Ongediertebestrijding Utrecht – De Bestrijdingsbrigade

Snel en voordelig

Professionele bestrijding

De juiste kennis en oplossing

Kwaliteit staat voorop!

Bel direct 030-7820546
Ongediertebestrijding Utrecht

Problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Utrecht!

Ouassim

Ongediertebestrijder Ouassim

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Ouassim?

Hallo, mijn naam is Ouassim van Direct Dierplaagbeheersing en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Utrecht

De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een aangesloten bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Utrecht!

030-7820546

Ongediertebestrijding uit Utrecht: ongedierte uit uw woning weren!

Wespen, bijen, mollen, houtworm, zilvervisjes en vlooien, het zijn verschillende beestjes die u liever buiten uw woning houdt. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Utrecht staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Samen met u spoort een aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade de ongedierte in uw woning op en doen ze er alles aan om nieuwe vormen van ongedierte te voorkomen. Zeker bij wespen en bijen is een snelle hulp van een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht vaak gewenst. U moet er immers niet aan denken, dat u of uw gezinsleden gestoken worden door deze beestjes. Dit brengt een venijnige steek met zich mee en kan zelfs gevaarlijk zijn als u hier allergisch voor blijkt te zijn. Onze ongediertebestrijding in Utrecht helpt dergelijke situaties te voorkomen!

 

Ruime ervaring in het verhelpen van ongedierte

Door de jaren heen heeft onze ongediertebestrijding in Utrecht een ruime ervaring opgebouwd in het opsporen en verhelpen van ratten, muizen, mieren, boktorren, motten en spinnen. Voor de aangesloten vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht is geen enkele ongediertesoort veilig in uw huis. Niet alleen kan onze ongediertebestrijding in Utrecht u helpen bij het opsporen en bestrijden van ongewenste beestjes in huis, ook kunnen ze u helpen bij het voorkomen van ongedierte. Plaats bijvoorbeeld vooraf muizenvallen, lokdoosjes voor mieren en mollenvallen.

 

Tip van onze ongediertebestrijding in Utrecht: zorg ervoor dat kieren en gaatjes goed zijn afgesloten! Dit is een plek waar veel ongediertesoorten het prima vertoeven vinden.

 

Direct hulp nodig van onze ongediertebestrijding in Utrecht?

Heeft u direct hulp nodig van een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Utrecht? Onze ongediertebestrijding in Utrecht staat dagelijks voor u klaar om de gewenste hulp te bieden. Onze aangesloten vakmannen beschikken over de juiste middelen om de ongedierte uit uw woning te bestrijden. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u ervan verzekerd dat u geen ongedierte meer tegen zal komen na een bezoek van onze ongediertebestrijding in Utrecht.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Ouassim

Neem contact op met Ouassim

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Ouassim.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen bestrijden in studentenstad Utrecht

Muizen leven over het algemeen vaak in huizen waar veel etensresten blijven slingeren. Hierdoor laat dit in huizen van studenten nu behoorlijk vaak het geval zijn. Studenten staan er niet bekend om hun spullen netjes op te ruimen en het is er dan ook vaak een grote bende. Een ideale leefomgeving dus voor muizen. Muizen leven graag in de omgeving van mensen, want zij weten dat hier genoeg voedsel is. In een huis van studenten leiden muizen dus een behoorlijk luxe leventje. Toch is het niet bepaald fris om muizen in uw huis te hebben. De beesten zijn namelijk behoorlijk smerig. Daarom zijn er redenen genoeg om muizen snel te bestrijden. Maar hoe doe je dat als student zijnde?

 

Goedkope bestrijdingsmiddelen

Bent u student? Dan maakt het u niet uit of de muizen dood of levend gevangen worden. Aangezien studenten niet bepaald veel geld te besteden hebben, kiezen zij meestal voor de goedkoopste optie. De snelste manier om muizen te bestrijden is met behulp van een muizenval of met vergif. Hiermee worden de muizen dan gedood, waardoor u zelf geen moeite hoeft te doen. Wilt u toch liever dat de beestjes blijven leven? Dan kunt u ervoor kiezen om apparaatjes met ultrasoon geluid of vriendelijke muizenvallen te plaatsen. Deze beide middelen zijn wel wat duurder dan een muizenval en vergif, maar hierdoor blijven muizen in leven.

Wespennest verwijderen

Wespennest laten verwijderen in Utrecht

Heeft u een wespennest aangetroffen bij uw woning? Dan wilt u deze het liefst zo snel mogelijk verwijderen. Hiervoor kunt een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Bent u nog op zoek naar een ongediertebestrijder? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade. Deze bestrijder kan er voor zorgen dat het wespennest bij uw woning verwijderd is. Hierdoor zult u een stuk minder hinder ondervinden van vliegende wespen in uw tuin of woning. Een bestrijder beschikt over de juiste kennis om het wespennest te verwijderen. Het maakt voor hem niet uit of het nest op zolder of onder de grond zit. Hij weet zich met alle wespennesten wel raad.

