Ongediertebestrijding Nieuwegein – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Altijd bereikbaar

Discrete bestrijding

Met respect voor mens en milieu

Snel en voordelig

Bel direct 030-7820546
Ongediertebestrijding Nieuwegein

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Nieuwegein nodig?

Patrick

Ongediertebestrijder Patrick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben nu al meer dan 10 jaar werkzaam als ongediertebestrijder. Ik doe dit na al die jaren nog steeds met veel plezier. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik mensen help met hun probleem. Ondertussen heb ik ook al 4 mensen in dienst. Met ons team helpen wij u graag.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Nieuwegein is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Nieuwegein

De Bestrijdingsbrigade uit Nieuwegein geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Nieuwegein!

030-7820546

Last van muizen, mollen of ratten? Neem contact op met de ongediertebestrijding in Nieuwegein

Er zullen weinig bewoners in Nederland en België zijn die nog nooit last hebben gehad van ongedierte in de woning. Of het nu gaat om een structurele plaag van muizen die maar niet weg te krijgen is, of een wegrennend en verdwaald zilvervisje in de gootsteen: iedereen zal wel eens met ongedierte te maken hebben gehad. Het is belangrijk dat het ongedierte bestreden wordt, en dat is precies waar de ongediertebestrijding in Nieuwegein onder de naam De Bestrijdingsbrigade voor kan zorgen. Effectieve en efficiënte ongediertebestrijding in Nieuwegein is hen op het lijf geschreven.

 

De beste methode voor de bestrijding van het dier

Elk dier dat als ongedierte wordt beschouwd door de ongediertebestrijding in Nieuwegein, heeft weer een andere manier van leven en een andere manier van eten. Daarom is het heel belangrijk om de manier van ongediertebestrijding in Nieuwegein aan te passen aan de manier waarop het ongedierte leeft. Zo zal een mol veel gemakkelijker met een klem gevangen kunnen worden, aldus de ongediertebestrijding in Nieuwegein. Mollen graven gangen waarbij de overtollige grond weer naar buiten wordt geduwd; die vormt de bekende molshoop. De mol volgt dus eigenlijk altijd dezelfde gangen. Hierdoor is een klem zeer effectief, terwijl gif minder goed is voor het milieu en ook minder effectief zal zijn.

 

Daartegenover staat dat de ongediertebestrijding in Nieuwegein van ratten weer beter met gif kan geschieden. Hiervoor is weer een heel ander gif nodig dan bijvoorbeeld bij de ongediertebestrijding in Nieuwegein van muizen. Zo ziet u dat er overal wel weer een andere manier van ongediertebestrijding in Nieuwegein voor gewenst is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we altijd de beste manier toepassen.

 

Bestrijden van Muizen in Nieuwegein

Een van de ongediertesoorten die u door onze ongediertebestrijding in Nieuwegein kunt laten bestrijden, zijn muizen. Muizen zorgen voor schade aan het isolatiemateriaal tussen uw vloeren en muren. Daarbij kunnen de muizen ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen! Muizen bestrijden blijkt vaak lastiger te zijn dan men op voorhand denkt. Als zij niet op effectieve wijze bestreden worden, zullen de muizen al snel in uw woning terugkeren. Onze ongediertebestrijding in Nieuwegein voorkomt dit door de muizen op een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke wijze te bestrijden.

 

Hulp bij het bestrijden van zilvervisjes

Net als het bestrijden van muizen, kan ook zilvervisjes bestrijden een lastige klus zijn. Hoe weet u waar de zilvervisjes zich ophouden? Op welke manier voorkomt u dat u al snel te maken krijgt met een nieuwe ongedierteplaag? Enzovoorts. Onze ongediertebestrijding in Nieuwegein helpt u de zilvervisjes te bestrijden. Zonder direct gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Met speciale vallen kunnen de zilvervisjes gevangen worden. Door deze vallen te gebruiken hoeven we niet direct met chemische gifstoffen te spuiten. Zo worden onnodige gezondheidsrisico’s voor uw huisdieren voorkomen.

 

Het verwijderen van wespennesten

Wespensteken kunnen voor een allergische reactie zorgen. Reden genoeg om wespen tijdig te bestrijden! Een wespennest verwijderen is echter niet iets wat u eenvoudig zelf doet. Veel mensen hebben hier immers niet de juiste hulpmiddelen voor. Denk aan kleding om te voorkomen dat u gestoken wordt. Een wespennest verwijderen is een van de klussen die u aan onze ongediertebestrijding in Nieuwegein over kunt laten. Wij zorgen dat het wespennest vroeg in het seizoen verwijderd wordt. Op deze manier kunnen we een heuse wespenplaag in uw tuin of woning voorkomen.

 

Heeft u last van houtworm?

Houtworm is een verzamelterm voor de larven van verschillende kevers en torren. Hoewel deze beestjes zelf weinig kwaad doen, kan de houtworm voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Onze ongediertebestrijding in Nieuwegein helpt u graag bij de bestrijding van houtworm. Houtworm bestrijden moet op een effectieve wijze gebeuren, om te voorkomen dat het beestje al snel terugkeert. Er zijn verschillende manieren om houtworm te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Nieuwegein doet dit op een zo dier- en milieuvriendelijke wijze, om gezondheidsrisico’s voor uzelf en uw huisdieren te minimaliseren.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Nieuwegein: Stadscentrum, Jutphaas-Wijkersloot, Zuilenstein, Batau-Zuid, Batau-Noord, Doorslag, Huis de Geer, Blokhoeve, Galecop, Fokkesteeg, Hoog-Zandvel, Lekboulevard, Vreeswijk, Merwestein, Oudegein, Zandveld, Laagraven, Plettenburg, De Wries en Hoge Landen.

Ongediertebestrijder Patrick

Neem contact op met Patrick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Patrick.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<030-7820546>”]