Ongediertebestrijding Lelystad – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle service

Discrete bestrijding

Ook bij spoedgevallen

Gediplomeerd personeel

Bel direct 0320-782543
Ongediertebestrijding Lelystad

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Lelystad?

Fabiola

Ongediertebestrijder Fabiola

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Fabiola?

Hallo, ik ben Fabiola van OBS OngedierteBestrijdSter en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb eerst een opleiding tot kok gedaan. Als vrij snel merkte ik dat dit niks voor mij was. Een aantal jaar geleden vertelde een vriend over zijn baan als ongediertebestrijder. Ik werd hier enthousiast van en ben zo het vak ingerold. Ik vind het leuk dat ik mensen kan helpen met hun probleem.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Lelystad is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u, door middel van aangesloten bestrijders, hierbij helpen. Zo hoeft u niet langer bang te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Lelystad

De Bestrijdingsbrigade uit Lelystad geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten ongediertebestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Lelystad!

0320-782543

Op zoek naar een ongediertebestrijding in Lelystad? Wij zijn er voor u!

Al sinds jaar en dag doet De Bestrijdingsbrigade haar best om het particulieren en zakelijke klanten met last van ongedierte zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mensen kunnen zeer veel last hebben van ongedierte; reden temeer om de ongediertebestrijding in Lelystad in te schakelen om voor eens en voorgoed van het ongedierte af te zijn.

 

Waarom niet zelf bestrijden?

Mogelijk hebt u wel eens nagedacht over de vraag waarom u niet gewoon zelf over zou gaan tot de ongediertebestrijding in Lelystad. De reden daarvoor is vrij eenvoudig: de professionele ongediertebestrijding in Lelystad beschikt over meer kennis dan de gemiddelde particulier in huis heeft over het bestrijden van ongedierte. Elk ongedierte vereist weer een compleet andere aanpak qua behandeling. Zo weten ze bij de ongediertebestrijding in Lelystad voor alle dieren waar men hinder van kan ondervinden wel wat de meest praktische en efficiënte oplossing voor het probleem is. Daardoor is de ongediertebestrijding in Lelystad niet alleen in staat om het ongedierte snel te bestrijden, maar kan de ongediertebestrijding in Lelystad er ook voor zorgen dat het milieu zo min mogelijk belast wordt bij de bestrijding van het ongedierte.

 

Vooral wanneer het gaat over het bestrijden van ongedierte in de tuin, is het zaak dat de ongediertebestrijding in Lelystad u hierbij helpt. Wanneer het verkeerde soort gif wordt gebruikt, kan dit in het grondwater trekken, kunnen vogels of katten het opeten of kunnen zelfs kinderen er in het ergste geval mee in aanraking komen. Dat wil u uiteraard voorkomen.

 

Tenslotte kan de professionele ongediertebestrijding in Lelystad over meer materialen en chemische middelen beschikken om dieren te bestrijden. Hierdoor is het mogelijk om zeer efficiënt en doeltreffend te werken, zonder dat de werkmethodes ineffectief worden.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Fabiola

Neem contact op met Fabiola

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Fabiola.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Lelystad en omgeving?

Voor het bestrijden van ongedierte in en rondom uw woning kunt u chemische bestrijdingsmiddelen kopen. Denk bijvoorbeeld aan sprays voor het bestrijden van wespen of vliegen. Verstandiger is het echter om voor de hulp van onze ongediertebestrijding in Lelystad te kiezen. Onze aangesloten professionele ongediertebestrijders hebben een ruime ervaring in het bestrijden van muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden tussen isolatiemateriaal

Muizen kunnen zich op verschillende plekken binnen uw woning verstoppen. Dit maakt muizen bestrijden erg lastig! Denk aan muizen die holletjes in de grond graven, of bijvoorbeeld muizen tussen uw isolatiemateriaal. De muizen kunnen voor een vervelende schade aan uw isolatiemateriaal zorgen. Reden genoeg om deze tijdig te laten bestrijden! Muizen bestrijden kunt u aan onze ongediertebestrijding in Lelystad overlaten. Onze aangesloten bestrijders beschikken over verschillende hulpmiddelen voor een effectieve bestrijding van de muizen. Denk bijvoorbeeld aan strategisch geplaatste muizenvallen.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Hoe kan ik zilvervisjes bestrijden?

Naast de schade die door muizen veroorzaakt wordt, kunnen ook zilvervisjes voor schade zorgen. Zilvervisjes worden ook wel papiervisjes genoemd, wat te verklaren valt door het type voedsel wat zij eten. De zilvervisjes voeden zichzelf met natuurlijke vezels. Niet voor niets zult u de zilvervisjes vaak tussen de verpakkingen in de voorraadkast treffen. Zilvervisjes bestrijden kan erg lastig zijn, omdat de beestjes zich vaak goed weten te verstoppen. De ongediertebestrijding in Lelystad beschikt over speciale vallen, om de zilvervisjes te vangen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Hulp bij een wespennest verwijderen tussen muren

Wespennesten kunnen op verschillende plekken in en rondom uw woning worden opgebouwd. Denk aan wespennesten in de grond, in de nok van uw schuur, of bijvoorbeeld tussen uw muren. Om schade tussen uw muren en overlast rond uw woning te voorkomen, is het verwijderen van de cocon noodzakelijk. Onze aangesloten professionele ongediertebestrijding in Lelystad helpt u hierbij. Een wespennest verwijderen is een lastige klus, gezien het relatief grote risico op wespensteken. Deze wespensteken kunnen voor een gevaarlijke allergische reactie zorgen.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden in uw houten vloeren

Houtworm is een verzamelterm die gebruikt wordt voor de larven van torren en kevers. De houtworm voedt zich met hout, bijvoorbeeld van uw vloeren of dakconstructie. Wanneer de larve groot genoeg is, zal deze het hout verlaten. Om schade aan uw houten vloeren te voorkomen, is het belangrijk om de houtworm al in een vroeg stadium te bestrijden. De houtworm bestrijden kan onder meer met beits en met speciale gifstoffen. Verstandiger is het echter om de hulp van onze aangesloten ongediertebestrijding in Lelystad in te schakelen. Door de ruimte erg heet of koud te maken, zullen de larven gedood worden.

 

 

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

OBS OngedierteBestrijdSter

KVK 67092187

Ongediertebestrijder Fabiola

Bij Fabiola bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Lelystad: De Bolder, Kustwijk, Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk, Waterwijk, Havendiep, Lelystad-Haven, Warande en het Stadshart.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<0320-782543>”]