Ongediertebestrijding Wassenaar – De Bestrijdingsbrigade is u graag van dienst!

Snelle service

Discreet en vertrouwd

De klant staat voorop!

Altijd bereikbaar!

Bel direct 070-7820460
Ongediertebestrijding Wassenaar

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Wassenaar?

Kevin

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Kevin?

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb nu al een aantal jaar ervaring als ongediertebestrijder. Ik werk nu samen met mijn collega’s bij het team onder leiding van Elroy. Samen met het team willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun problemen.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Wassenaar is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Wassenaar

De Bestrijdingsbrigade uit Wassenaar geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Wassenaar!

070-7820460

Ongediertebestrijding Wassenaar is de specialist in het verwijderen van ongedierte

Hoe u het beste ongedierte uit uw woning verwijderd is afhankelijk van de ongediertesoort waar u last van heeft. De honderden verschillende soorten insecten hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Deze bepalen of u de hulp van een ongediertebestrijding in Wassenaar nodig heeft. Sommige insectensoorten houden van vochtige plekken terwijl anderen weer van droge plekken houden. Sommige soorten maken een nest terwijl anderen zich simpelweg verplaatsen naar de plekken waar zij voedsel kunnen vinden. De expertise van De Bestrijdingsbrigade is dat wij de eigenschappen van alle soorten ongedierte kennen. Hierdoor is onze ongediertebestrijding Wassenaar de beste keuze voor het verwijderen van ongedierte. Met snelle en effectieve methodes worden de dieren door ons bestreden.

 

Bestrijden door verwijderen nest en voeding

De overlast van sommige soorten ongedierte is zo uitgebreid dat deze moeilijk door de ongediertebestrijding Wassenaar te bestrijden is. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval wanneer er sprake is van een insectenplaag. Als bijvoorbeeld mieren, wespen of vliegen tot een buitenproportioneel aantal is uitgegroeid zal het gebruik van een spray weinig effectief meer zijn. Wat de ongediertebestrijding in Wassenaar in deze gevallen doet is het verwijderen van nest en voeding. Het is de enige effectieve manier om deze insectenplagen te bestrijden. Door ervoor te zorgen dat de beestjes geen voeding meer hebben of een plek om zich voort te planten is het mogelijk ze uit huis te verwijderen.

 

Ongediertebestrijding in Wassenaar met plaatsen van gif en vallen

Het verwijderen van nest en voeding is een goede methode om sommige ongediertesoorten te bestrijden. Soms is het plaatsen van gif en/of vallen echter een betere manier van bestrijding. De ongediertebestrijding in Wassenaar zal deze bestrijdingsmethode bijvoorbeeld toepassen wanneer er sprake is van muizen of ratten in de woning. De vallen die De Bestrijdingsbrigade gebruikt zijn effectief en doden de knaagdieren zonder dat deze hier veel onder lijden. Respect voor mens, dier en milieu staan namelijk altijd centraal in de methodes van bestrijden die de ongediertebestrijding in Wassenaar toepast.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Wassenaar: Drie Papegaaien, Oud-Wassenaar, Nieuw-Wassenaar, Duindigt met Groenendaal, Oud-Clingendaal, De Kieviet, Kerkehout, Klingenbosch, De Paauw, Dorp Wassenaar, Oostdorp, Groot Deijleroord en Ter Weer, Rijksdorp met De Pan en Maaldrift.

Neem contact op met Kevin

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Kevin.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<070-7820460>”]