Ongediertebestrijding Rijswijk – De Bestrijdingsbrigade lost het op!

Ook bij spoedgevallen

Professioneel

Klantgericht

Voordelige prijzen

Bel direct 070-7820460
Ongediertebestrijding Rijswijk

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Rijswijk nodig?

Marco

Ongediertebestrijder Marco

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Marco?

Mijn naam is Marco van Under Control Zuid-Holland en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik help graag mensen met hun problemen. Als ik klaar ben met een klus, vind ik het een compliment dat mensen mij dankbaar zijn. Verder vind ik het contact wat ik met mijn klanten heb belangrijk. Ik vind het gezellig om altijd een praatje te maken.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Rijswijk is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u, door middel van aangesloten vakmensen, hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Rijswijk

De Bestrijdingsbrigade uit Rijswijk geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij hebben over het hele land aangesloten vakmensen. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Rijswijk!

070-7820460

Vliegjes en kakkerlakken uit het riool? Ongediertebestrijding uit Rijswijk helpt

Vele soorten insecten zien we liever niet in de woning omdat deze onhygiënisch zijn. Dit is zeker het geval wanneer de insecten uit het riool tevoorschijn komen. Sommige insectensoorten houden van vochtige plekken en voeden zich met rottend organisch materiaal. De riolering of afvoerbuizen van een huis zijn daarom ideale plekken om te overleven voor deze insecten. De kakkerlak is een ongediertesoort die zich vaak in afvoerputjes van douches of gootstenen verborgen houden en daardoor moeilijk te bestrijden is door de ongediertebestrijding in Rijswijk. Een ander voorbeeld is de latrinevlieg die deze naam heeft te danken aan het feit dat ze vaak uit wc’s komen vliegen. Signaleert u één van deze insecten in huis dan is de ongediertebestrijding uit Rijswijk er om u te helpen.

 

Bestrijding en preventie van latrinevliegjes

De latrinevlieg is een insectensoort die als zeer onhygiënisch wordt beschouwd. Dit is niet zo vreemd want latrine is het woord voor een openbaar toilet. De beschouwing is overigens accuraat want de vliegjes leven vaak in de afvoerbuizen en riolering van wc’s. Ongediertebestrijding in Rijswijk is daarom noodzakelijk. Latrinevliegjes houden van vochtige plekken waar zij zich voeden aan rottend organisch materiaal. Dit kan dus menselijk ontlasting zijn. Een latrinevlieg die uit het toilet vliegt is daarom geen welkom zicht. De ongediertebestrijding uit Rijswijk weet gelukkig precies wat zij moeten doen om de latrinevliegjes te bestrijden en preventief te voorkomen.

 

Ongediertebestrijding weet raad met kakkerlakken

Over de kakkerlak bestaan veel mythes. Zo wordt bijvoorbeeld onterecht beweerd dat de insecten een atoombom zouden kunnen overleven. Ook zijn er mensen die beweren dat het vrijwel onmogelijk is om van een populatie kakkerlakken af te komen. Als specialist in de bestrijding van ongedierte kan de aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade u melden dat deze beweringen niet op waarheid zijn berust. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Rijswijk weet namelijk wel raad met kakkerlakken en kan de ongediertesoort zeer effectief bestrijden. Na het afronden van de ongediertebestrijding in Rijswijk komen de kakkerlakken ook niet meer terug.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Marco

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Marco.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Under Control Zuid-Holland

KVK: 70496056

Ongediertebestrijder Marco

Bij Marco bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Rijswijk: Cromvliet, Leeuwendaal, Oud Rijswijk, Bomenbuurt, Welgelegen, Rembrandtkwartier, Havenkwartier, Hoornwijk, Broekpolder, Julianapark, Plaspoelpolder, Muziekbuurt, Kleurenbuurt Artiestenbuurt en Stationskwartier.

[klantenmachine tel=”<070-7820460>”]