Ongediertebestrijding Sappemeer – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0598-782401
Ongediertebestrijding Sappemeer

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Sappemeer?

Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Sappemeer is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Sappemeer

De Bestrijdingsbrigade uit Sappemeer geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Sappemeer!

0598-782401

Professionele ongediertebestrijding uit Sappemeer inschakelen

In woningen leven vaak veel meer ongediertesoorten dan men op voorhand verwacht. Het kan om deze reden verstandig zijn om regelmatig een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren door onze ongediertebestrijding in Sappemeer. Met de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we vrijwel alle ongediertesoorten in uw woning traceren! U kunt onze ongediertebestrijding in Sappemeer natuurlijk ook inschakelen voor het bestrijden van specifieke soorten ongedierte. Welk ongedierte wilt u uit uw woning laten bestrijden door onze ongediertespecialisten van De Bestrijdingsbrigade?

Tip: een preventieve controle van uw woning op de aanwezigheid van ongedierte kunt u het beste eens per jaar uitvoeren. Zo kan ongedierte tijdig bestreden worden, om een ongedierteplaag te voorkomen.

 

Milieu- en diervriendelijke ongediertebestrijding in Sappemeer

Wij vinden het belangrijk om ongedierte op een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke manier te bestrijden. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, die particulieren zelf vaak gebruiken, proberen we dan ook zoveel mogelijk uit te stellen. Op deze manier worden onnodige gezondheidsrisico’s voorkomen. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van muizenkorrels of korrels met gif tegen ratten. Kinderen en huisdieren kunnen dit bestrijdingsmiddel als snoepjes beschouwen en in hun mond stoppen. Iets wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

 

Noodzaak van ongedierte bestrijden

Er zijn verschillende redenen die maken dat het bestrijden van ongedierte erg belangrijk is. Denk aan houtworm, wat voor een vervelende schade aan houten constructies kan zorgen. Of wat te denken van muizen, ratten en mollen, die uw tuin kunnen beschadigen? Andere ongediertesoorten die u door onze ongediertebestrijding in Sappemeer kunt laten bestrijden zijn wespen, bedwantsen, zilvervisjes, vlooien en mieren. Ook voor de bestrijding van andere soorten ongedierte kunt u natuurlijk bij onze specialisten terecht. Zij zullen u altijd van een vakkundige oplossing voorzien om een ongedierteplaag en schade als gevolg van ongedierte te voorkomen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Sappemeer: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek en Waterhuizen.

Neem contact op met Johan

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0598-782401>”]