Ongediertebestrijding Sittard – De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar!

Spoedservice bij acute problemen

Uitstekende service

In iedere regio

Meedenken aan uw oplossing

Bel direct 046-7820554
Ongediertebestrijding Sittard

De ongediertebestrijder uit Sittard staat voor u klaar!

Bert

Ongediertebestrijder Bert

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Bert?

Ik ben Bert van Plaagdier Preventie Limburg en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ondertussen al wat jaren ongediertebestrijder. Ik doe dit nog steeds met veel plezier. Ik vind het daarom ook belangrijk om klanten goed uit te leggen hoe ongediertebestrijders te werk gaan. Verder blijf ik up-to-date met de juiste materialen en ik leid regelmatig andere ongediertebestrijders op.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade uit Sittard zijn gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Sittard

De Bestrijdingsbrigade uit Sittard geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Sittard!

046-7820554

Diervriendelijk ongedierte bestrijden? Bel onze aangesloten bestrijder in Sittard

De meeste mensen willen zo snel mogelijk van ongedierte af. Het maakt in dat geval vaak niet uit hoe dit ongedierte bestreden wordt. Vaak wordt er gekozen voor het gebruik van gif of vallen. Dit zorgt ervoor dat het ongedierte doodgaan. In dat geval kunnen ze niet meer terugkeren. Niet iedereen kan het echter over zijn hart verkrijgen om de beestjes te doden. Zo vinden sommige mensen het zielig. De aangesloten professional van De Bestrijdingsbrigade kan ongedierte op diervriendelijke wijze bestrijden. De aangesloten experts van onze ongediertebestrijding in Sittard hebben dit de laatste jaren meermaals met succes gedaan.

 

Wat zijn de mogelijkheden

Wilt u ongedierte op diervriendelijke wijze laten bestrijden door onze ongediertebestrijding in Sittard? Dan verschilt het per soort ongedierte wat de mogelijkheden zijn. Zo zijn muizen bijvoorbeeld te vangen met een diervriendelijke val. Met deze vallen van onze ongediertebestrijding in Sittard worden de muizen gevangen zonder dat zij sterven. Onze aangesloten bestrijders plaatsen aas achterin de val en zodra de muis de val binnengaat, valt er een deurtje achter hem dicht. Hij kan niet meer weg, maar blijft wel leven. Een tweede mogelijkheid van onze ongediertebestrijding in Sittard is bestrijding met ultrasoon geluid. Wij plaatsen in dat geval apparaatjes die een hoge toon uitzenden, waardoor sommige soorten ongedierte verjaagd worden. Deze toon is voor de meeste mensen niet waarneembaar, waardoor u hier zelf geen last van heeft.

 

Ongediertebestrijding in Sittard verhelpt plagen

Wanneer u te maken heeft met een paar beestjes, is het wat overbodig om onze ongediertebestrijding in Sittard in te schakelen. Vaak kunt u de beestjes dan prima zelf vangen door een diervriendelijk bestrijdingsmiddel te kopen in de winkel. Heeft u echter te maken met een plaag? Dan is het wel verstandig onze ongediertebestrijding in Sittard in te schakelen. Een plaag kan bijzonder hardnekkig zijn, maar ook in dit geval kunnen onze aangesloten bestrijders de beesten diervriendelijk bestrijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze ongediertebestrijding in Sittard.

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Plaagdier preventie Limburg (PPL)

KVK: 58550836

Ongediertebestrijder Bert

Bij Bert bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Sittard: Limbrichterveld, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born en Obbicht-Papenhoven.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<046-7820554>”]