Ongediertebestrijding Tilburg – Uw lokale ongediertebestrijder

Ook bij noodgevallen

Kwalitatief vakwerk

Uitstekende service

Voordelige prijzen

Bel direct 013-7820105
Ongediertebestrijding Tilburg

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Tilburg nodig?

Amo

Ongediertebestrijder Amo

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Amo?

Hallo, mijn naam is Amo van Van Ham Bestrijdingsdiensten en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Tilburg

De Bestrijdingsbrigade uit Tilburg geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Zij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Tilburg!

013-7820105

Hulp van onze ongediertebestrijding in Tilburg? Bel ons!

Heeft u enig idee hoeveel ongewenste beestjes er in uw woning rondkruipen? Een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade komt graag bij u langs om hier een beeld van te schetsen. Onze ongediertebestrijding in Tilburg komt regelmatig bij mensen over de vloer die geen idee hebben hoeveel ongedierte er in hun woning voorkomt. Dit is ook niet zo gek, want veel ongediertesoorten ziet u nauwelijks met het blote oog. Onze anagesloten ongediertebestrijding in Tilburg heeft een ruime expertise in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte, waardoor ze u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Onze aangesloten vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Tilburg helpen zowel particulieren als bedrijven bij het bestrijden van wespen, bijen, mollen, houtworm, zilvervisjes, vliegen en motten. Waarmee mag onze ongediertebestrijding in Tilburg u van dienst zijn?

 

Ik heb ongedierte in huis, wat moet ik nu doen?

Wellicht heeft u zelf al ongewenste beestje in huis opgemerkt. Probeer deze zelf te vangen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mollenklem, een muizenval of een lokdoosje voor mieren. Als dit geen effect heeft, kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding in Tilburg inschakelen. De Bestrijdingsbrigade uit Tilburg beschikt over de juiste middelen om ongedierte te lijf te gaan. Niet alleen kijkt onze ongediertebestrijding in Tilburg naar mogelijkheden om de ongewenste beestjes te bestrijden, ook denken onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Tilburg met u mee over mogelijkheden om deze beestjes voortaan buiten te houden.

 

Ziektes in huis en schade aan houtwerk

Het inschakelen van de hulp van onze ongediertebestrijding in Tilburg is om verschillende redenen van groot belang. Zo kunnen ongewenste beestjes ziektes mee naar binnen nemen en blijkt vaak dat ze schade aan het houtwerk aanrichten. Regelmatig komt onze ongediertebestrijding in Tilburg bij mensen thuis, waar het houtwerk is aangevreten door ratten, muizen en houtworm. Voorkom dit en schakel tijdig onze aangesloten ongediertebestrijding in Tilburg in.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Amo

Neem contact op met Amo

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Amo.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Hoe bestrijd ik muizen in Tilburg?

Heeft u last van muizen in uw woning? Hoog tijd dus om maatregelen te nemen zodat deze beestjes definitief uit uw woning verdwijnen. Maar wat kunt u doen om van deze smerige, enge beesten af te komen? Tegenwoordig zijn er tal van handige manieren die ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren verlost bent van de muizen in uw woning. Dit kan onder meer door een muizenval te plaatsen of door te werken met gif. Heeft u dit allebei geprobeerd, maar lukt het u maar niet om de muizen uit uw woning te verjagen? Dan doet u er goed aan een ongediertebestrijder in te schakelen. Hij weet precies wat hij moet doen om de muizen binnen de kortste keren te vangen, zodat u hier geen last meer van heeft.

 

Geen rommel achterlaten

Wanneer een ongediertebestrijder ervoor gezorgd heeft dat de muizen uit uw woning verdwenen zijn, wilt u natuurlijk niet dat de beestjes nogmaals terugkeren. Muizen leven graag in de buurt van mensen, omdat zij weten dat hier voldoende eten te vinden is. De meeste mensen laten namelijk heel vaak etensresten slingeren, waardoor het voor een muis makkelijk is zich te voeden. Wanneer er in uw woning geen etensresten worden achtergelaten, is de kans een stuk kleiner dat er muizen voorkomen. In dat geval moeten de beestjes immers moeite doen om voedsel te vinden. Indien u wilt dat de muizen zich niet nogmaals in uw woning vestigen, is het dus zaak de boel netjes te houden en geen eten te laten slingeren.

Wespennest verwijderen

Wanneer kunt u het best een wespennest in Tilburg verwijderen?

Heeft u een wespennest in uw woning ontdekt? Ga dit dan niet zonder enige voorkennis proberen te verwijderen. Veel mensen willen snel van een wespennest af, maar het is niet aan te raden om het nest gewoonweg kapot te maken. De wespen zullen in dat geval agressief reageren en kunnen u dan ook gaan steken. Ook het afsluiten van de opening is geen manier om van de wespen af te komen. Wespen hebben namelijk zeer sterke kaken, waardoor zij van binnenuit zo een weg door de buitenwand heen kunnen banen. In dat geval bestaat ook de kans dat ze een nieuwe uitweg vinden via uw woning. Wanneer u zelf het wespennest wilt bestrijden, kunt u speciaal bestrijdingsmiddel voor de ingang van het nest leggen. De beestjes nemen dit mee naar binnen en zullen zo vergiftigd worden.

