Ongediertebestrijding Utrecht – De Bestrijdingsbrigade

Snel en voordelig

Professionele bestrijding

De juiste kennis en oplossing

Kwaliteit staat voorop!

Bel direct 030-7820546
Ongediertebestrijding Utrecht

Problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Utrecht!

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Utrecht!

030-7820546

insecten

Ongediertebestrijding uit Utrecht: ongedierte uit uw woning weren!

Wespen, bijen, mollen, houtworm, zilvervisjes en vlooien, het zijn verschillende beestjes die u liever buiten uw woning houdt. Onze ongediertebestrijding in Utrecht staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Samen met u spoort De Bestrijdingsbrigade de ongedierte in uw woning op en doen we er alles aan om nieuwe vormen van ongedierte te voorkomen. Zeker bij wespen en bijen is een snelle hulp van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht vaak gewenst. U moet er immers niet aan denken, dat u of uw gezinsleden gestoken worden door deze beestjes. Dit brengt een venijnige steek met zich mee en kan zelfs gevaarlijk zijn als u hier allergisch voor blijkt te zijn. Onze ongediertebestrijding in Utrecht helpt dergelijke situaties te voorkomen!

 

Ruime ervaring in het verhelpen van ongedierte

Door de jaren heen heeft onze ongediertebestrijding in Utrecht een ruime ervaring opgebouwd in het opsporen en verhelpen van ratten, muizen, mieren, boktorren, motten en spinnen. Voor de vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht is geen enkele ongediertesoort veilig in uw huis. Niet alleen kan onze ongediertebestrijding in Utrecht u helpen bij het opsporen en bestrijden van ongewenste beestjes in huis, ook kunnen we u helpen bij het voorkomen van ongedierte. Plaats bijvoorbeeld vooraf muizenvallen, lokdoosjes voor mieren en mollenvallen.

 

Tip van onze ongediertebestrijding in Utrecht: zorg ervoor dat kieren en gaatjes goed zijn afgesloten! Dit is een plek waar veel ongediertesoorten het prima vertoeven vinden.

 

Direct hulp nodig van onze ongediertebestrijding in Utrecht?

Heeft u direct hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht? Onze ongediertebestrijding in Utrecht staat dagelijks voor u klaar om de gewenste hulp te bieden. Onze vakmannen beschikken over de juiste middelen om de ongedierte uit uw woning te bestrijden. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u ervan verzekerd dat u geen ongedierte meer tegen zal komen na een bezoek van onze ongediertebestrijding in Utrecht.

Muizen bestrijden

Muizen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Muizen bestrijden in studentenstad Utrecht

Muizen leven over het algemeen vaak in huizen waar veel etensresten blijven slingeren. En laat dit in studentenhuizen nu behoorlijk vaak het geval zijn. Studenten staan er niet bekend om hun spullen netjes op te ruimen en het is er dan ook vaak een grote bende. Een ideale leefomgeving dus voor muizen. Muizen leven namelijk graag in de omgeving van mensen, want zij weten dat hier genoeg voedsel voorhanden is om zichzelf mee te kunnen voeden. In een studentenhuis leiden muizen dus een behoorlijk luxe leventje. Toch is het niet bepaald fris om muizen in uw studentenhuis te hebben. De beesten zijn namelijk behoorlijk smerig. Reden genoeg dus om muizen snel te bestrijden. Maar hoe doe je dat als student zijnde?

 

Goedkope bestrijdingsmiddelen

Bent u student? Dan maakt het u waarschijnlijk niet uit of de muizen dood of levend gevangen worden. Aangezien studenten doorgaans niet bepaald veel geld te besteden hebben, kiezen zij meestal voor de makkelijkste en goedkoopste optie. De snelste manier om muizen te bestrijden in een studentenhuis is met behulp van een traditionele muizenval of met vergif. De muizen worden dan namelijk gedood, waardoor u zelf geen verdere moeite hoeft te doen om van de beestjes af te komen. Wilt u toch liever dat de beestjes blijven leven? Dan kunt u ervoor kiezen om apparaatjes met ultrasoon geluid of diervriendelijke muizenvallen te plaatsen. Deze beide bestrijdingsmiddelen zijn wel wat duurder dan een muizenval en vergif, maar hierdoor bent u er wel van verzekerd dat de muizen in leven blijven.

Wespennest verwijderen

Wespennest laten verwijderen in Utrecht

Heeft u een wespennest aangetroffen bij uw woning? Dan wilt u deze waarschijnlijk zo snel mogelijk verwijderen. Voor het verwijderen van een wespennest kunt u een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Bent u nog op zoek naar een ongediertebestrijder? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade. Deze professionele bestrijder kan er namelijk voor zorgen dat het wespennest bij uw woning binnen de kortste keren verwijderd is. Hierdoor zult u een stuk minder hinder ondervinden van rondvliegende wespen in uw tuin of woning. Een ongediertebestrijder beschikt over de juiste kennis om het wespennest op een goede manier te verwijderen. Het maakt voor hem niet uit of het nest op zolder, onder de grond of in een coniferenhaag zit: hij weet zich met alle wespennesten wel raad.