 

Klein wespennest verwijderen

Wanneer er een klein wespennest in uw woning zit, is het niet dringend om een bestrijder in te schakelen. Wel doet u er goed aan om ook een klein wespennest snel te verwijderen. Indien u niets aan het nest doet kan het het nest uitgroeien. Een klein wespennest is doorgaans prima zelf te verwijderen. Koop wat speciaal bestrijdingsmiddel en leg dit voor de ingang van het nest neer. De wespen zullen dit mee naar binnen nemen en zo zichzelf en de andere wespen vergiftigen. Een klein wespennest is ook te bestrijden door er kokend water in te gieten. Bent u bang gestoken te worden bij het verwijderen van een wespennest? Dan is het verstandig om dit uit te laten voeren door een bestrijder.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Wat is de beste manier om zilvervisjes in Utrecht te bestrijden?

Heeft u ook zoveel zilvervisjes in uw woning? Dit komt doordat de lucht vochtig is en de temperatuur te hoog is in uw woning. Indien dit het geval is, zullen zij er niet snel voor kiezen om op zoek te gaan naar een andere plek. Zilvervisjes planten zich vrij makkelijk voort. Hierdoor zal er binnen een korte tijd een grote hoeveelheid zilvervisjes ontstaan. De hoogste tijd dus om zilvervisjes te bestrijden. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u zelf een aantal simpele stappen ondernemen. De beste manier om zilvervisjes zelf te bestrijden is met behulp van gif en vallen. De combinatie van deze twee middelen zorgt ervoor dat het aantal zilvervisjes in uw woning wordt verminderd. Weet u waar de meeste zilvervisjes zich schuilhouden? Plaats hier dan de nodige vallen en spuit hier ook geregeld vergif.

 

Ongediertebestrijder laten langskomen

Lukt het u maar niet om van de zilvervisjes af te komen? Schakel dan eens een ongediertebestrijder in. Hij heeft een aantal slimme methodes om het aantal zilvervisjes in uw woning te verminderen. Maar kan hij ze niet gewoon helemaal uitroeien? Nee, dat is helaas onmogelijk. Waarom? Omdat de beestjes op tal van manieren uw woning binnen kunnen komen. Het is daarom niet te voorkomen dat zilvervisjes zich schuilhouden in uw huis. Wanneer u niets doet, wordt het aantal zilvervisjes alleen maar groter en groter. Het is dus zaak om zilvervisjes te bestrijden en dit kan onder meer door een bestrijder.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Utrecht snel bestrijden

Wanneer u houtworm heeft opgemerkt in uw woning is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te bestrijden. U wilt toch immers niet dat de beestjes schade aanrichten aan uw woning? Om houtworm snel en effectief te bestrijden, doet u er goed aan een bestrijder in te schakelen. Hij beschikt namelijk over de benodigde kennis om de houtworm razendsnel te bestrijden. Verder heeft hij het benodigde bestrijdingsmiddel en apparatuur om het vergif in te brengen. Bij het bestrijden van houtworm met vergif wordt het middel namelijk vaak in het hout geïnjecteerd. Hiervoor is speciale apparatuur nodig. Is er op het moment geen bestrijder beschikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen om het vergif zelf in te brengen. Het wordt aangeraden om dit alleen te doen wanneer u hier ervaring mee heeft.

 

Wat moet u vooral niet doen?

In een poging houtworm te bestrijden willen mensen nog wel eens zelf op onderzoek uitgaan. Op het internet worden veel dingen genoemd die zouden helpen bij het bestrijden van houtworm. Zo zou u houtworm onder meer kunnen bestrijden met petroleum. Dit kan inderdaad werken voor houtwormen die aan de oppervlakte zitten. Houtwormen, poppen en eitjes die dieper in het hout zitten, worden echter niet gedood. Dit geldt eveneens voor het middel Permethrin. Houtwormen worden hierdoor weliswaar gedood, maar hun eitjes niet. Bestrijders raden dan ook af om deze middelen te gebruiken.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Utrecht

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Utrecht. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw aangesloten specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij hun terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat zij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Direct Dierplaagbeheersing

KVK: 88625613

Ongediertebestrijder Ouassim

Bij Ouassim bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 030-7820546

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van een aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade in de regio Utrecht? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 030-7820546 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Utrechtse buurten: Amazone- en Nicaraguadreef, De Meern, Dichterswijk, Elinkwijk, Hoograven, Kanaleneiland, Lombok, Lunetten, Neckardreef, Nieuw Engeland, Ondiep, Oog in Al, Oudwijk, Parkwijk, Rivierenwijk, Taag- en Rubicondreef, Terwijde, Tigris- en Bostondreef, Veldhuizen, Vleuten, Vogelenbuurt, Wittevrouwen, Wolga- en Donaudreef & Zambesidreef.

[klantenmachine tel=”<030-7820546>”]