Ongediertebestrijding Workum – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 085-7823886
Ongediertebestrijding Workum

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Workum?

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Workum is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Workum

De Bestrijdingsbrigade uit Workum geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Workum!

085-7823886

Voorkom schade met de ongediertebestrijding in Workum

Ongedierte kan voor een vervelende schade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het isolatiemateriaal wat beschadigd wordt, houten constructies die worden aangetast, enzovoorts. Deze schade is niet altijd te voorkomen, als u het ongedierte niet tijdig laat bestrijden! Onze ongediertebestrijding in Workum staat voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden. Samen zoeken we naar de schuilplaats van het ongedierte in huis, om het ongedierte vervolgens vakkundig te bestrijden.

Het is vaak erg lastig om ongedierte zelf te bestrijden. Dit komt doordat de chemische bestrijdingsmiddelen uit de winkel vaak niet effectief genoeg zijn. Daarbij brengen deze bestrijdingsmiddelen vaak grote gezondheidsrisico’s met zich mee.

 

Diensten van onze ongediertebestrijding in Workum

Onze ongediertebestrijding in Workum biedt onder meer hulp bij de bestrijding van muizen, ratten, wespen, houtworm, bedwantsen, zilvervisjes, vlooien, mieren en mollen. Dit zijn ongediertesoorten die het meest voorkomen binnen woningen. Er zijn echter ook nog tal van andere soorten ongedierte, die wij voor u kunnen bestrijden. Met name vlooien, bedwantsen en houtworm zijn lastig te herkennen. Mede doordat de beestjes erg klein zijn! Toch is het niet minder vervelend dat u deze ongediertesoorten in uw woning heeft. Bedwantsen en vlooien kunnen voor irritaties aan uw huid zorgen.

 

Preventieve controle van uw woning

Ook voor een preventieve controle van uw woning kunt u op onze ongediertebestrijding in Workum rekenen. Bij een preventieve controle zoeken we naar de ongediertesoorten die in uw woning voorkomen. Wanneer we nieuwe ongediertesoorten aantreffen, kunnen we deze direct voor u bestrijden. Het komt regelmatig voor dat er veel meer ongedierte in huis aanwezig is, dan men op voorhand verwacht had.

Tijdens de preventieve controle van uw woning voorzien de ongediertespecialisten van De Bestrijdingsbrigade u graag van passend advies. Hoe kunt u ongedierte bijvoorbeeld het beste buiten uw woning houden?

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Workum: Nijhuizum en Hindeloopen.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<085-7823886>”]