 

Klein wespennest verwijderen

Wanneer er een klein wespennest in of rondom uw woning zit, is het niet direct noodzakelijk om een ongediertebestrijder in te schakelen. Wel doet u er goed aan om ook een klein wespennest snel te verwijderen. Indien u niets aan het nest doet, kan het maar zo zijn dat het nest uitgroeit tot om en nabij de vijfduizend wespen. Een klein wespennest is doorgaans prima zelf te verwijderen. Koop wat speciaal bestrijdingsmiddel en leg dit voor de ingang van het nest neer. De wespen zullen dit mee naar binnen nemen en zo zichzelf en de andere wespen vergiftigen. Een klein wespennest is ook te bestrijden door er kokend water in te gieten. Bent u bang gestoken te worden bij het verwijderen van een wespennest? Dan is het verstandig om de werkzaamheden uit te laten voeren door een ongediertebestrijder.

Wespennest verwijderen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Wat is de beste manier om zilvervisjes in Utrecht te bestrijden?

Heeft u ook zoveel zilvervisjes in uw woning? Dan komt dit waarschijnlijk doordat de luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning aantrekkelijk zijn voor zilvervisjes. Indien dit het geval is, zullen zij er niet snel voor kiezen om op zoek te gaan naar een andere plek. Zilvervisjes planten zich over het algemeen vrij makkelijk voort, waardoor u binnen de kortste keren een grote hoeveelheid van deze beestjes in uw woning kunt hebben. De hoogste tijd dus om zilvervisjes te bestrijden. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u zelf een aantal simpele stappen ondernemen. De beste manier om zilvervisjes zelf te bestrijden is met behulp van gif en vallen. De combinatie van deze twee bestrijdingsmiddelen zorgt ervoor dat het aantal zilvervisjes in uw woning wordt verminderd. Weet u waar de meeste zilvervisjes zich schuilhouden? Plaats hier dan de nodige vallen en spuit hier ook geregeld vergif.

 

Ongediertebestrijder laten langskomen

Lukt het u maar niet om van de zilvervisjes af te komen? Schakel dan eens een ongediertebestrijder in. Hij heeft een aantal slimme methodes om het aantal zilvervisjes in uw woning te verminderen. Maar kan hij ze niet gewoon helemaal uitroeien? Nee, dat is helaas onmogelijk. Waarom? Omdat de beestjes op tal van manieren uw woning binnen kunnen komen. Het is daarom niet te voorkomen dat zilvervisjes zich schuilhouden in uw huis. Wanneer u niets doet, wordt het aantal zilvervisjes alleen maar groter en groter. Het is dus zaak of zilvervisjes te bestrijden en dit kan onder meer door een ongediertebestrijder in te schakelen.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Utrecht snel bestrijden

Wanneer u houtworm heeft geconstateerd in uw woning, is het zaak om dit ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. U wilt toch immers niet dat de beestjes schade aanrichten aan uw woning? Om houtworm snel en effectief te bestrijden, doet u er goed aan een ongediertebestrijder in te schakelen. Hij beschikt namelijk over de benodigde kennis om de houtworm razendsnel te bestrijden. Verder heeft hij ook het benodigde bestrijdingsmiddel in huis en beschikt hij over de juiste apparatuur om het vergif in te brengen. Bij het bestrijden van houtworm met vergif wordt het bestrijdingsmiddel namelijk vaak in het hout geïnjecteerd. Hiervoor is speciale apparatuur nodig. Is er op het moment geen ongediertebestrijder beschikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen om het vergif zelf in te brengen. Het wordt aangeraden om dit enkel te doen wanneer u hier ervaring mee heeft.

 

Wat moet u vooral niet doen?

In een poging houtworm te bestrijden willen mensen nog wel eens zelf op onderzoek uitgaan. Op het internet worden veel dingen genoemd die zouden helpen bij het bestrijden van houtworm. Zo zou u houtworm onder meer kunnen bestrijden met petroleum. Dit kan inderdaad werken voor houtwormen die aan de oppervlakte zitten. Houtwormen, poppen en eitjes die dieper in het hout zitten, worden echter niet gedood. Dit geldt eveneens voor het bestrijdingsmiddel Permethrin. Houtwormen worden hierdoor weliswaar gedood, maar hun eitjes niet. Professionele ongediertebestrijders raden dan ook af om deze middelen te gebruiken. Indien u hier toch voor kiest, kunt u erop wachten dat u binnen afzienbare tijd weer te maken heeft met houtworm.

Houtworm bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Utrecht. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Logo De Bestrijdingsbrigade

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 030-7820546

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Utrecht? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 030-7820546 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!