Ongediertebestrijding in Zwolle nodig? – De Bestrijdingsbrigade staat paraat!

Bel direct!

Gericht op kwaliteit

Professionele vakmannen

Betrouwbaar personeel

Bel direct 038-7820506
Ongediertebestrijding Zwolle

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Zwolle?

Patrick

cartoon De Bestrijdingsbrigade

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick van Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Zwolle

De Bestrijdingsbrigade uit Zwolle geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Zwolle!

038-7820506

Ongedierte bestrijden met onze ongediertebestrijding in Zwolle

De Bestrijdingsbrigade staat dagelijks voor u klaar om hulp te bieden bij het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Onze vakmensen van de ongediertebestrijding in Zwolle zorgen ervoor dat muizen, ratten, mollen, bijen, wespen, mieren, vlooien en tal van andere soortgelijke beestjes geen schijn van kans hebben in uw woning. Het is belangrijk om dergelijke beestjes zo snel mogelijk uit uw woning te laten verwijderen door onze ongediertebestrijding in Zwolle, om te voorkomen dat ze schade aan uw woning aanrichten. Daarbij kan ongedierte ook slecht voor uw eigen gezondheid zijn. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u door een bij of wesp gestoken wordt, als u hier allergisch voor blijkt te zijn! Onze ongediertebestrijding in Zwolle helpt u dit te voorkomen door u snelle en vakkundige hulp te bieden.

 

 Schade aan woningen door ongedierte in huis

Onze ongediertebestrijding in Zwolle waarschuwt mensen regelmatig dat ongedierte voor een vervelende schade aan uw woning of tuin kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, ratten en muizen die het hout onder uw dak of op een zolder kapot kunnen knagen. Onze ongediertebestrijding uit Zwolle komt regelmatig bij mensen thuis waar het houtwerk ernstig verzwakt is door deze beestjes. Ook merken de vakmensen van onze ongediertebestrijding in Zwolle vaak dat het gazon kan lijden onder ongedierte, denk bijvoorbeeld aan mollen. Door de gangen die mollen onder uw gazon maken, kan het gazon erg oneffen worden. Schakel de hulp van onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Zwolle in om de mollen tijdig te vangen.

 

Waar komen deze beestjes vandaan?

Het is lastig om te zeggen waar ongedierte vandaan komt. Veelal blijkt na onderzoek van onze ongediertebestrijding in Zwolle dat de ongedierte tussen kieren en kleine gaatjes naar binnen zijn gekropen. Zeker voor wespen en bijen zijn dit uitstekende plekken om een nestje op te bouwen, zonder dat u dit direct door heeft. De Bestrijdingsbrigade uit Zwolle weet deze plekken voor u te vinden, zodat de ongedierte tijdig bestreden kan worden. Waarmee kunnen de bestrijders van onze ongediertebestrijding in Zwolle u helpen?

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Patrick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Patrick.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen effectief bestrijden in Zwolle

Heeft u te maken met een muizenplaag in uw woning? Om van deze beestjes af te komen, is het verstandig om direct in te grijpen. Het bestrijden van muizen is iets dat u prima zelf kunt doen. Er zijn tegenwoordig immers tal van middelen om muizen effectief mee te bestrijden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een muizenval of vergif. Hierdoor gaan de muizen dood en bent u er vanaf. Muizen kunnen echter ook bestreden worden op een meer vriendelijke wijze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vriendelijke muizenval. Hierbij worden de muizen wel gevangen, maar niet gedood. Ook kunt u kiezen voor apparaatjes met ultrasoon geluid. Deze apparaten zenden een hoge toon uit, waardoor de muizen verjaagd worden.

 

Tips inwinnen bij een ongediertebestrijder

Bovenstaande manieren werken vaak prima wanneer er slechts één of een paar muizen in uw woning zitten. Wanneer het gaat om een groot aantal, is het vaak lastig de plaag snel onder controle te krijgen. Heeft u van alles geprobeerd, maar lukt het u maar niet om van de muizen af te komen? Dan kunt u contact opnemen met een ongediertebestrijder. Hij kan u van tips voorzien om de muizenplaag in uw woning effectief te bestrijden. Weet u zich geen raad meer? Laat de ongediertebestrijder de plaag dan lekker aanpakken. In dat geval weet u namelijk zeker dat u voorgoed verlost bent van de muizenplaag. Hij heeft ruime ervaring in het bestrijden van muizen en kan er voor zorgen dat u snel af bent van muizen in uw woning.

