Ongediertebestrijding Purmerend – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle dienstverlening

De expert in ongediertebestrijding

Particulier en zakelijk

Wij bestrijden géén processierupsen.

Bel direct 0229-782501
Ongediertebestrijding Purmerend

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Purmerend in!

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Purmerend is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Purmerend

De Bestrijdingsbrigade uit Purmerend geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten specialisten in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

* Wij bestrijden géén processierupsen.
Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Purmerend!

0229-782501

Bij ons kunt u terecht voor ongediertebestrijding in Purmerend

De Bestrijdingsbrigade kan vrijwel elk dier waar u in en rondom de woning last van hebt, op een vakkundige en efficiënte wijze verdrijven. Ze spreken bewust niet van verdelgen omdat niet elk dier verdelgd kan en hoeft te worden. Zo komt er bij de ongediertebestrijding in Purmerend regelmatig een bericht binnen van iemand die last heeft van een bijennest. Zeer logisch, want bijen kunnen voor veel overlast zorgen. Het is dan echter niet nodig om de bijen te verdelgen. Gelukkig maar, want de bijen zorgen voor de bestuiving van planten en bloemen en zijn daarmee zeer belangrijk. Onze aangesloten bestrijders nemen dan maatregelen om de bijen te verplaatsen, zodat u er geen last meer van hebt en de bijen elders lekker vrij bij kunnen zijn zonder dat ze nog ergens voor overlast zorgen.

 

Doeltreffend en efficiënt

De ongediertebestrijding in Purmerend kan behalve bijen uiteraard nog veel meer dieren voor u verwijderen. Qua dieren die in de woning voor overlast zorgen, hebben ze het dan vaak over kakkerlakken en muizen, maar er zijn nog veel meer dieren die zeer hinderlijk kunnen zijn. Denkt u maar eens aan bedwantsen of zilvervisjes. De ongediertebestrijding in Purmerend heeft met eigenlijk alle dieren wel ervaring. U bent dan ook zeker niet de eerste die contact met de ongediertebestrijding in Purmerend opneemt om een bepaald dier te laten verwijderen. Onze aangesloten specialisten lichten u graag in over de te hanteren werkwijze die ongediertebestrijding in Purmerend toepast. Door onze jarenlange ervaring kunnen ze vooraf al een goede inschatting maken over de te hanteren methode van bestrijden. De ongediertebestrijding in Purmerend werkt daardoor veel efficiënter dan je als particulier zonder veel ervaring zelf kunt. Bovendien beschikt de aangesloten ongediertebestrijding in Purmerend over tal van middelen en kennis van en over het ongedierte in kwestie.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Purmerend en omgeving?

Het bestrijden van muizen, zilvervisjes, wespen of houtworm kunt u aan de aangesloten professionele ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade overlaten. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Purmerend heeft een jarenlange ervaring. Deze ervaring zetten zij graag in om u van een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke oplossing te voorzien.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden met onze hulp

Niet alleen is het een onhygiënisch idee dat er muizen in uw woning aanwezig zijn. Ook kunnen de muizen voor schade aan uw isolatiemateriaal zorgen. Reden genoeg om de muizen tijdig te laten bestrijden! Muizen bestrijden wordt vaak door woningbezitters zelf geprobeerd. Het gebruik van muizenvallen is doorgaans echter niet effectief genoeg om muizenplagen volledig te voorkomen. De ongediertebestrijding in Purmerend helpt u graag bij het bestrijden van muizen. Door de effectieve aanpak is de kans klein dat de muizen in uw woning terugkeren.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Voorkom schade door zilvervisjes te bestrijden

Vele mensen hebben het idee dat zilvervisjes geen kwaad kunnen. Hoewel de zilvervisjes weinig gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, kunnen ze wel degelijk voor schade zorgen. De beestjes voeden zich met natuurlijke vezels, waardoor ze papier aan zullen knagen. Dit kan erg vervelend zijn als het bijvoorbeeld om papier van uw administratie gaat! Zilvervisjes bestrijden kan onder meer door gebruik te maken van vallen. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Purmerend zet deze vallen graag voor u op. Zo zal de zilvervisjesplaag in uw woning al snel verholpen zijn!

 

 

 

Wespennest verwijderen

Risico’s van een wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen is een klus, die u het beste aan de aangesloten professionele ongediertebestrijding in Purmerend over kunt laten. Bij het verwijderen van een wespennest is de kans groot dat wespen agressief zullen worden. Dit betekent dat zij u kunnen steken! In het ergste geval resulteert dit in een allergische reactie. Mocht u last denken te hebben van een wespennest, dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk laten verwijderen. Een wespennest zal door de zomermaanden heen namelijk steeds groter worden. Dit vergroot ook de overlast hiervan!

 

 

Houtworm bestrijden

Schade aan hout voorkomen: houtworm bestrijden

De houtworm is een van de beestjes die voor een ernstige schade aan hout in huis kan zorgen. Denk aan een houten vloer, de houten constructie van uw dak, enzovoorts. De houtworm is eigenlijk een verzamelterm voor de larven van verschillende torren en kevers. Door de houtworm te bestrijden wordt een verzwakking van houten constructies voorkomen. Onze ongediertebestrijding in Purmerend helpt u hier graag bij! Houtworm bestrijden doen wij op verschillende manieren, afhankelijk van uw situatie. Het gebruik van gifstoffen is in veel gevallen overbodig bij houtworm bestrijden.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij De Bestrijdingsbrigade bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Purmerend: Binnenstad, Stationsbuurt, Zuiderpolder, Overwhere-Zuid, De Koog, Wagenweg, Overwhere-Noord, Molenkoog, Wheermolen-Oost, Dwarsgouw, Gors-Zuid, Gors-Noord en Hazepolder.

[klantenmachine tel=”<0229-782501>”]