Ongediertebestrijding Maarssen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Ook voor noodgevallen

Bestrijding en preventie van ongedierte

Jarenlang in het vak

Gecertificeerd personeel

Bel direct 0346-782503
Ongediertebestrijding Maarssen

Schakel direct de ongediertebestrijder uit Maarssen in!

Patrick

cartoon De Bestrijdingsbrigade

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick van Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Maarssen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Maarssen

De Bestrijdingsbrigade uit Maarssen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten specialisten in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Maarssen!

0346-782503

Ongedierte snel verwijderd door de ongediertebestrijding in Maarssen

Het is belangrijk om bij de bestrijding van ongedierte een expert in te schakelen en niet zelf met tal van middelen aan de slag te gaan. Een ervaren ongediertebestrijder weet immers precies welke bestrijdingsmethode het beste past bij uw specifieke probleem. Op die manier wordt het ongedierte zo goed als mogelijk bestreden en is de kans op terugkomst zo gering mogelijk.

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor de beste bestrijdingsmethode bij het betreffende ongedierte. Voor een ongediertebestrijding in Maarssen bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

 

Snel handelen is vereist

Wanneer er sprake is van ongedierte, is het zaak dat er snel gehandeld wordt. Bij de ongediertebestrijding in Maarssen komen immers regelmatig gevallen voorbij die eigenlijk al veel eerder opgelost hadden moeten worden. Men denkt vaak dat ongedierte enkel hinderlijk is, maar toch niet echt voor schade zorgt. Niets is echter minder waar! De ongediertebestrijding in Maarssen probeert al lange tijd duidelijk te maken dat het noodzakelijk is dat er snel gehandeld wordt bij het opmerken van ongedierte. Zo kunnen muizen al veel schade aanrichten door etensvoorraden aan te tasten, en kan houtworm de houten constructies in woningen blijvend beschadigen.

 

De schade die daardoor ontstaat, kan fors in de papieren oplopen, zo weet de ongediertebestrijding in Maarssen. Als u dus ook maar vermoedt dat er sprake is van enige vorm van ongedierte, is het zaak snel de ongediertebestrijding in Maarssen in te lichten en een afspraak te maken. Hoe eerder de ongediertebestrijding in Maarssen langs kan komen, hoe beter de schade beperkt kan blijven. Bovendien zorgt de ongediertebestrijding in Maarssen er voor dat de kans op terugkomst van het ongedierte zo gering mogelijk wordt gehouden. De ongediertebestrijding in Maarssen zorgt dus voor een goede oplossing van uw ongedierte problemen!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Maarssen: Nieuw-Maarsseveen, Duivenkamp, Pauwenkamp, Spechtenkamp, Fanzantenkamp, Reigerkamp, Valkenkamp, Bloemstede, Boomstede, Oud-Zuilen, Tienhoven en Oud-Maarsseveen.

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Patrick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Patrick.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Maarssen en omgeving?

Schakel de professionele hulp van een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade in, om een ware ongedierteplaag in huis te voorkomen. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Maarssen biedt hulp bij het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. U kunt ons onder meer inschakelen voor het bestrijden van muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm in en rond uw huis.

 

Muizen bestrijden

Hulp bij muizen bestrijden in huis

Veel mensen nemen een kat, om muizen uit hun woning te houden. Muizen hebben echter de nare eigenschap, dat zij zich erg goed kunnen verstoppen. Denk aan de muizen die holletjes in de grond graven, muizen die tussen uw isolatiemateriaal verstopt zitten, enzovoorts. Muizen bestrijden wordt hierdoor erg lastig! Schakel onze aangesloten ongediertebestrijding in Maarssen in, om u te laten helpen bij het bestrijden van muizen. Zij beschikken over verschillende hulpmiddelen om de muizenplaag te verhelpen.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Schade aan papierwerk door zilvervisjes

Waar muizen schade aan uw isolatiemateriaal kunnen veroorzaken, doen zilvervisjes dat aan uw papierwerk. Zilvervisjes, die ook wel papiervisjes genoemd worden, leven van natuurlijke vezels. Denk aan de vezels in de verpakkingen van etenswaren. Het is geen prettig idee dat er zilvervisjes tussen uw pakken met rijst leven! Reden genoeg om zilvervisjes te bestrijden. Zilvervisjes bestrijden doet de ongediertebestrijding in Maarssen door gebruik te maken van speciale vallen. Zo is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen niet noodzakelijk.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen met onze hulp

Een wespennest verwijderen kan een hele opgave zijn. De wespen die zich in het wespennest ophouden zullen er immers alles aan doen, om deze te beschermen. Om nare wespensteken te voorkomen, is het raadzaam om een wespennest verwijderen aan de ongediertebestrijding over te laten. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Maarssen beschikt over de benodigde hulpmiddelen om het nest vakkundig te verwijderen. Zelfs als het wespennest tussen uw muren opgebouwd is! Het is verstandig om het wespennest vroeg in het seizoen te laten verwijderen.

 

 

Houtworm bestrijden

Voorkomen schade door houtworm te bestrijden

De larven van torren en kevers worden verzameld onder de term “houtworm”. Deze larven voeden zich met het hout uit uw houten constructies, zoals vloeren en uw dakconstructie. Om een ernstige verzwakking van deze constructies tegen te gaan, is het raadzaam om de houtworm te bestrijden. Houtworm bestrijden lijkt vaak echter makkelijker dan het is! Hoe weet u bijvoorbeeld in welke constructies de houtworm zich ophoudt? Hoe zorgt u voor een effectieve bestrijding? Onze aangesloten professionele ongediertebestrijding in Maarssen is u graag van dienst. Door het hout heel heet of juist koud te maken, zal de houtworm sterven.

 

 

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker

KVK: 87848171

Ongediertebestrijder

Bij Patrick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Bennekomse buurten: Bennekom-Zuidoost, Boekelo, De Kraats/Nergena, De Laar, Dikkenberg en Halderbrink.

[klantenmachine tel=”<0346-782503>”]