Ongediertebestrijding Vlaardingen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Dag en nacht bereikbaar

Discrete bestrijding en preventie

Gericht op kwaliteit en service

Direct een oplossing voor uw probleem

Bel direct 010-7640519
Ongediertebestrijding Vlaardingen

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Vlaardingen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Vlaardingen

De Bestrijdingsbrigade uit Vlaardingen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Vlaardingen!

010-7640519

insecten

Ongedierte bestrijden met de ongediertebestrijding in Vlaardingen

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte in uw woning? Schakel de hulp van onze ongediertebestrijding in Vlaardingen in om u hierbij te laten helpen! Deze specialisten van De Bestrijdingsbrigade weten precies waar de ongedierte zich kan verstoppen in huis, zodat we heel doelgericht op zoek kunnen gaan. Veel mensen hebben geen idee hoeveel ongedierte er in hun woning aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan muizen en ratten in uw isolatiemateriaal, kevers en houtworm in uw houten meubels, mollen onder uw gazon, enzovoorts. Niet alleen kunnen deze ongediertesoorten schade aan uw eigendommen veroorzaken, ook kunnen ze ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen. Door tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Vlaardingen in te schakelen gaat u dit tegen!

 

Preventieve controle door de ongediertebestrijding in Vlaardingen

Onze ongediertebestrijding in Vlaardingen kan een preventieve controle in uw woning uitvoeren. Hierbij lopen we uw woning na op de aanwezigheid van verschillende soorten ongedierte. Mocht er sprake blijken te zijn van ongedierte in uw woning, dan zal onze ongediertebestrijding in Vlaardingen direct voor een passende oplossing zorgen. Bij het vinden van een geschikte oplossing houden we altijd rekening met de milieu- en diervriendelijkheid van een oplossing. Hiermee proberen we ons te onderscheiden van de bestrijdingsmiddelen die u vaak ook bij een bouw- of tuinwinkel kunt kopen.

 

Wees u ervan bewust dat deze hulpmiddelen niet alleen aanzienlijk minder dier- en milieuvriendelijk zijn. Ook kunnen deze middelen schadelijk zijn voor uw eigen gezondheid.

 

Schade als gevolg van ongedierte tegengaan

Het is erg belangrijk om ongedierte in huis zo snel mogelijk te laten bestrijden door onze ongediertebestrijding in Vlaardingen. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat de kans op schade minimaal is. Het komt regelmatig voor dat houten voorwerpen bijvoorbeeld ernstig aangetast worden door de houtworm. Het is lastig om een dergelijke schade te herstellen.

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Vlaardingen: Centrum, Westwijk, Vettenoordse Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord en Broekpolder.

[klantenmachine tel=”<010-7640519>”]