Ongediertebestrijding Muntendam – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0598-782401
Ongediertebestrijding Muntendam

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Muntendam?

Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Muntendam is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Muntendam

De Bestrijdingsbrigade uit Muntendam geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Muntendam!

0598-782401

Ongediertebestrijding in Muntendam biedt passende oplossingen

Voor het bestrijden van verschillende ongediertesoorten uit uw woning, bent u bij onze ongediertebestrijding in Muntendam aan het juiste adres. Onze ervaren ongediertespecialisten kunnen u bij de bestrijding van verschillende soorten ongedierte van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte als muizen, ratten, wespen, zilvervisjes, mieren en mollen. Naast deze bekende ongediertesoorten zijn er ook vormen van ongedierte die minder opvallend aanwezig zijn. De overlast van houtworm, bedwantsen en vlooien zal echter niet minder groot zijn! Bedwantsen kunnen bijvoorbeeld voor irritaties aan uw huid zorgen, terwijl houtworm voor een verzwakking van houten constructies zorgt. Reden genoeg om het ongedierte op professionele wijze te bestrijden. Welke ongediertesoorten leven er in uw woning?

 

Hulp van de ongediertebestrijding in Muntendam

Wanneer u voor de hulp van onze ongediertebestrijding in Muntendam kiest, zullen we u altijd meer vertellen over onze werkwijze. Zo proberen we het gebruik van schadelijke gifstoffen zo goed mogelijk te vermijden. Gifstoffen kunnen schadelijk zijn voor het milieu en voor uw gezondheid, of die van uw kinderen en huisdieren. Met name de korrels gif die gebruikt worden tegen muizen en ratten zijn gevaarlijk. Vaak worden deze korrels aangezien voor snoepjes door kinderen of huisdieren. Dit brengt grote gezondheidsrisico’s met zich mee! Gelukkig zijn er verschillende alternatieve bestrijdingsmethodieken, die net zo effectief zijn.

 

Verschillende bestrijdingsmogelijkheden bij ongedierte

Bij ongedierte in huis zijn er verschillende mogelijkheden om het ongedierte te bestrijden. Zo kunnen we door middel van hitte of kou tal van verschillende ongediertesoorten doden. Dit is een veel effectievere manier van ongediertebestrijding in Muntendam, dan het gebruik van gif. Naast de hulp die wij bieden bij het bestrijden van ongedierte, voorzien we u ook graag van advies over mogelijkheden om ongedierte buiten uw woning te houden.

Tip: laat uw woning regelmatig preventief controleren op de aanwezigheid van ongedierte!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Muntendam: Muntendam Oost, Muntendam West, Muntendam buitengebied, Borgercompagnie en Tripscompagnie.

Neem contact op met Johan

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0598-782401>”]