Ongediertebestrijding Wildervank – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0598-782401
Ongediertebestrijding Wildervank

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Wildervank?

Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Wildervank is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Wildervank

De Bestrijdingsbrigade uit Wildervank geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Wildervank!

0598-782401

Ongediertebestrijding Wildervank biedt hulp bij ongedierteplagen

Voor u het weet, heeft u te maken met een heuse ongedierteplaag! Een van de nadelen aan ongedierte is dat het zich razendsnel kan voortplanten. Kijk bijvoorbeeld naar de voortplanting van de muis. Een muis kan per jaar meer dan honderd jongen krijgen, die op hun beurt ook weer voor jongen zullen zorgen. Op deze manier groeit de muizenfamilie razendsnel! Naast muizen hebben ook ratten en bijvoorbeeld wespen een hoge voortplantingssnelheid. Reden genoeg om ongedierte in een vroeg stadium te laten bestrijden door de ongediertebestrijding in Wildervank van De Bestrijdingsbrigade. Met een jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte, kunnen we u op een vakkundige wijze van dienst zijn.

 

Noodzaak van vroegtijdige ongediertebestrijding in Wildervank

Er zijn verschillende redenen die maken dat een vroegtijdige ongediertebestrijding in Wildervank erg belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het ongedierte voor een vervelende schade aan uw woning kan zorgen. Muizen kunnen uw isolatiemateriaal vernielen, houtworm zal voor een verzwakking van houten constructies zorgen, zilvervisjes tasten uw papieren verpakkingen aan, enzovoorts. Daarbij kunnen de verschillende ongediertesoorten ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen. Zeker ouderen en jonge kinderen zijn gevoelig voor deze bacteriën.

 

Milieuvriendelijke oplossing bij ongedierte in huis

Veel woningbezitters zijn al snel geneigd om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken bij ongedierte in huis. Onze ongediertespecialisten raden dit echter ten zeerste af! Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen tegen muizen, ratten, wespen, houtworm, bedwantsen, zilvervisjes, vlooien, mieren en mollen brengt namelijk risico’s met zich. Voor de bestrijding van ratten en muizen gebruikt men bijvoorbeeld vaak bepaalde korrels gif. Kinderen en huisdieren kunnen deze korrels als snoepjes zien, waardoor ze geneigd zijn om het in hun mond te stoppen. Hier wilt u vanzelfsprekend niet aan denken!

Onze ongediertebestrijding in Wildervank gaat op een milieuvriendelijkere wijze te werk. Wij kunnen het ongedierte bijvoorbeeld met kou of hitte voor u bestrijden. De kans is hierbij klein dat het ongedierte snel weer terugkeert in uw woning.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Wildervank: Bareveld, Boven Wildervank en Wildervanksterdallen.

Neem contact op met Johan

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0598-782401>”]