Ongediertebestrijding in Rotterdam nodig? Neem dan snel contact op!

Ook bij spoed

Bestrijding en preventie

Duidelijke communicatie

Expert in ongediertebestrijding

Bel direct 010-7640931
Ongediertebestrijding Rotterdam

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Marco

Ongediertebestrijder Marco

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Marco?

Mijn naam is Marco van Under Control Zuid-Holland en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik help graag mensen met hun problemen. Als ik klaar ben met een klus, vind ik het een compliment dat mensen mij dankbaar zijn. Verder vind ik het contact wat ik met mijn klanten heb belangrijk. Ik vind het gezellig om altijd een praatje te maken.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Rotterdam

De Bestrijdingsbrigade uit Rotterdam geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden ze in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen zij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Rotterdam!

010-7640931

Onze ongediertebestrijding uit Rotterdam staat voor u klaar!

Voor ongediertebestrijding in Rotterdam bent u bij De Bestrijdingsbrigade aan het juiste adres. Onze aangesloten bestrijders helpen dagelijks tientallen particulieren bij het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Veelvoorkomende ongediertesoorten die door onze ongediertebestrijding in Rotterdam verwijderd worden, zijn bedwantsen, wespen, mollen en houtworm. Niet alleen kan ongedierte slecht zijn voor de staat van uw woning, ook kunnen dergelijke beestjes van invloed zijn op uw eigen gezondheid. Reden genoeg om ongedierte zo snel mogelijk te laten bestrijden door De Bestrijdingsbrigade uit Rotterdam. Door de ervaring die onze aangesloten bestrijders als ongediertebestrijding in Rotterdam hebben opgedaan, kunnen ze u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

 

Ongedierte uit uw woning bestrijden

Er zijn verschillende vormen van ongedierte, die ieder op hun eigen wijze uit woningen verwijderd moeten worden. Bij de ene vorm van ongedierte is de noodzaak van de hulp van onze ongediertebestrijding in Rotterdam vaak groter, dan bij andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan bijen- en wespennesten in huis, die u het liefst zo snel mogelijk verwijderd wilt hebben om venijnige steken te voorkomen.

 

Ook muizen en ratten zijn geen plezierige gasten in uw woning. Onze ongediertebestrijding in Rotterdam vangt de muizen en ratten voor u, dicht de gaten waarlangs ze zijn gekomen en ruimt de rotzooi die deze beesten gemaakt hebben voor u op. Muizen en ratten kunnen veel schade aan uw woning aanrichten, doordat zij dingen kapot knagen. Voor onze ongediertebestrijding in Rotterdam is het vaak relatief eenvoudig om ze voor u te vangen.

 

Onze ongediertebestrijding in Rotterdam direct inschakelen

Kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding in Rotterdam goed gebruiken? Onze aangesloten experts staan dagelijks voor u klaar om passende hulp te bieden. Samen met u zoekt de aangeloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Rotterdam naar het type ongedierte waar u last van heeft, zodat ze u een passende oplossing kunnen bieden. Waarmee kan onze ongediertebestrijding in Rotterdam u van dienst zijn?

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Marco

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Marco.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen bestrijden in Rotterdam: hoe doet u dat?

Muizen zijn niet alleen eng en smerig, maar kunnen daarnaast ook nog schade aanrichten aan uw woning. Zo kunnen ze onder andere kabels kapotbijten. Reden genoeg dus om de muizen in uw huis snel te bestrijden. Maar wat kunt u eigenlijk allemaal doen om ervoor te zorgen dat de beestjes binnen afzienbare tijd uit uw woning verdwenen zijn? Dit kan onder meer door muizenvallen te plaatsen. Dit kan met de traditionele, dodelijke, val, maar tegenwoordig zijn er ook diervriendelijke vallen. Deze doden de muizen niet, maar zorgen er alleen voor dat de beestjes gevangen worden. Ook kunt u vergif plaatsen of apparaatjes met ultrasoon geluid aanschaffen. Lukt het u maar niet om de muizen uit uw woning te krijgen? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Effectieve en snelle bestrijding

Wanneer u ervoor kiest om een ongediertebestrijder in te schakelen, weet u zeker dat de muizen heel snel uit uw woning verdwenen zijn. Een professionele bestrijder weet immers precies hoe hij te werk moet gaan bij het bestrijden van muizen. Hij krijgt regelmatig te maken met muizenplagen en is op de hoogte van de nieuwste technieken om muizen te vangen. Een ongediertebestrijder kan onder meer verschillende vallen in uw woning plaatsen, waardoor de muizen stuk voor stuk uitgeroeid worden. In de meeste gevallen combineert een professionele ongediertebestrijder meerdere bestrijdingsmethodes met elkaar. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de muizen binnen de kortste keren uit uw huis zijn verdwenen. En zeg nou zelf: dat wilt u toch ook?

Wespennest verwijderen

Wespennest onder dakpannen in Rotterdam verwijderen

Voor het bouwen van hun nest gaan wespen vaak op zoek naar een beschutte plek. Het komt dan ook geregeld voor dat wespen hun nest bouwen in een spouwmuur of onder de grond. In sommige gevallen wordt het wespennest ook onder de dakpannen gebouwd. Deze plek is voor wespen vaak makkelijk te bereiken en mensen hebben meestal niet in de gaten dat er een wespennest gebouwd wordt. Wanneer u ziet dat er veel wespen rondom uw dak vliegen, kan dit een aanwijzing zijn dat er een nest zit. Wilt u dit zeker weten? Dan kunt u natuurlijk gaan kijken. Pas wel op. Zodra er met de pannen bewogen wordt, hebben de wespen dit in de gaten. In dat geval kunnen zij naar buiten komen en u gaan steken. Wanneer u een wespennest onder uw dakpannen wilt verwijderen, doet u er dan ook goed aan om een ongediertebestrijder in te schakelen.

