Ongediertebestrijding Veendam – Uw ongedierte specialist

Neem nu contact met ons op

Particulier en zakelijk

Kwalitatief vakwerk

Scherpe prijzen

Bel direct 085-7823886
Ongediertebestrijding Veendam

Problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Veendam!

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Veendam is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Veendam

De Bestrijdingsbrigade uit Veendam geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Veendam!

085-7823886

Ongediertebestrijding Veendam bestrijdt ongedierte in alle jaargetijden

De meeste mensen zullen wel op de hoogte zijn van het feit dat in sommige jaargetijden van het jaar de overlast van ongedierte zal toenemen. In de lente en zomer zal het warmere weer voor een toename in problemen veroorzaakt door ongedierte zorgen. U kunt echter het hele jaar door met verschillende soorten insecten of knaagdieren te maken krijgen. De ongediertebestrijding Veendam bestrijdt daarom ongedierte in alle jaargetijden. Muizen en ratten doen in de winter geen winterslaap en blijven ook in de koude maanden van het jaar actief. Insecten vinden in uw woning een prettige warme verblijfplaats waar zij kunnen overleven en zichzelf kunnen voortplanten.

 

Mieren- en wespennesten verwijderen

Een ongedierteproblemen die zich typisch in de zomer voordoen is de overlast veroorzaakt door mieren- en wespennesten bij uw woning. Hoe langer het warme weer aanhoudt, des te groter de nesten groeien en daarmee de overlast die hiermee gepaard gaat. De Bestrijdingsbrigade is gelukkig gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten. Een taak die u zeker aan de ongediertebestrijding in Veendam wilt overlaten als honderden wespen van het nest hun huis hebben gemaakt. Mierennesten zitten meestal in de grond en zijn daardoor moeilijk te verwijderen, maar met de juiste methode kan de ongediertebestrijding in Veendam de beestjes wel effectief bestrijden.

 

Uw woning vrij van ongedierte houden

Ongedierte veroorzaakt de meeste overlast als insecten of knaagdieren de weg in uw woning weten te vinden. Vooral in de herfst en winter ervaart u dit, omdat u in deze periode ook zelf meer tijd binnenshuis zult doorbrengen. De verhoogde vochtigheid zorgt voor de ideale omstandigheden voor bijvoorbeeld zilvervisjes om zich voort te planten. De insecten komen meestal voor in kruipruimtes onder het huis, badkamers of zolders. Waar zij ook tevoorschijn komen, u wilt dat zij het liefste zo snel mogelijk weer vertrekken. De ongediertebestrijding in Veendam helpt u graag om deze doelstelling te bereiken.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Veendam: Veendam-Centrum, Veendam-Oude Ae, Veendam-Middenweg en omgeving, Veendam en omgeving station, Veendam-Zuid, Veendam-Sorghvliet, Buitenwoel, Borgercompagnie, Ommelanderwijk en Zuidwending.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<085-7823886>”]