Wespennest verwijderen

Groot wespennest verwijderen in Zwolle

De afmetingen van een wespennest kunnen behoorlijk verschillen. Een beginnend nest is vaak niet groter dan een tennisbal, terwijl een groot nest uit vijfduizend wespen bestaat. Merkt u dat er veel wespen rondom uw woning vliegen? Dan is de kans dus aanwezig dat er ergens een wespennest zit. Om hierachter te komen, is het verstandig de wespen eens in de gaten te houden. Vliegen zij allemaal naar dezelfde plek? Dan is het aannemelijk dat hier een nest gevestigd zit. Kijk in dat geval eens of het inderdaad om een nest gaat. Betreft het een groot wespennest? Dan is het niet aan te raden het nest zelf te verwijderen. Bij een groot wespennest is het verstandig om een vakkundige bestrijder in te schakelen.

 

Waarom een ongediertebestrijder inschakelen?

Een bestrijder weet precies hoe hij moet handelen bij een groot wespennest. Hij zal er in eerste instantie voor zorgen dat de inwoners van het wespennest uitgeroeid worden. Een bestrijder heeft hier speciale middelen voor die effectief zijn bij het bestrijden van wespen. Wanneer hij zeker weet dat de wespen in het wespennest dood zijn, gaat hij over tot het verwijderen van het nest. Wilt u zelf aan de slag gaan om het grote wespennest te verwijderen? Doe dit alleen wanneer u weet wat u moet doen. Bij een grote wespennest loopt u behoorlijk gevaar wanneer u zonder kennis aan de slag gaat.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Zwolle bestrijden met speciale vallen

Heeft u ook zo een hekel aan zilvervisjes dat in uw woning zit? Geen paniek, want u bent niet de enige die hier last van heeft. Zilvervisjes houden van een omgeving met een hoge vochtigheid in de lucht. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u een vakkundige bestrijder inschakelen. Hij kan er niet voor zorgen dat er nooit meer zilvervisjes in uw woning voorkomen. Dit is namelijk onmogelijk. Wel kan hij met behulp van vergif een groot deel van de zilvervisjes uitroeien. Het bestrijden van zilvervisjes met vergif heeft echter één nadeel: het moet zo’n beetje maandelijks gebeuren. Om de beestje te blijven bestrijden kunt u ook gebruikmaken van speciale vallen.

 

Zilvervisvallen

De vallen om zilvervisjes mee te vangen zijn in de meeste winkels verkrijgbaar. Kunt u het hier niet vinden? Vraag dan bij een ongediertebestrijder naar de mogelijkheid om deze vallen te kopen. De zilvervisjes worden naar deze vallen gelokt. Wanneer zij er eenmaal inzitten, komen zij er ook niet meer uit. Met behulp van deze vallen wordt de populatie zilvervisjes in uw woning dus een stuk kleiner. En hoe minder zilvervisjes er zijn, hoe minder er gepaard kan worden. Dit resulteert dus automatisch in minder zilvervisjes in uw woning. Evenals bij vergif moet u bij het plaatsen van vallen ook gedurende lange tijd doorgaan. Wanneer u een korte periode werkt met de vallen, zult u zien dat het aantal zilvervisjes niet afneemt.

Houtworm bestrijden

Bestrijden van houtworm in Zwolle uitbesteden

Heeft u een hekel aan ongedierte? Dan wilt u er ook alles aan doen om dit snel uit te roeien. Een ongedierte dat veel schade aan kan richten is houtworm. Heeft u dit ongedierte in uw woning? Dan is het verstandig om direct contact op te nemen met De Bestrijdingsbrigade. Deze ongediertebestrijder weet precies hoe de houtworm in uw woning gedood moet worden. Door direct een bestrijder in te schakelen voor het bestrijden van houtworm kunt u schade voorkomen. De schade die de houtvorm kan veroorzaken zal hoger zijn dat de kosten voor het inschakelen van de bestrijder. Wanneer u geen bestrijder inschakelt kunt u zelf ervoor kiezen de houtvorm uit uw woning verwijderen.

 

Zelf bestrijden

Het is beter om een ongediertebestrijder in te schakelen voor het bestrijden van houtworm. U kunt het natuurlijk ook zelf proberen. Mensen die ervoor kiezen om de houtworm zelf te bestrijden, weten vaak niet hoe ze te werk moeten gaan. Ze weten dat ze het hout moeten injecteren, maar daar houdt het dan ook op. Indien u kennis niet verder gaat dan dit, kunt u het beter niet zelf proberen. Mocht u zelf wel vaker met houtworm bestreden hebben, dan is de kans van slagen een stuk groter. Het is in ieder geval van belang dat u altijd beschermende kleding draagt. Op deze manier voorkomt u dat uw lichaam beschadigd wordt door het chemische bestrijdingsmiddel.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Zwolle. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker

KVK: 87848171

Ongediertebestrijder

Bij Patrick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 038-7820506

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Zwolle? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 038-7820506 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Zwolle: Aalanden, Assendorp, Frankhuis, Hogenkamp, Holtenbroek, Ittersumerlanden, Millingen, Schoonhorst, Westenholte & Wipstrik.

[klantenmachine tel=”<038-7820506>”]