Ongediertebestrijding Roermond – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Direct ter plaatse

Kwalitatief vakwerk

Uitstekende service en klantgericht

Gecertificeerd personeel

Bel direct 0475-782548
Ongediertebestrijding Roermond

Schakel direct de ongediertebestrijder uit Roermond in!

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Roermond is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Roermond geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Roermond!

0475-782548

insecten

Ongediertebestrijding in Roermond verwijdert wespennest

Vliegen er veel wespen rondom uw woning? Dan is de kans aanwezig dat er een wespennest zit. In sommige gevallen is een wespennest makkelijk te zien, maar dat is niet altijd zo. Om er zeker van de zijn dat er een wespennest zit, kunt u De Bestrijdingsbrigade inschakelen. Onze ongediertebestrijding in Roermond kan namelijk uitzoeken of uw vermoeden klopt. Is dit inderdaad het geval en zit er daadwerkelijk een wespennest bij uw woning? Dan kan onze ongediertebestrijding in Roermond het wespennest tevens direct voor u verwijderen. Op deze manier loopt u zelf niet het risico gestoken te worden.

 

Klein wespennest zelf verwijderen

Ziet u het wespennest zitten en is het niet groter dan een tennisbal? Dan is het niet direct noodzakelijk om een vakman van onze ongediertebestrijding in Roermond in te schakelen. Een klein wespennest is namelijk ook prima zelf te verwijderen. Pas echter wel op, want de kans dat u gestoken wordt is ook hier aanwezig. Zorg er daarom voor dat u voldoende beschermende kleding draagt. Het advies van onze ongediertebestrijding in Roermond is om de wespen te bestrijden met bestrijdingsmiddel. Dit kunt u voor de ingang van het nest leggen. Het middel zorgt ervoor dat de wespen sterven. In het geval van een klein nest kunt u ook kokend water in het nest gieten om de beestjes te doden.

 

Groot nest laten verwijderen door ongediertebestrijding in Roermond

Een nest dat aanzienlijk groter is dan een tennisbal, kunt u beter later verwijderen door onze ongediertebestrijding in Roermond. In een groot nest kunnen namelijk wel enkele duizenden wespen zitten, waardoor het zaak is het nest op de juiste wijze te verwijderen. De vakmannen van onze ongediertebestrijding in Roermond weten precies wat zij moeten doen om het nest zo snel mogelijk weg te halen. Ga zelf dan ook geen risico lopen, maar laat uw wespennest verwijderen door onze ongediertebestrijding in Roermond.