Ongediertebestrijding in Nijmegen nodig? – Wij helpen u graag!

Ook bij spoedgevallen

Uitstekende service en klantgericht

In iedere regio

Gericht op kwaliteit

Bel direct 024-7820523
Ongediertebestrijding Nijmegen

Bent u op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Nijmegen?

Bram

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Bram?

Hallo, mijn naam is Bram en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag langs bij mensen. Ik vind dit juist zo leuk aan mijn beroep. Ik houd ervan om de mensen te helpen met hun probleem en als ik weg ga is het mijn doel dat de klanten uiterst tevreden zijn over de service die ik heb gegeven.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Nijmegen

De Bestrijdingsbrigade uit Nijmegen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

Zeer goede ervaring met De Bestrijdingsbrigade. De spoedservice was snel ter plaatse en hebben de muizen direct bestreden. Top!
- P. van de Linden -
Dezelfde dag nog geholpen door deze vakmannen. De muizenplaag in één keer bestreden, de klus was dus snel geklaard.
- R. Pieters -
Veelzijdig bedrijf dat echte kennis in huis heeft. Na de bestrijding hebben ze alles weer netjes opgeruimd, dat noem ik pas service.
- T. de Wit -
Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Nijmegen!

024-7820523

Ongedierte in huis? Onze ongediertebestrijding in Nijmegen biedt hulp!

Ongewenste beestjes in huis is voor veel mensen een grote nachtmerrie. Wie is er immers niet bang voor spinnen, muizen en kevers? De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om passende hulp te bieden. Onze ongediertebestrijding in Nijmegen heeft een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte in huis. Zo wordt onze ongediertebestrijding in Nijmegen regelmatig ingeschakeld voor het bestrijden van mollen, bijen, mieren, boktorren, houtwormen, enzovoorts. Niet alleen kunnen deze beestjes schade aan uw woning aanrichten, ook brengen ze ziektes mee naar binnen volgens onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Nijmegen. Samen met u kijkt onze ongediertebestrijding in Nijmegen welke beestjes er in uw woning leven.

 

Ongewenste gasten in huis voorkomen en bestrijden

Onze ongediertebestrijding in Nijmegen helpt mensen niet alleen bij het bestrijden van ongewenste beestjes. Ook kan onze ongediertebestrijding in Nijmegen u van dienst zijn bij het voorkomen van hun bezoek! Denk bijvoorbeeld aan het dichtmaken van kleine gaten en kieren, het bespuiten van plekken waar regelmatig bedwantsen, vlooien of andere kleine beestje voorkomen, enzovoorts. Zo voorkomt onze ongediertebestrijding in Nijmegen dat u te maken krijgt met ongedierte in de toekomst. Het is raadzaam om de hulp van onze ongediertebestrijding in Nijmegen zeker eens per jaar of eens per twee jaar in te schakelen om uw woning te controleren.

 

Direct hulp inschakelen van ongediertebestrijding Nijmegen

Heeft u direct hulp nodig van onze ongediertebestrijding in Nijmegen? Zeker wanneer u allergisch bent voor bijvoorbeeld bijen- en wespensteken kan het belangrijk zijn dat onze ongediertebestrijding in Nijmegen snel voor een passende en vakkundige oplossing zorgt. Onze ongediertebestrijding in Nijmegen staat dagelijks voor u klaar, zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Met welke ongedierte heeft u te maken in uw woning? Wij komen de ongewenste beestjes graag voor u bestrijden.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Neem contact op met Bram

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Bram.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Nijmegen bestrijden met De Bestrijdingsbrigade

Wanneer er slechts één of twee muizen in een woning zitten, redden mensen zich over het algemeen prima zelf met het bestrijden van muizen. Zij plaatsen een muizenvalletje of enkele schoteltjes met vergif. De muizen zijn in dat geval binnen de kortste keren uitgeschakeld, waardoor u er dus geen last meer van heeft. Maar heeft dit ook zin wanneer u te maken heeft met een muizenplaag? Het antwoord is nee. Wanneer het om een grote hoeveelheid muizen gaat, heeft het geen zin om een paar muizenvalletjes te plaatsen. U zult hierdoor hooguit enkele muizen vangen, maar het lukt u nooit om ze allemaal te pakken te krijgen. Voor het bestrijden van een muizenplaag doet u er dan ook goed aan om een ongediertebestrijder in te schakelen.

 

Waarom een ongediertebestrijder?

Het inschakelen van een ongediertebestrijder kost geld. Voor veel mensen is dit al een reden om geen professional in te schakelen. Zij gaan eerst zelf proberen de plaag te verhelpen. Om definitief van uw plaag af te komen, is het echter wel aan te raden een professional in te schakelen. Waarom? Omdat een ongediertebestrijder veel ervaring heeft met het verhelpen van een muizenplaag. Hij beschikt niet alleen over de benodigde kennis, maar heeft daarnaast ook de juiste apparatuur in huis om de plaag effectief te bestrijden. Het inschakelen van een expert kost u dus weliswaar wat geld, maar u bent er wel van verzekerd dat u definitief verlost bent van die ellendige muizen in uw woning.

