Ongediertebestrijding Leusden – De Bestrijdingsbrigade

Bel direct!

Bestrijding en preventie

Ervaren vakmannen

Met respect voor mens en milieu

Bel direct 033-7820562
Ongediertebestrijding Leusden

Bent u op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Leusden?

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Leusden is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Leusden

De Bestrijdingsbrigade uit Leusden geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leusden!

033-7820562

Last van houtwormen? Bel de ongediertebestrijding in Leusden

Een ongediertesoort waar De Bestrijdingsbrigade regelmatig voor ingeschakeld wordt is houtworm. Dit komt omdat zelf houtwormen bestrijden haast een onbegonnen taak is. Er zijn wel wat middelen die u kunt proberen, maar vaak eindigen deze niet succesvol omdat de keverlarven zich inmiddels te diep in het hout hebben gevestigd. Bovendien zullen de beestjes na een mislukte poging tot bestrijding rustig verdergaan met het aanrichten van schade in houten meubels of de constructie van uw huis. Belt u echter met de ongediertebestrijding in Leusden dan komen onze vakmensen bij u langs om met professionele middelen de strijd met houtwormen aan te gaan.

 

Analyseren, bestrijden en voorkomen

In het geval van houtwormen houdt de ongediertebestrijding in Leusden een vaste werkwijze aan. Deze begint met het analyseren van het probleem. Dit betekent vaststellen of de houtwormen nog altijd actief zijn en bekijken of het beschadigde hout nog gered kan worden. Vervolgens gaan wij over tot bestrijding van de houtwormen. Dit kan onder andere met gas, gif of een balsem gedaan worden. De ongediertebestrijding in Leusden is flexibel en kan de methode aanpassen op de situatie die bij u thuis wordt aangetroffen. Ook belangrijk bij het bestrijden van houtwormen is het advies dat we u kunnen geven om het probleem in de toekomst te voorkomen.

 

Inspectie van ongedierteprobleem in huis

De aanwezigheid van houtwormen in huis is best moeilijk vast te stellen. In de meeste gevallen zien mensen dit aan de kleine gaatjes in houten voorwerpen en fijn zaagsel op de grond. Mocht u een vermoeden hebben dat u last heeft van ongedierte of u weet niet goed met wat voor beestjes u te maken heeft, dan komt de ongediertebestrijding in Leusden graag bij u langs om een inspectie uit te voeren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen in korte tijd vaststellen wat het probleem is en op welke manier dit het beste bestreden kan worden.

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Leusden: Leusden-Centrum Oost, Leusden-Centrum West, Leusden-Zuiden, Achterveld, Stoutenburg en ’t Ruige Veld.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<033-7820562>”]