Ongediertebestrijding Wageningen – Altijd bereikbaar!

Neem nu contact met ons op

Expert in ongediertebestrijding

Persoonlijke service

Direct ter plaatse

Bel direct 0317-782503
Ongediertebestrijding Wageningen

De ongediertebestrijder uit Wageningen staat voor u klaar!

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick van Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V., en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade uit Wageningen zijn gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Wageningen

De Bestrijdingsbrigade uit Wageningen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Wageningen!

0317-782503

Snel van muizen verlost door de service van ongediertebestrijding in Wageningen

Hoewel u in huis diverse soorten ongedierte kunt tegenkomen zijn het knaagdieren die bij mensen de meeste angstgevoelens veroorzaken. In deze gevallen is de hulp van de ongediertebestrijding in Wageningen het meest gewenst. Het aanzicht van een enkele muis zal menig persoon als reactie op een stoel doen springen. Wanneer u daarbij nog eens bedenkt dat een muis zelden alleen in huis voorkomt zullen de rillingen nog meer over uw rug lopen bij het vooruitzicht dat een gehele familie muizen zich ergens in de woning schuilhoudt. Wilt u snel van deze muizenplaag verlost zijn? Maak dan gebruik van de service die door de ongediertebestrijding in Wageningen wordt aangeboden.

 

Een professionele bestrijding van knaagdieren

Om muizen en andere knaagdieren zoals ratten te bestrijden kunt u zelf vallen in huis neerzetten. Een vrouwtjes muis kan echter meerdere nesten per jaar voortbrengen waardoor een populatie zich snel kan uitbreiden. Het gevolg hiervan kan zijn dat u een lange tijd muizenvallen moet zetten om alle knaagdieren te pakken te krijgen. Dat is natuurlijk geen prettig vooruitzicht wanneer het zien van een enkele muis al een angstreactie veroorzaakt. Wanneer u de experts van De Bestrijdingsbrigade inhuurt voor de ongediertebestrijding in Wageningen dan worden de muizen en ratten met een professionele aanpak bestreden. Hierdoor zal de ongediertebestrijding in Wageningen u veel sneller van het probleem af kunnen helpen.

 

Ook ongediertebestrijding voor mollen in de tuin

Huismuizen zijn niet de enige knaagdieren waarmee u geconfronteerd kunt worden als huiseigenaar. In de tuin kan u andere rat- en muizensoorten tegenkomen zoals de veldmuis en de woelrat. Verder komt in de tuin ook regelmatig een mol voor. Dit is een dier waarvoor de dienst van ongediertebestrijding in Wageningen behulpzaam kan zijn. Omdat de mollen zich ingraven zijn ze vrij lastig te bestrijden. De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade weet hier echter wel raad mee. Mollen, muizen, ratten en alle andere soorten ongedierte kunnen effectief bestreden worden door de ongediertebestrijding in Wageningen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V.
KVK: 77650425

Ongediertebestrijder Nick

Bij Nick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Wageningse buurten: Oude Stad Binnenstad, Wageningen-Noord, Wageningen-Oost, Wageningen-West, Tarthorst-Roghorst-Haverland, Wageningen-Noordoost, Wageningen Hoog en Uiterwaarden.

[klantenmachine tel=”<0317-782503>”]