Ongediertebestrijding Leidschendam – De Bestrijdingsbrigade is uw specialist!

Ook bij noodgevallen

Uitstekende service en kwaliteit

De klant staat voorop!

Expert in ongediertebestrijding

Bel direct 070-7820460
Ongediertebestrijding Leidschendam

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Leidschendam in!

Kevin

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Kevin?

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb nu al een aantal jaar ervaring als ongediertebestrijder. Ik werk nu samen met mijn collega’s bij het team onder leiding van Elroy. Samen met het team willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun problemen.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Leidschendam is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Leidschendam

De Bestrijdingsbrigade uit Leidschendam geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leidschendam!

070-7820460

Last van overmatig veel vliegen? De ongediertebestrijding Leidschendam lost het op

Een vlieg komt altijd wel in huis voor. Dit is iets dat de ongediertebestrijding in Leidschendam als geen ander weet. Het zijn opportunistische insecten die door een kleine opening naar binnen kunnen vliegen op zoek naar voedsel. Een enkele vlieg om de zoveel tijd zal weinig tot geen overlast veroorzaken. U kan eventueel een plakstrip ophangen of zelf op jacht gaan met een vliegenmepper om de rondvlucht van de vlieg te stoppen. Heeft u echter last van overmatig veel vliegen dan vormt dit wel een probleem. In dat geval heeft u wellicht de hulp nodig van de ongediertebestrijding in Leidschendam om de overlast op te lossen.

 

Bestrijding verschilt bij groot aantal vliegen

Is er sprake van een groot aantal vliegen in huis dan moeten deze op een andere manier bestreden worden met de hulp van de ongediertebestrijding in Leidschendam als een enkele vlieg. U kan onmogelijk met een vliegenmepper tientallen vliegen uitroeien. Bovendien is de kans groot dat de insecten al eitjes hebben gelegd waardoor het probleem vanzelf weer terugkeert. Voor eeneffectieve bestrijding moet u zichzelf afvragen waarom het aantal vliegen in korte tijd zo extreem is toegenomen. Dit is exact de werkwijze die de ongediertebestrijding in Leidschendam hanteert. Meestal is de conclusie dat er ergens een huis zich een voedingsbron voor de vliegen bevindt. Door deze te verwijderen pakt u het probleem met de insecten het beste aan.

 

Ongediertebestrijding van gevleugelde insecten

Vliegen behoren tot de gevleugelde insecten. Zoals de naam van de diersoort al doet vermoeden kunnen zij vliegen. Dit maakt de insecten moeilijk te vangen als u ze wilt bestrijden. Hetzelfde geldt ook voor andere gevleugelde insectensoorten. Denk bijvoorbeeld aan muggen, bijen en wespen. Omdat deze insecten lastig te vangen zijn is de bestrijding erg moeilijk. De Bestrijdingsbrigade kan u met ongediertebestrijding in Leidschendam helpen om van het probleem af te komen. Onze ongediertebestrijding in Leidschendam heeft verschillende tactieken in hun arsenaal om iedere gevleugelde insectensoort effectief te bestrijden.

insecten

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Leidschendam: Voorburg Noord, Bovenveen, Voorburg West, Voorburg Midden, Essesteijn, Damsigt en omgeving, Leidschendam-Centrum, Park Veursehout, De zijde en omgeving, Prinsenhof en Stompwijk.

Neem contact op met Kevin

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Kevin.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<070-7820460>”]