Ongediertebestrijding Roermond – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Direct ter plaatse

Kwalitatief vakwerk

Uitstekende service en klantgericht

Gecertificeerd personeel

Bel direct 0475-782548
Ongediertebestrijding Roermond

Schakel direct de ongediertebestrijder uit Roermond in!

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Roermond is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Roermond

De Bestrijdingsbrigade uit Roermond geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten specialisten in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Roermond!

0475-782548

Ongediertebestrijding in Roermond verwijdert wespennest

Vliegen er veel wespen rondom uw woning? Dan is de kans aanwezig dat er een wespennest zit. In sommige gevallen is een wespennest makkelijk te zien, maar dat is niet altijd zo. Om er zeker van de zijn dat er een wespennest zit, kunt u De Bestrijdingsbrigade inschakelen. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Roermond kan namelijk uitzoeken of uw vermoeden klopt. Is dit inderdaad het geval en zit er daadwerkelijk een wespennest bij uw woning? Dan kan onze ongediertebestrijding in Roermond het wespennest tevens direct voor u verwijderen. Op deze manier loopt u zelf niet het risico gestoken te worden.

 

Klein wespennest zelf verwijderen

Ziet u het wespennest zitten en is het niet groter dan een tennisbal? Dan is het niet direct noodzakelijk om een vakman van onze ongediertebestrijding in Roermond in te schakelen. Een klein wespennest is namelijk ook prima zelf te verwijderen. Pas echter wel op, want de kans dat u gestoken wordt is ook hier aanwezig. Zorg er daarom voor dat u voldoende beschermende kleding draagt. Het advies van onze ongediertebestrijding in Roermond is om de wespen te bestrijden met bestrijdingsmiddel. Dit kunt u voor de ingang van het nest leggen. Het middel zorgt ervoor dat de wespen sterven. In het geval van een klein nest kunt u ook kokend water in het nest gieten om de beestjes te doden.

 

Groot nest laten verwijderen door ongediertebestrijding in Roermond

Een nest dat aanzienlijk groter is dan een tennisbal, kunt u beter laten verwijderen door onze aangesloten ongediertebestrijding in Roermond. In een groot nest kunnen namelijk wel enkele duizenden wespen zitten, waardoor het zaak is het nest op de juiste wijze te verwijderen. De vakmannen van onze ongediertebestrijding in Roermond weten precies wat zij moeten doen om het nest zo snel mogelijk weg te halen. Ga zelf dan ook geen risico lopen, maar laat uw wespennest verwijderen door onze ongediertebestrijding in Roermond.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Roermond en omgeving?

Vaak blijkt het effectief bestrijden van verschillende ongediertesoorten een behoorlijke opgave te zijn. Voor het bestrijden van ongedierte kunt u op de hulp van onze ongediertebestrijding in Roermond kiezen. De Bestrijdingsbrigade biedt onder meer hulp bij het bestrijden van muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm.

 

Muizen bestrijden

Hulp bij muizen bestrijden in huis

Muizen bestrijden is een lastige opgave. Dit komt onder meer doordat de muizen zich razendsnel kunnen voortplanten! Daarbij houden de muizen zich onder meer schuil tussen uw isolatiemateriaal. Met muizenvallen of de hulp van een kat lukt het lang niet altijd om een muizenplaag te verhelpen. Onze ongediertebestrijding in Roermond helpt u graag bij het bestrijden van muizen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen om de muizen op effectieve wijze te bestrijden. Zo is de kans op een nieuwe muizenplaag in huis erg klein!

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes laten bestrijden door professionals

Ook zilvervisjes bestrijden is een klus die u aan onze professionele ongediertebestrijders over kunt laten. De zilvervisjes kunnen voor schade aan papier zorgen. Niet alleen aan uw krant, maar bijvoorbeeld ook aan uw administratie of verpakkingen. Zilvervisjes bestrijden wordt door mensen zelf vaak gedaan, door gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Deze middelen brengen gezondheidsrisico’s met zich mee! Om die reden kiest onze ongediertebestrijding in Roermond voor dier- en milieuvriendelijkere oplossingen om zilvervisjes op effectieve wijze te bestrijden.

 

 

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen niet eenvoudig

Wespennesten verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Denk aan de kans dat u gestoken wordt door de wespen in het nest! Dit kan voor een hevige pijn en zelfs allergische reacties zorgen. Reden genoeg om een wespennest verwijderen aan onze ongediertebestrijding in Roermond over te laten. Onze ongediertebestrijders beschikken over professionele hulpmiddelen om het wespennest te verwijderen. Het maakt hierbij niet uit of het om een wespennest tussen uw muren gaat, of een wespennest in de grond. Des te eerder u het wespennest laat verwijderen, des te makkelijker dit zal gaan.

 

Houtworm bestrijden

Effectief houtworm bestrijden in huis

Houtworm kan voor een zeer vervelende schade aan uw woning zorgen. Wist u bijvoorbeeld dat houtworm de houten constructie van uw dak ernstig kan verzwakken? Om deze reden is het belangrijk om de houtworm tijdig te bestrijden. Houtworm bestrijden lijkt wellicht makkelijker dan het is! Hoe weet u zeker dat u alle houtworm bestreden heeft? Onze ongediertebestrijding in Roermond helpt u hier graag bij. Houtworm bestrijden doen wij onder meer door een ruimte heel koud, of juist erg heet te maken. Hier kan de larve van een tor of kever niet tegen, waardoor deze zal sterven.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij De Bestrijdingsbrigade bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Roermond: Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvorderen, Asenray, Herten en Swalmen.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<0475-782548>”]