Ongediertebestrijding Rosmalen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Ook bij spoed

Professionele bestrijding

Preventie van ongedierte

Gericht op goede service

Bel direct 073-7820140
Ongediertebestrijding Rosmalen

Bent u op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Rosmalen?

Stefan

Ongediertebestrijder Stefan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Stefan?

Hallo, mijn naam is Stefan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben in 1990 begonnen als vertegenwoordiger voor ongediertebestrijders. Hierna ben ik ook zelf gaan bestrijden. Ik doe dit ondertussen al vele jaren. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als ongediertebestrijder. Samen met mijn werknemer helpen wij u graag.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Rosmalen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Rosmalen

De Bestrijdingsbrigade uit Rosmalen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Rosmalen!

073-7820140

Last van ongedierte? Bel onze ongediertebestrijding in Rosmalen!

Ongedierte in huis kan vervelende gevolgen hebben voor de staat van uw woning en uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte als muizen en ratten, die ziektes bij uw woning naar binnen kunnen nemen. Dit is niet alleen schadelijk voor uw eigen gezondheid, maar ook voor die van uw kinderen en huisdieren! Om te voorkomen dat u of uw gezinsleden ziek worden als gevolg van het ongedierte, zorgt onze ongediertebestrijding in Rosmalen voor een passende oplossing. Door de jaren heen hebben de ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade een ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan de bestrijding van wespen, mollen, muizen, ratten, motten en houtworm.

 

Verschillende soorten ongedierte in huis

Veel woningbezitters hebben geen idee dat er ongedierte in hun woning voorkomt. Toch komt er in bijna iedere woning wel een vorm van ongedierte voor. Het ene type ongedierte is schadelijker voor uw woning dan andere ongediertesoorten. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, wat zich in hout van meubels en het houtwerk van uw woning zelf kan nestelen. U herkent houtworm aan de kleine gaatjes in het hout. Deze gaatjes zijn niet altijd goed met het blote oog te herkennen, waardoor mensen houtworm niet of pas heel laat detecteren. Om zo’n situatie te voorkomen kan onze ongediertebestrijding in Rosmalen u helpen met een preventieve ongedierteanalyse. Hierbij controleren we uw woning op de aanwezigheid van ongedierte.

Passende oplossingen van de ongediertebestrijding in Rosmalen

Onze ongediertebestrijding in Rosmalen kan voor ieder type ongedierte een passende oplossing bieden. Wij letten bij de bestrijding van ongedierte sterk op de milieu- en diervriendelijkheid van de bestrijdingsmiddelen. Wanneer u bestrijdingsmiddelen uit de winkel zou gebruiken, zou u kiezen voor een bestrijdingsmiddel die veel minder dier- en milieuvriendelijk is dan de hulpmiddelen van onze ongediertebestrijding in Rosmalen. Daarbij kunnen deze hulpmiddelen slecht zijn voor uw eigen gezondheid, als u met de stoffen in aanraking komt.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Rosmalen: Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord en de Groote Wielen.

Ongediertebestrijder Stefan

Neem contact op met Stefan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Stefan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<073-7820140>”]