Ongediertebestrijding Maastricht – De ongedierte specialist

Noodgevallen

Professionele bestrijding

Gericht op kwaliteit en service

Jarenlange ervaring

Bel direct 043-7820523
Ongediertebestrijding Maastricht

Schakel direct een ervaren ongediertebestrijder uit Maastricht in!

Bert

Ongediertebestrijder Bert

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Bert?

Ik ben Bert van Plaagdier Preventie Limburg en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ondertussen al wat jaren ongediertebestrijder. Ik doe dit nog steeds met veel plezier. Ik vind het daarom ook belangrijk om klanten goed uit te leggen hoe ongediertebestrijders te werk gaan. Verder blijf ik up-to-date met de juiste materialen en ik leid regelmatig andere ongediertebestrijders op.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Maastricht

De Bestrijdingsbrigade uit Maastricht geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Maastricht!

043-7820523

Specialistische hulp bij ongediertebestrijding in Maastricht? Bel ons!

Bent u op zoek naar specialistische hulp bij ongediertebestrijding in Maastricht of de omgeving hiervan? De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om passende hulp te bieden bij het bestrijden van ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Maastricht heeft een ruime expertise in het verhelpen van verschillende soorten ongewenste beestjes. Denk bijvoorbeeld aan beestjes als motten, mieren, zilvervisjes, mollen, spinnen en kevers. Niet alleen kunnen deze beestjes ziektes mee naar binnen nemen, ook kunnen ze schade aan uw woning aanrichten. Reden genoeg om tijdig de hulp van De Bestrijdingsbrigade uit Maastricht in te schakelen. Waarmee mogen onze aangesloten specialisten van de ongediertebestrijding in Maastricht u helpen?

 

Ongedierte bestrijden en voorkomen met ongediertebestrijding in Maastricht

Het doel van De Bestrijdingsbrigade uit Maastricht is niet alleen het bestrijden van de ongewenste beestjes in uw woning. Zij helpen u namelijk ook graag bij het voorkomen van nieuw ongedierte in huis. Onze ongediertebestrijding in Maastricht kijkt met u mee naar gaten en kieren in uw huis, waar veel ongediertesoorten zich verschuilen. Bij ratten, muizen, mieren en mollen is dit anders. Om ook deze beestjes uit uw woning te weren kunnen onze aangesloten specialisten van de ongediertebestrijding in Maastricht zorgen voor strategische vallen en bijvoorbeeld lokdoosjes.

 

Direct hulp inschakelen van onze ongediertebestrijding in Maastricht

Heeft u de hulp van onze ongediertebestrijding in Maastricht direct nodig? Dat kan! Er zijn verschillende situaties waarbij een snelle en vakkundige oplossing van onze ongediertebestrijding in Maastricht wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan een wespen- of bijennest in uw woning. Als u allergisch bent voor de venijnige steken van deze beestjes, dan wilt u dat het nest zo snel mogelijk verwijderd wordt. Onze aangesloten specialisten komen graag bij u langs om voor een passende oplossing te zorgen. Zo voorkomt u allergische reacties en kunt u met een gerust hart op uw terras of in uw woning verblijven.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Wat is de meest effectieve manier om muizen in Maastricht te bestrijden?

Muizen zijn op tal van manieren te bestrijden. Zo kunt u bijvoorbeeld muizenvallen plaatsen, vergif gebruiken of een kat de muizen laten vangen. De ene manier werkt beter dan de andere en dat kan bij iedereen verschillend zijn. Wanneer u bijvoorbeeld geen actieve kat heeft, zal hij niet snel actief op jacht gaan naar muizen. En in het geval van een muizenval of vergif is het altijd maar de vraag of de muis er ook daadwerkelijk intrapt. Er zijn echter nog tal van andere mogelijkheden om muizen in uw woning effectief te bestrijden. Aangezien u zo snel mogelijk van de beestjes verlost wilt zijn, bent u waarschijnlijk op zoek naar de meeste effectieve manier om de muizen te bestrijden. Heeft u zelf geen idee wat de beste bestrijdingsmethode is? Neem dan eens contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Ongediertebestrijder inschakelen

Zoals gezegd kan het succes van de verschillende methodes om muizen te bestrijden bij iedereen verschillen. Waar een muizenval bij de één mogelijk goed werkt, scoort vergif bij een ander weer beter. Wanneer u muizen wilt gaan bestrijden, doet u er dan ook goed aan om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Hij heeft ruime ervaring voor wat betreft het bestrijden van muizen en weet dan ook precies hoe hij de muizen in uw woning kan vangen. Hij kan uw woning inspecteren en vervolgens bepalen wat voor u de meest effectieve bestrijdingsmethode is. Door een ongediertebestrijder in te schakelen bent u dus binnen no-time van die vervelende muizen af.

Wespennest verwijderen

Ongediertebestrijder wespennest in Maastricht laten verwijderen

Een wespennest rondom uw woning is niet bepaald een pretje. Heeft u er eentje ontdekt? Dan is het zaak deze zo snel mogelijk te verwijderen. Wanneer u echter nog nooit eerder een wespennest verwijderd heeft, is het niet verstandig om dit zelf te doen. De wespen kunnen namelijk behoorlijk agressief worden. Veel mensen proberen het nest van buiten kapot te maken, maar dat is al helemaal niet aan te raden. De beestjes worden dan alleen nog maar agressiever en zullen proberen u aan te vallen. Ga ook nooit met uw blote handen te werk, want dit kan een behoorlijk pijnlijk resultaat opleveren. Het is alleen aan te raden om zelf het wespennest te verwijderen wanneer u hiervoor een speciaal pak draagt. Lijkt het u geen goed plan om zelf het nest weg te halen? Schakel dan een ongediertebestrijder in om het wespennest te verwijderen.

