Ongediertebestrijding Stiens – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 058-7820400
Ongediertebestrijding Stiens

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Stiens?

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van M.R.S. Oudwoude en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade uit Stiens is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Stiens

De Bestrijdingsbrigade uit Stiens geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Stiens!

058-7820400

Ongediertebestrijding in Stiens: voorkom een ongedierteplaag!

Het tijdig inschakelen van de aangesloten ongediertebestrijding in Stiens van De Bestrijdingsbrigade is belangrijk om een serieuze ongedierteplaag te voorkomen. Er zijn verschillende ongediertesoorten met een bijzonder hoge voortplantingssnelheid. Kijk bijvoorbeeld naar muizen, die maar liefst honderdtwintig jongen per jaar kunnen verwekken. Ook bij ratten en bijvoorbeeld wespen ligt deze voortplantingssnelheid hoog. Door het ongedierte in een vroeg stadium te bestrijden, wordt de kans op een ongedierteplaag relatief klein.

Laat uw woning eens per jaar of eens per twee jaar preventief controleren op de aanwezigheid van ongedierte. Ongediertesoorten als zilvervisjes, bedwantsen en vlooien zou nauwelijks te zien. Het komt dan ook geregeld voor dat er veel meer ongediertesoorten in een woning leven, dan woningbezitters op voorhand verwacht hadden.

 

Diensten van de ongediertebestrijding in Stiens

Onze aangesloten ongediertebestrijding in Stiens kan u bij het bestrijden van verschillende ongediertesoorten van dienst zijn. Naast het bestrijden van ratten en muizen, bieden onze aangesloten ongediertespecialisten ook hulp bij de bestrijding van wespen, houtworm, bedwantsen, zilvervisjes, vlooien, mieren en mollen. Het is van het type ongedierte afhankelijk, hoe deze het beste kan worden bestreden. Voordat we aan de slag gaan, zal onze ongediertebestrijding in Stiens u hier meer over vertellen.

 

Dier- en milieuvriendelijke oplossing

Om het milieu zo min mogelijk tot last te zijn bij de bestrijding van ongedierte, zoeken we naar dier- en milieuvriendelijke bestrijdingsvormen. Waar woningbezitters zelf vaak al snel naar chemische gifstoffen grijpen, doen onze aangesloten experts dat liever niet. In plaats van het gebruik van gif kunnen ze een ruimte bijvoorbeeld sterk verhitten of juist koelen. Vaak wordt een groot deel van het ongedierte op deze manier gedood. Het gebruik van gif kan voor onnodige gezondheidsrisico’s zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij uw kinderen of huisdieren met het gif in aanraking komen. Iets waar u liever niet aan denkt!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

M.R.S. Oudwoude

KVK: 70478287

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Stiens: Horne, Tichelwerk, Truurd, Vrouwbuurtstermolen en Bartlehiem.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<058-7820400>”]