Ongediertebestrijding Valkenswaard – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Altijd bereikbaar!

Preventie van ongedierte

Uitstekende service en kwaliteit

Direct een oplossing voor uw probleem

Bel direct 040-7820189
Ongediertebestrijding Valkenswaard

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Valkenswaard?

Stefan

Ongediertebestrijder Stefan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Stefan?

Hallo, mijn naam is Stefan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben in 1990 begonnen als vertegenwoordiger voor ongediertebestrijders. Hierna ben ik ook zelf gaan bestrijden. Ik doe dit ondertussen al vele jaren. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als ongediertebestrijder. Samen met mijn werknemer helpen wij u graag.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Valkenswaard is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Valkenswaard

De Bestrijdingsbrigade uit Valkenswaard geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Valkenswaard!

040-7820189

Ongedierte laten bestrijden door de ongediertebestrijding in Valkenswaard

Heeft u enig idee of welk ongedierte er in uw woning voorkomt? Veel mensen weten niet dat er ongedierte in hun woning aanwezig is, met alle gevolgen van dien. Zo kan ongedierte voor schade aan uw woning of tuin zorgen, kunt u ziek worden van de ziektes die door het ongedierte worden verspreid, enzovoorts. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Valkenswaard in te schakelen. Onze specialisten van De Bestrijdingsbrigade hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het bestrijden van verschillende ongediertesoorten in woningen en bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan de bestrijding van spinnen, kevers, vlooien, mieren en muizen. Welk ongedierte wilt u laten bestrijden door onze ongediertebestrijding in Valkenswaard?

 

Ongediertebestrijding Valkenswaard: een milieu- en diervriendelijke oplossing

Voor het bestrijden van ongedierte in uw woning kunt u verschillende hulpmiddelen kopen bij een bouw- of tuinwinkel. Deze bestrijdingsmiddelen zijn vaak echter niet efficiënt of schadelijk voor uw gezondheid, als u met de bestrijdingsmiddelen in aanraking komt. Om deze reden is het sterk aan te raden om voor de hulp van onze ongediertebestrijding in Valkenswaard te rekenen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die geselecteerd zijn op basis van hun dier- en milieuvriendelijkheid. Mochten bepaalde stoffen schadelijke kunnen zijn voor uw gezondheid, dan zullen we u hier uitgebreid over informeren. Daarbij worden dergelijk bestrijdingsmiddelen alleen gebruikt op plekken waar uw kinderen en huisdieren niet kunnen komen.

 

Het belang van ongediertebestrijding in Valkenswaard

Er zijn verschillende redenen die het bestrijden van ongedierte belangrijk maken. Naast het feit dat ongedierte ziektes met zich mee kan brengen, kan het ongedierte ook voor schade zorgen. Denk aan de schade aan uw isolatiemateriaal door het knagen van ratten en muizen, de beschadigingen aan uw gazon door mollen, enzovoorts. In veel gevallen is deze schade gelukkig nog te herstellen. Dit geldt echter niet voor de schade die door houtworm wordt veroorzaakt! Onze ongediertebestrijding Valkenswaard helpt u dergelijke schade graag te voorkomen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Valkenswaard: Centrum, Geenhoven, Turfberg-Noord, Turfberg-Zuid, Hoge Akkers, Kerkakkers, Het Gegraaf, Industrieterrein Schaapsloop, De Belleman, Agnetendal, Schepelweijen, Brouwershof, Keersop, Keersopperbeemden, Dommelen, Borkel en Schaft.

Ongediertebestrijder Stefan

Neem contact op met Stefan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Stefan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<040-7820189>”]