 

Snel verwijderd

Door een ongediertebestrijder in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat uw wespennest snel wordt verwijderd. Een professionele bestrijder weet namelijk als geen ander hoe hij te werk moet gaan bij het verwijderen van een wespennest. Hij beschikt niet alleen over de benodigde kennis, maar heeft daarnaast ook speciale apparatuur om ervoor te zorgen dat het nest snel weggehaald kan worden. Een professionele ongediertebestrijder zal er eerst voor zorgen dat het grootste deel van de wespen gedood wordt. Hiervoor gebruikt hij hoofdzakelijk een bestrijdingsmiddel. Wanneer het merendeel van de beestjes eenmaal dood is, gaat hij over tot het verwijderen van het nest. Het nest wordt vernietigd, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de wespen weer terugkeren.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Maastricht bestrijden door methodes te combineren

Voor het bestrijden van zilvervisjes zijn tegenwoordig tal van verschillende mogelijkheden. Veel mensen vragen zich af wat nu eigenlijk de beste methode is om zilvervisjes te bestrijden. Dit verschilt natuurlijk per situatie. Waar het bij de ene woning beter werkt om de luchtvochtigheid te verlagen, kan het bij de andere woning maar zo zijn dat de combinatie van vergif met vallen een stuk beter werkt. Het is daarom ook verstandig om uit te proberen wat bij uw woning de beste methode is om zilvervisjes mee te bestrijden. Vergif werkt bijvoorbeeld altijd, maar het nadeel hiervan is dat u dit regelmatig opnieuw moet gebruiken. Voor vallen geldt bijvoorbeeld dat ze meestal alleen goed werken wanneer er meerdere geplaatst worden. Om het aantal zilvervisjes in uw woning snel te verminderen, doet u er goed aan om de verschillende methodes met elkaar te combineren.

 

Meest efficiënt

Door te kiezen voor het gebruik van één methode, weet u natuurlijk nooit zeker of u veel zilvervisjes zult doden. Waarom zou u er dan ook niet voor kiezen om meerdere methodes met elkaar te combineren? Gebruik vergif en plaats daarnaast ook vallen. Om de kans op de aanwezigheid van zilvervisjes nog wat te verkleinen, kunt u ook de luchtvochtigheid in uw woning verlagen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door vochtvreters te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om uw woning te ventileren. Zet dan ook regelmatig een raampje open en zorg ervoor dat u altijd de afzuiging aanzet wanneer u een douche neemt. Door verschillende methodes met elkaar te combineren, zult u zien dat het aantal zilvervisjes in uw woning snel afneemt.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Maastricht bestrijden zonder chemische middelen

Bent u geen voorstander van chemische middelen? Dan denkt u mogelijk dat het lastig wordt om houtworm te bestrijden. Dit hoeft niet het geval te zijn, al is het natuurlijk wel afhankelijk van hoe groot het probleem is. In sommige gevallen is het prima mogelijk om zonder gebruik van chemische middelen de houtworm te bestrijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtwormen in uw meubilair. Om de houtworm te bestrijden, is het in dat geval niet noodzakelijk om gebruik te maken van gas of vergif. Zo kunt u de houtworm ook uitroeien met behulp van vrieskou. Vries het meubelstuk gedurende een nacht in bij temperaturen rond de min twintig graden. De houtwormen zullen de volgende ochtend doodgevroren zijn. Ook kunt u juist gebruikmaken van warmte. In dat geval moet het betreffende meubelstuk in een ruimte geplaatst worden met een gecontroleerde temperatuur van ongeveer zestig graden.

 

Hardnekkig probleem

Zit de houtworm verspreid door uw gehele woning? Dan is het toch echt aan te raden gebruik te maken van chemische middelen. Alleen dan bent u er namelijk van verzekerd dat de houtworm gedood wordt. Het is immers lastig om uw dakconstructie een nacht in de vriescel te plaatsen of te behandelen met warmte. Indien het probleem van grote aard is, is behandeling met chemische middelen gewoonweg het beste. Wanneer u kiest voor behandeling met gif, wordt het vergif in het hout geïnjecteerd, waardoor de houtworm gedood wordt. Bij gas wordt niet alleen de houtworm, maar ook ander ongedierte gedood. Behandeling met gas is in veel gevallen echter niet mogelijk, waardoor het merendeel van de mensen er bij een hardnekkig probleem voor kiest om houtworm met gif te bestrijden.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Maastricht. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat onze aangesloten bestrijders u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Plaagdier preventie Limburg (PPL)

KVK: 58550836

Ongediertebestrijder Bert

Bij Bert bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 043-7820523

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Maastricht? Onze aangesloten specialisten staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 043-7820523 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Maastrichtse buurten: Amby, Brusselsepoort, Caberg, Daalhof, De Heeg, Heer, Malberg, Mariaberg, Scharn, Villapark, Wittevrouwenveld, Wyck & Wyckerpoort.

[klantenmachine tel=”<043-7820523>”]