnen behoorlijk verschillen. Zo is een beginnend nest vaak niet groter dan een tennisbal, terwijl een groot nest kan bestaan uit zeker vijfduizend wespen. Merkt u dat er veel wespen rondom uw woning vliegen? Dan is de kans dus aanwezig dat er ergens een wespennest zit. Om hierachter te komen, is het verstandig de wespen eens in de gaten te houden. Vliegen zij allemaal naar dezelfde plek? Dan is het aannemelijk dat hier een nest gevestigd zit. Kijk in dat geval eens of het inderdaad om een nest gaat. Betreft het een groot wespennest? Dan is het niet aan te raden het nest zelf te verwijderen. Het verwijderen van een klein wespennest is doorgaans nog wel zelf te doen, maar bij een groot wespennest is het verstandig een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

 

Waarom een ongediertebestrijder inschakelen?

Een ongediertebestrijder weet precies hoe hij moet handelen bij een groot wespennest. Hij zal er in eerste instantie voor zorgen dat de inwoners van het wespennest uitgeroeid worden. Een ongediertebestrijder heeft hier speciale apparaten en middelen voor die effectief zijn bij het bestrijden van wespen. Wanneer hij zeker weet dat de wespen in het wespennest dood zijn, gaat hij over tot het verwijderen van het nest. Wilt u zelf aan de slag gaan om het grote wespennest te verwijderen? Doe dit alleen wanneer u weet wat u moet doen. Aangezien de populatie van een groot wespennest zeer groot kan zijn, loopt u behoorlijk wat gevaar wanneer u zonder enige kennis van zaken aan de slag gaat.

Wespennest verwijderen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes in Zwolle bestrijden met speciale vallen

Heeft u ook zo’n hekel aan het grote aantal zilvervisjes dat in uw woning zit? Geen paniek, want u bent echt niet de enige Nederlander die last heeft van deze beestjes. Zilvervisjes houden namelijk van een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. Nieuwbouwwoningen zijn dan ook een ideale vestigingsplaats voor deze beestjes. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Hij kan er echter niet voor zorgen dat er nooit meer zilvervisjes in uw woning voorkomen. Dit is namelijk onmogelijk. Wel kan hij met behulp van vergif een groot deel van de zilvervisjes uitroeien. Het bestrijden van zilvervisjes met vergif heeft echter één nadeel: het moet zo’n beetje maandelijks gebeuren. Om de beestje te blijven bestrijden en er zelf niet al te veel werk aan te hebben, kunt u ook gebruikmaken van speciale vallen.

 

Zilvervisvallen

Voor de aanschaf van vallen om zilvervisjes mee te vangen, kunt u gewoon bij de meeste winkels terecht. Kunt u het hier niet vinden? Vraag dan bij een ongediertebestrijder naar de mogelijkheid om deze vallen te kopen. De zilvervisjes worden naar deze vallen gelokt. Wanneer zij er eenmaal inzitten, komen zij er ook niet meer uit. Met behulp van deze vallen wordt de populatie zilvervisjes in uw woning dus een stuk kleiner. En hoe minder zilvervisjes er zijn, hoe minder er gepaard kan worden. Dit resulteert dus automatisch in minder zilvervisjes in uw woning. Evenals bij vergif moet u bij het plaatsen van vallen ook gedurende lange tijd doorgaan. Wanneer u slechts een korte periode werkt met de vallen, zult u zien dat het aantal zilvervisjes niet af- maar juist toeneemt.

Houtworm bestrijden

Bestrijden van houtworm in Zwolle uitbesteden

Heeft u een hekel aan ongedierte? Dan wilt u er waarschijnlijk ook alles aan doen om dit snel uit te roeien. Een ongedierte dat veel schade aan kan richten is houtworm. Wanneer u dit ongedierte in uw woning heeft, is het verstandig om direct contact op te nemen met De Bestrijdingsbrigade. Deze professionele ongediertebestrijder weet namelijk als geen ander hoe hij ervoor moet zorgen dat de houtworm in uw woning gedood wordt. Door direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor het bestrijden van houtworm kunt u mogelijk grote schade voorkomen. Het inschakelen van een professional kost u weliswaar geld, maar deze kosten zijn een stuk lager dan de financiële schade die de houtworm kan veroorzaken. Mocht u toch geen ongediertebestrijder inschakelen, dan kunt u er zelf voor kiezen om de houtworm uit uw woning te verwijderen.

 

Zelf bestrijden

Ondanks dat het beter is om een ongediertebestrijder in te schakelen voor het bestrijden van houtworm, kunt u het ook zelf proberen. Mensen die ervoor kiezen om de houtworm zelf te bestrijden, weten vaak niet hoe ze precies te werk moeten gaan. Ze weten dat ze het hout moeten injecteren, maar daar houdt het dan vaak ook wel op. Indien u kennis niet verder gaat dan dit, kunt u het beter niet eens zelf proberen. Mocht u zelf wel vaker met succes houtworm bestreden hebben, dan is de kans van slagen natuurlijk al een stuk groter. Het is in ieder geval van belang dat u altijd beschermende kleding draagt. Op deze manier voorkomt u dat uw lichaam beschadigd wordt door het chemische bestrijdingsmiddel.

Houtworm bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Zwolle. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Logo De Bestrijdingsbrigade

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 085-7823886

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Zwolle? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 085-7823886 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!