Ongediertebestrijding Peize – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 050-7820405
Ongediertebestrijding Peize

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Peize?

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Peize is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Peize

De Bestrijdingsbrigade uit Peize geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Peize!

050-7820405

insecten

Schadevrij wonen met onze ongediertebestrijding in Peize

 Schadevrij wonen lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het vaak niet! Er zijn verschillende ongediertesoorten die voor een nare schade aan uw woning en tuin kunnen zorgen. Ratten en mollen kunnen de tuin omwoelen, muizen kunnen uw isolatiemateriaal aantasten, houtworm knaagt gangen door houten constructies, enzovoorts. Onze ongediertebestrijding in Peize helpt u graag bij het tegengaan van schade als gevolg van ongedierte in huis. Onze ongediertespecialisten kunnen u daarbij van advies voorzien om het ongedierte zo goed mogelijk buiten uw woning te houden.

Tip: berg etenswaren altijd op in afgesloten bakjes! Zo geeft u ongedierte zo min mogelijk prikkels bij uw woning naar binnen te komen. Een kruimel kan al voldoende zijn om bijvoorbeeld mieren en muizen aan te trekken.

 

Diensten van onze ongediertebestrijding in Peize

Zoals reeds beschreven kan onze ongediertebestrijding in Peize u bij het bestrijden van verschillende soorten ongedierte van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hulp die wij kunnen bieden bij het bestrijden van houtworm, wespen, bedwantsen, zilvervisjes, vlooien en mieren. Veel van deze ongediertesoorten vallen op, door hun kenmerkende uiterlijk. Er zijn echter ook ongediertesoorten die minder opvallen. Denk aan de bedwantsen of de vlooien! Toch kunnen ook deze ongediertesoorten voor irritaties zorgen. Bedwantsen zorgen bijvoorbeeld voor kleine rode bultjes op uw huid.

 

Hulp bij de bestrijding van ongedierte

Wanneer u last denkt te hebben van ongedierte in huis, zoekt onze ongediertebestrijding in Peize naar de verstopplek van het ongedierte. Vervolgens zullen we het ongedierte op een effectieve wijze voor u bestrijden, om te voorkomen dat het ongedierte al snel weer terugkeert. Dit is een van de redenen dat wij het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen afraden. Chemische middelen zijn vaak veel minder effectief dan hitte of kou! Daarbij kunnen deze bestrijdingsmiddelen schadelijk zijn voor uw gezondheid, of die van uw kinderen en huisdieren.

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

[klantenmachine tel=”<050-7820405>”]