Ongediertebestrijding Rosmalen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Ook bij spoed

Professionele bestrijding

Preventie van ongedierte

Gericht op goede service

Bel direct 073-7820140
Ongediertebestrijding Rosmalen

Bent u op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Rosmalen?

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. Onze aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Rosmalen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Rosmalen

De Bestrijdingsbrigade uit Rosmalen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Rosmalen!

073-7820140

Last van ongedierte? Bel onze ongediertebestrijding in Rosmalen!

Ongedierte in huis kan vervelende gevolgen hebben voor de staat van uw woning en uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte als muizen en ratten, die ziektes bij uw woning naar binnen kunnen nemen. Dit is niet alleen schadelijk voor uw eigen gezondheid, maar ook voor die van uw kinderen en huisdieren! Om te voorkomen dat u of uw gezinsleden ziek worden als gevolg van het ongedierte, zorgt onze aangesloten ongediertebestrijding in Rosmalen voor een passende oplossing. Door de jaren heen hebben de aangesloten ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade een ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan de bestrijding van wespen, mollen, muizen, ratten, motten en houtworm.

 

Verschillende soorten ongedierte in huis

Veel woningbezitters hebben geen idee dat er ongedierte in hun woning voorkomt. Toch komt er in bijna iedere woning wel een vorm van ongedierte voor. Het ene type ongedierte is schadelijker voor uw woning dan andere ongediertesoorten. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, wat zich in hout van meubels en het houtwerk van uw woning zelf kan nestelen. U herkent houtworm aan de kleine gaatjes in het hout. Deze gaatjes zijn niet altijd goed met het blote oog te herkennen, waardoor mensen houtworm niet of pas heel laat detecteren. Om zo’n situatie te voorkomen kan onze aangesloten ongediertebestrijding in Rosmalen u helpen met een preventieve ongedierteanalyse. Hierbij controleren ze uw woning op de aanwezigheid van ongedierte.

Passende oplossingen van de ongediertebestrijding in Rosmalen

Onze aangesloten ongediertebestrijding in Rosmalen kan voor ieder type ongedierte een passende oplossing bieden. Zij letten bij de bestrijding van ongedierte sterk op de milieu- en diervriendelijkheid van de bestrijdingsmiddelen. Wanneer u bestrijdingsmiddelen uit de winkel zou gebruiken, zou u kiezen voor een bestrijdingsmiddel die veel minder dier- en milieuvriendelijk is dan de hulpmiddelen van onze aangesloten ongediertebestrijding in Rosmalen. Daarbij kunnen deze hulpmiddelen slecht zijn voor uw eigen gezondheid, als u met de stoffen in aanraking komt.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij De Bestrijdingsbrigade bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Rosmalen: Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord en de Groote Wielen.

[klantenmachine tel=”<073-7820140>”]