 

De beste periode

Is het einde van het najaar inmiddels in zicht? Dan zullen de meeste wespen een wespennest verlaten. Het is dan meestal ook een kwestie van tijd voor het wespennest uitsterft. De koningin verlaat het nest meestal ook en gaat op zoek naar een beschutte plek om de winter door te brengen. Wanneer u in de winter dus een wespennest aantreft, is de kans groot dat dit nest is uitgestorven. Ga hier echter niet klakkeloos vanuit. Het is dan ook niet aan te raden om het nest zo maar te verwijderen. Zorg er bij het verwijderen van een wespennest te allen tijde voor dat u beschermende kleding draagt. Weet u niet hoe u het nest moet verwijderen? Schakel dan een ongediertebestrijder in om dit klusje voor u op te knappen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes bestrijden in Tilburg? Zo gaat u te werk

Zilvervisjes verblijven geregeld in een kledingkast. Hier kunnen zij zich prima schuilhouden en ze vallen hier ook niet bepaald op. Ondanks dat u niet veel last heeft van de beestjes, kan het toch aantrekkelijk zijn om ze te bestrijden. Waarom? Omdat de beestjes zich vaak tegoed doen aan kleding en ander katoen dat in de kast ligt waar de zilvervisjes zich schuilhouden. Deze beestjes kunnen er dus voor zorgen dat er gaten in uw kleding komen. Wanneer u dit wilt voorkomen, is het dus zaak om zilvervisjes te bestrijden. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Het is echter ook heel goed mogelijk om de beestjes zelf te bestrijden.

 

Bestrijdingsmiddelen

Schakelt u geen ongediertebestrijder in, maar wilt u toch van de zilvervisjes in uw woning af? Dan kunt u een aantal maatregelen treffen om de beestjes te bestrijden. De makkelijkste manier om de zilvervisjes mee te bestrijden is met behulp van vergif. Door met vergif te werken, wordt de leefomgeving van een zilvervisje vergiftigd. Het uiteindelijke gevolg hiervan is dat de zilvervisjes op die plek zullen sterven. Dit vergif werkt echter niet altijd, waardoor het verstandig is om minimaal één keer per maand vergif te spuiten op verschillende plekken. Verder zijn er ook speciale vallen beschikbaar om zilvervisjes mee te vangen. Evenals met vergif moet u hier ook langere tijd mee doorgaan wanneer u de hoeveelheid zilvervisjes in uw woning drastisch wilt verminderen. Lukt het u toch niet om de beestjes zelf te bestrijden? Dan kunt u altijd alsnog een ongediertebestrijder inschakelen.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Tilburg bestrijden met behulp van ongediertebestrijder

Ziet u allemaal kleine gaatjes in houten objecten in uw woning? Dan kan dit mogelijk duiden op de aanwezigheid van houtworm. Indien er eenmaal houtworm in bepaalde objecten zit, kunnen zij ervoor zorgen dat het hout behoorlijk wordt aangetast. Indien er niets tegen de houtworm gedaan wordt, kan het zelfs zo zijn dat uw woning grote schade oploopt. Veel mensen hebben het niet direct in de gaten wanneer er houtworm in hun woning zit. Bij het ontdekken van dit ongedierte kan het dan mogelijk al te laat zijn. Wanneer u gaatjes in houten objecten ziet, is het dan ook zaak om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. De houtworm moet namelijk gedood worden indien u wilt dat er geen verdere schade wordt aangericht. Een ongediertebestrijder kan de houtworm voor u doden. Bent u nog op zoek naar een professionele bestrijder? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Houtworm wordt gedood

Door een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, bent u ervan verzeker dat de houtworm in uw woning ook daadwerkelijk gedood wordt. Een bestrijder weet namelijk precies wat hij moet doen om dit ongedierte te verdelgen. Voor het behandelen van houtworm zijn verschillende mogelijkheden. Een ongediertebestrijder zal eerst de situatie bekijken, alvorens hij besluit welk bestrijdingsmiddel hij gaat gebruiken. Hij beschikt niet alleen over het juiste middel, maar ook over de juiste apparatuur om het bestrijdingsmiddel op een goede manier in het houten object te impregneren.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Tilburg. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De aangesloten bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat onze aangesloten bestrijders u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

van Ham Bestrijdingsdiensten

KVK: 77038975

Ongediertebestrijder Amo

Bij Amo bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 013-7820105

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de aangesloten specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Tilburg? Onze aangesloten bestrijders staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 013-7820105 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Tilburgse buurten: Broekhoven, Centrum, Dalem, De Relt, Den Blaak, Gasthuisstraat, Groenewoud, Hasselt, Het Zand, Hoefstraat, Huibeven, Korvel, Reeshof, Stokhasselt-Noord, Tivoli, Tuindorp de Kievit, Udenhout & Wandelbos.

[klantenmachine tel=”<013-7820105>”]