Ongediertebestrijding Smilde – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0592-782400
Ongediertebestrijding Smilde

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Smilde?

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van M.R.S. Oudwoude en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Smilde is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Smilde

De Bestrijdingsbrigade uit Smilde geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten ongediertebestrijders actief in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Smilde!

0592-782400

Woningschade voorkomen met ongediertebestrijding Smilde

Het kan om verschillende redenen erg vervelend zijn om ongedierte in huis te hebben. Zo zijn er verschillende ongediertesoorten die bacteriën bij uw woning mee naar binnen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan muizen of vliegen, die de bacteriën buiten oppikken en in uw woning achterlaten! Iets wat voor onnodige gezondheidsrisico’s voor uzelf, uw kinderen en bijvoorbeeld huisdieren kan zorgen. Reden genoeg om de verschillende ongediertesoorten zo goed mogelijk buiten uw woning te houden. Mocht u toch ongedierte in huis hebben, dan kan onze aangesloten ongediertebestrijding in Smilde hulp bieden. Onze aangesloten ongediertebestrijding Smilde heeft een ruime ervaring in het bestrijden van tal van verschillende ongediertesoorten.

 

Ongediertebestrijding in Smilde helpt schade voorkomen

Naast de ziektes die ongediertesoorten bij uw woning mee naar binnen kunnen nemen, kunnen zij ook voor schade zorgen. Muizen knagen bijvoorbeeld aan uw isolatiemateriaal, ratten en mollen woelen uw tuin om, enzovoorts. Een dergelijke schade is niet altijd even gemakkelijk te herstellen. In het bijzonder wanneer de muizen het isolatiemateriaal tussen uw muren vernielen. Datzelfde geldt voor houtworm, wat voor schade aan uw houten dakconstructie kan zorgen. Onze ongediertebestrijding in Smilde helpt u een dergelijke schade te voorkomen, door uw woning preventief op de aanwezigheid van ongedierte te controleren. Mocht er sprake zijn van ongedierte, dan bestrijden onze aangesloten bestrijders dit voor u.

 

Verschillende hulpmiddelen voor ongediertebestrijding

Bij het bestrijden van ongedierte kunnen onze aangesloten specialisten verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van hitte en kou. Door bepaalde ruimtes sterk te verhitten of te koelen kan het ongedierte op effectieve wijze gedood worden. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen wordt op deze manier overbodig. Onze ongediertebestrijding in Smilde raadt het gebruik van bestrijdingsmiddelen ten zeerste af. De kans is groot dat kinderen of huisdieren deze middelen aanzien voor voeding. Iets wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren over de mogelijkheden van onze ongediertebestrijding in Smilde.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

M.R.S. Oudwoude

KVK: 70478287

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Smilde: Bovensmilde, Smilde, Hijkersmilde en Hoogersmilde.

[klantenmachine tel=”<0592-782400>”]