Wespennest verwijderen

Wespennest in de grond in Nijmegen verwijderen

Wespen kunnen hun nest op verschillende plekken bouwen. Over het algemeen kiezen zij vaak voor een plek met goeie beschutting, zodat zij in alle rust hun nest kunnen bouwen. Een wespennest is dan ook vaak te vinden onder de dakpannen of in een spouwmuur. Het nest is in deze gevallen vaak niet zichtbaar, zodat de beestjes lekker hun gang kunnen gaan. Een wespennest kan echter ook in de grond gebouwd worden. Zo kunnen wespen hun nest bijvoorbeeld bouwen onder een stoep of straat, die zij kunnen bereiken via gaten of kieren. Wanneer u gemerkt heeft dat er een wespennest aan de rand van het grasveld of onder de tegels in uw tuin zit, wilt u dit nest zo snel mogelijk verwijderen. Dit kan een professionele ongediertebestrijder voor u doen. Zoekt u nog een professionele bestrijder? Schakel dan De Bestrijdingsbrigade in.

 

Waarom een wespennest in de grond verwijderen?

Veel mensen vragen zich af waarom een wespennest in de grond verwijderd moet worden. Bij een klein nest heeft u weliswaar niet veel last van de wespen, maar zodra het nest groter wordt, kan het toch bijzonder vervelend worden. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld gestoken worden door de wespen wanneer zij in de buurt van het nest komen. Dit wilt u toch ook voorkomen? Daarom is het verstandig het nest te laten verwijderen. Een professionele ongediertebestrijder kan een ondergronds wespennest voor u verwijderen. Hij beschikt over de juiste kennis en apparatuur om het nest aan te pakken, zodat u snel verlost bent van het wespennest onder de grond.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes bestrijden in Nijmegen: wat kunt u doen?

In vrijwel iedere woning in Nederland komen ze wel voor: zilvervisjes. Het zijn zeer kleine beestjes, dus ze vallen niet snel op. Daarbij komt dat ze zich ook nog eens goed weten te verstoppen. Zo zitten de beestjes bijvoorbeeld vaak in een kledingkast. Maar hoe komt u eigenlijk aan zilvervisjes in uw woning? En misschien nog wel belangrijker: Hoe komt u er vanaf? Zilvervisjes houden van een warme temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. De beestjes kunnen op allerlei manieren in uw woning komen. Zij komen niet alleen via het leidingnetwerk binnen, maar reizen ook mee op de jas of in de tas van een persoon. Het bestrijden van zilvervisjes is een lastige klus. Ze komen namelijk vrijwel altijd weer terug. Toch zijn er een aantal dingen die u kunt doen om het aantal zilvervisjes in uw woning te verminderen.

 

Maatregelen treffen

Om het aantal zilvervisjes in uw woning terug te dringen, kunt u zelf het nodige doen. Zo is het mogelijk om meerdere malen vergif op bepaalde plekken te spuiten en ook kunt u vallen plaatsen. Bij het bestrijden van zilvervisjes is het echter ook mogelijk om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Het is weliswaar niet mogelijk om alle zilvervisjes in uw woning uit te roeien, maar toch kan een ongediertebestrijder u van dienst zijn. Hij weet namelijk een aantal handige manieren om de zilvervisjes in snel te verminderen. Door een bestrijder in te schakelen worden de zilvervisjes dus bestreden en dat terwijl u er zelf geen moeite voor hoeft te doen.

Houtworm bestrijden

Houtworm in meubels in Nijmegen bestrijden

Zitten er kleine gaatjes in uw eettafel? Grote kans dan dat er houtworm in de tafel zit. Deze beestjes vreten zich een weg door het hout heen en kunnen met gemak grote houten objecten aantasten. Wanneer er inderdaad houtworm in uw eettafel zit, kan dit er in het ergste geval toe leiden dat uw tafel instort. De hoogste tijd dus om de houtworm te bestrijden. Maar hoe gaat u eigenlijk te werk bij het bestrijden van houtworm in uw meubels? Bij grote houten objecten wordt er vaak een ongediertebestrijder ingeschakeld. Hij kan het hout met behulp van speciale apparatuur en bestrijdingsmiddel injecteren, zodat de houtworm gedood wordt. Hiervoor boort hij eerst gaten in het hout, alvorens hij er pluggen in plaatst. Wanneer u dit bij uw meubilair doet, ziet dit er echter niet fraai uit. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen om houtworm in uw meubels te bestrijden.

 

Invriezen

Veel mensen zeggen dat houtworm sterft bij temperaturen tussen de 55 en 70 graden. Maar het ligt niet echt voor de hand om uw meubilair in een grote oven te doen. Dit kan er immers voor zorgen dat de meubels in vlammen opgaan. Daarom kunt u houtworm in uw meubels beter bestrijden met vrieskou. Meubilair met houtworm kunt u af laten halen om het vervolgens voor een periode van twee weken in te laten vriezen. Als gevolg van de kou zullen de houtwormen sterven, waardoor u vervolgens gewoon uw meubels weer kunt gebruiken. Het invriezen van meubilair met houtworm is een goede optie wanneer u geen fan bent van het bestrijden van houtworm met giftige stoffen.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Nijmegen. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Bij Bram bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 024-7820523

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Nijmegen? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 024-7820523 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Nijmegense buurten: Altrade, Biezen, De Kamp, Galgenveld, Grootstal, Hatert, Hengstdal, Heseveld, Lent, Neerbosch-Oost, Nije Veld, Stadscentrum, ’t Acker & Wolfskuil.

[klantenmachine tel=”<024-7820523>”]