Ongediertebestrijding in Soest nodig? – De Bestrijdingsbrigade staat paraat!

Neem snel contact met ons op

Professionele dienstverlening

Gericht op goede service

Jarenlange ervaring

Bel direct 035-7820538
Ongediertebestrijding Soest

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Soest in!

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick van Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V., en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade uit Soest is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De experts van De Bestrijdingsbrigade kunnen u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Soest

De Bestrijdingsbrigade uit Soest geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij hebben aangesloten bestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Soest!

035-7820538

Last van houtworm? Bel onze aangesloten ongedierte bestrijder in Soest

Houtworm is een ongedierte dat niet makkelijk herkend wordt. De beestjes zijn namelijk bijzonder klein en ze houden zich vrijwel altijd schuil in hout. Houtworm baant zich een weg door het hout, waardoor aanzienlijke schade kan ontstaan. Voor het bestrijden van houtworm doet u er goed aan om een aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade in te schakelen. Alleen door een beroep te doen op onze professionele ongediertebestrijding in Soest kunt u ervan op aan dat de houtworm in de toekomst niet nogmaals in hetzelfde hout opduikt. Toch kiezen sommige mensen ervoor om zelf houtworm te bestrijden in plaats van onze ongediertebestrijding in Soest in te schakelen. Wanneer u niet weet hoe dit in zijn werk gaat, is dit echter niet verstandig.

 

Waarom houtworm niet zelf bestrijden?

Op het internet is veel te lezen over het bestrijden van houtworm. Zo zou u het ongedierte onder andere kunnen bestrijden met petroleum. Onze ongediertebestrijding in Soest raadt dit echter af. De reden hiervoor is vrij simpel: petroleum zorgt er weliswaar voor dat de houtworm gedood wordt, maar de eitjes blijven onaangetast. Veel mensen denken dat ze van het ongedierte verlost zijn na bestrijding met petroleum, maar dat is dus niet het geval. Om definitief van de houtworm verlost te worden, schakelt u een aangesloten expert van onze ongediertebestrijding in Soest in.

 

Ongediertebestrijding in Soest heeft de juiste oplossing

Om zowel de houtworm zelf als zijn eitjes te doden, zijn er twee mogelijkheden. De meeste mensen kiezen ervoor om het besmette hout te laten injecteren door onze ongediertebestrijding in Soest. Dit wordt gedaan met speciaal bestrijdingsmiddel en de juiste apparatuur. Een tweede mogelijkheid om dit ongedierte uit te roeien is door het gebruik van gas. Hierdoor sterven alle soorten ongedierte in uw woning, dus ook spinnen en muizen bijvoorbeeld. Het nadeel is dat bestrijding met gas maar in hele uitzonderlijke gevallen toegepast kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheid die het beste voor u werkt? Neem contact op met onze aangesloten ongedierte bestrijder in Soest.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Werkgebied:

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V.
KVK: 77650425

Ongediertebestrijder Nick

Bij Nick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Soest: Soestdijk, ’t Hart, De Bunt, Soesterveen, Pijnenburg, De Birkt, Soesterberg, Amersfoortsestraat, Soesterduinen en Soester Hoogt.

[klantenmachine tel=”<035-7820538>”]