Helaas zijn wij niet (meer) actief in deze regio. Wij kunnen u voorlopig niet verder helpen in Middelburg

Ongediertebestrijding Middelburg – De Bestrijdingsbrigade

Ook bij spoed

Discreet en vertrouwd

Gericht op kwaliteit en service

Meedenken aan uw oplossing

Bel direct 0118-782502
Ongediertebestrijding Middelburg

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Middelburg?

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Middelburg is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Middelburg

De Bestrijdingsbrigade uit Middelburg geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Middelburg!

0118-782502

insecten

Dakconstructie aangetast? Bel onze ongediertebestrijding in Middelburg

Een dakconstructie bestaat vaak uit dikke houten balken om het gewicht van de dakbedekking te kunnen dragen. Wanneer deze constructie aangetast wordt door houtworm of boktor, kan de constructie het dak na verloop van tijd mogelijk niet meer dragen. Het is dan ook van belang om ongedierte als houtworm en boktor te laten bestrijden door De Bestrijdingsbrigade. Onze ongediertebestrijding in Middelburg zorgt er binnen de kortste keren voor dat het ongedierte uit uw hout is verdwenen, waardoor uw constructie niet verder kan worden aangetast.

 

Zelf houtworm of boktor bestrijden

Niet iedereen schakelt direct onze ongediertebestrijding in Middelburg in wanneer zij te maken hebben met houtworm of boktor. In dat geval is het wel zaak om zelf zo snel mogelijk actie te ondernemen. Veel mensen weten wel een aantal manieren om de beestjes te doden. Hierbij wordt vaak één ding vergeten: de eitjes. Deze zijn namelijk niet gevoelig voor bestrijding met bijvoorbeeld petroleum. Om ook de eitjes te doden is het nodig om het besmette hout te injecteren met vergif. Dit vergif trekt door het hout heen, waardoor niet alleen houtwormen en boktor sterven, maar ook alle aanwezige eitjes. Het is mogelijk om zelf uw hout te injecteren met vergif, maar het is verstandiger om hiervoor een medewerker van onze ongediertebestrijding in Middelburg in te schakelen.

 

Waarom ongediertebestrijding in Middelburg inschakelen?

Het inschakelen van onze ongediertebestrijding in Middelburg heeft de nodige voordelen. Zo hoeft u zelf geen actie te ondernemen om de boktor of houtworm in uw dakconstructie te doden. Het enige wat u hoeft te doen is een belletje plegen naar één van de medewerkers van onze ongediertebestrijding in Middelburg. Wij komen snel naar u toe om het besmette hout te injecteren. Doordat onze ongediertebestrijding in Middelburg over de juiste middelen beschikt, worden de beestjes snel gedood. Door het hout door ons te laten injecteren, bent u er daarnaast van verzekerd dat er in de toekomst niet nogmaals boktor of houtworm in het zelfde hout opduikt.

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Middelburg: Middelburg-Centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden.

[klantenmachine tel=”<0118-782502>”]