 

Wespennest bestrijden

Wanneer u ervoor kiest om geen ongediertebestrijder in te schakelen, kunt u het nest zelf proberen te verwijderen. Veel mensen zullen eerst proberen de toegang tot het nest te blokkeren. Dit doen zij bijvoorbeeld met kit, papier of ander materiaal. Veel kans van slagen heeft dit echter niet. Wespen hebben namelijk sterke kaken en zij zijn dan ook in staat om zich een weg door dit materiaal heen te banen. Mocht dit toch niet lukken, dan gaan zij gewoon op zoek naar een andere uitweg. En die is vaak snel gevonden. Wanneer dit niet lukt, kunnen de wespen zeer agressief worden en u aan gaan vallen. Laat een professionele ongediertebestrijder het wespennest dan ook verwijderen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Verschillende manieren om zilvervisjes in Rotterdam te bestrijden

Ongedierte in uw woning is bijzonder vervelend. Sommige beestjes zijn echter maar moeilijk met het blote oog te zien. Dit geldt onder meer voor zilvervisjes. Deze kleine beestjes weten zich daarnaast vaak goed schuil te houden, waardoor het lastig is ze te vinden. Zilvervisjes zijn vaak in groten getale aanwezig in uw woning zonder dat u hier zelf erg in heeft. De beestjes komen binnen via het leidingnetwerk en verbergen zich vervolgens onder andere in kasten. Zilvervisjes worden doorgaans opgegeten door spinnen. Spinnen zijn dan ook een goede manier om zilvervisjes te bestrijden. Heeft u echter een hekel aan spinnen? Geen paniek, er zijn nog genoeg andere manieren om de zilvervisjes in uw woning te bestrijden.

 

Aantal zilvervisjes terugdringen

Doordat zilvervisjes zo makkelijk uw woning binnen kunnen komen, is het onmogelijk om ze helemaal uit te roeien. Zelfs een professionele ongediertebestrijder kan er niet voor zorgen dat de beestjes voor altijd uit uw woning blijven. Toch kunt u wel een aantal dingen doen om de zilvervisjes te bestrijden. Door de beestjes actief te bestrijden, wordt het aantal zilvervisjes in uw woning namelijk aanzienlijk lager. Zilvervisjes zijn te bestrijden met vergif en met speciale vallen. Bij het bestrijden van zilvervisjes is het van belang dat u een langdurige bestrijding hanteert. Zo heeft het geen zin om één keer in het jaar gif te spuiten, want de beestjes zijn dan binnen de kortste keren weer terug. Weet u zelf geen bestrijdingsmethode meer? Raadpleeg dan een ongediertebestrijder. Hij heeft voldoend methodes om de zilvervisjes effectief te bestrijden en het aantal zo fors terug te dringen.

Houtworm bestrijden

Zo bestrijdt u houtworm in Rotterdam

Heeft u weleens een foto van een houtworm gezien? Dan kreeg u waarschijnlijk al direct de rillingen. Deze beestje zijn echter niet alleen vies, maar kunnen ook nog eens behoorlijk wat schade aan houten objecten aanrichten. De beestjes kunnen zich niet alleen schuilhouden in houten meubels, maar ook in de vloer of in de dakconstructie. En het grote probleem is dat u niet of nauwelijks in de gaten kunt hebben dat ze er zijn. Ligt er een hoopje zaagsel in de buurt van een houten object? Dan kan dit een eerste aanwijzing zijn van de aanwezigheid van houtworm. Inspecteer vervolgens het houten object in de buurt en kijk of hier kleine gaatjes in zitten. Is dit inderdaad het geval? Dan is er waarschijnlijk sprake van houtworm. Houtworm moet direct bestreden worden, maar hoe gaat u hierbij te werk?

 

Behandelen met gif

Om de houtworm te bestrijden, is het aan te raden vergif te gebruiken. Doordat vergif agressief is, overleven houtwormen een dergelijke behandeling dan ook niet. Dit bestrijdingsmiddel kunt u in de winkel kopen, waardoor het een klusje is dat u prima zelf uit kunt voeren. Met vijftig liter vergif kunt u ongeveer tweehonderd vierkante meter hout behandelen. Koop dus niet onnodig veel vergif. Staat u op het punt te beginnen? Zorg dan altijd dat u schoenen en handschoenen draagt en voorkom aanraking met het bestrijdingsmiddel zoveel mogelijk. Zet ook een masker op. Wilt u de houtworm niet zelf bestrijden? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in om deze klus voor u uit te voeren.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Rotterdam. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat onze aangesloten bestrijders u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Under Control Zuid-Holland

KVK: 70496056

Ongediertebestrijder Marco

Bij Marco bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 010-7640931

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Rotterdam? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 010-7640931 zodat onze aangesloten bestrijders u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Rotterdamse buurten: Afrikaanderwijk, Beverwaard, Blijdorp, Bloemhof, Carnisse, Charlois, Het Lage Land, Hillesluis, IJsselmonde, Kralingen, Lombardijen, Middelland, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Oude Noorden, Oude Westen, Pendrecht, Prinsenland, Schiebroek, ’s-Gravenland, Spangen, Stadsdriehoek, Tarwewijk, Vreewijk, Zevenkamp & Zuidwijk.

[klantenmachine tel="<010-7640931>"]