Ongediertebestrijding Leiden – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

24/7 bereikbaar

Vakkundige bestrijding

Snel en eerlijk

Direct een oplossing voor uw probleem

Bel direct 071-7820506
Ongediertebestrijding Leiden

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Leiden?

Michel

de bestrijdingsbrigade icoon

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Michel?

Hallo, mijn naam is Michel van M. van Rijn projectservices en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Dankzij vele jaren bestrijden, heb ik erg veel ervaring en kennis opgebouwd. Ik vind het fijn als ik klanten goed kan helpen en zij geen last meer hebben van ongedierte. Klantencontact vind ik daarom ontzettend belangrijk en dat maakt mijn werk ook erg plezierig.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Leiden is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Leiden

De Bestrijdingsbrigade uit Leiden geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in heel Nederland. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leiden!

071-7820506

Last van muizen? Bel de ongediertebestrijding in Leiden!

Er zijn zeer veel mensen die last hebben van ongedierte in de woning. Vaak meent men dat het normaal is dat er zo nu en dan ongedierte in de woning voorkomt. In zeker opzicht is dat ook zo; maar het zou eigenlijk niet normaal moeten zijn! De dieren laten immers een verder zeer schone woning er toch vies uitzien en bovendien zorgen ze nu eenmaal voor veel overlast. Muizen poepen en vreten van alles aan, bedwantsen jeuken in bed en maken de slaapkamer vies en houtworm tast houten constructies en meubels aan. Maar wat kunt u er dan tegen doen? Heel simpel! Een aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade helpt u bij elke vorm van ongediertebestrijding in Leiden.

 

Voor elk ongedierte een aparte oplossing

Er zijn tal van vormen ongedierte. Elk dier is eigenlijk weer anders en vereist weer een andere aanpak. Bij de ongediertebestrijding in Leiden weten ze inmiddels wat werkt en wat eigenlijk niet echt goed werkt. Daardoor kunnen ze per geval bekijken wat de beste oplossing in de desbetreffende situatie is. Hierdoor kunnen zij doeltreffend en snel handelen. Het probleem van het ongedierte is daarmee dan ook zo snel als mogelijk verholpen door de ongediertebestrijding in Leiden.

 

U kunt behalve binnenshuis, ook buitenshuis met ongedierte te maken krijgen. Bij de aangesloten ongediertebestrijding in Leiden krijgen ze regelmatig de vraag of we mollen kunnen bestrijden. Dat is een logische vraag, want mollen zorgen ervoor dat een verder prachtig gazon ernstig beschadigd raakt door het bouwen van gangen die weer voor molshopen zorgen. De ongediertebestrijding in Leiden zorgt er dus ook voor dat de mollen uw gazon met rust laten. Maar dat niet alleen! De ongediertebestrijding in Leiden kan voor vrijwel elk dier dat voor overlast zorgt wel een oplossing bedenken. De ongediertebestrijding in Leiden heeft met de meeste dieren wel eens te maken gehad, zodat we ook voor elk dier wel een effectieve oplossing kunnen bedenken.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Michel

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Michel.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Leiden en omgeving?

Een ongedierteplaag kan verschillende risico’s met zich meebrengen. Zo kunnen verschillende ongediertesoorten voor schade aan uw woning zorgen. Ook kan het ongedierte ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen. Iets wat u voorkomt door het ongedierte tijdig te laten bestrijden door onze ongediertebestrijding in Leiden.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden tussen muren

Voor het bestrijden van een muizenplaag zijn muizenvallen alleen vaak niet voldoende. De muizen kunnen zich op verschillende plekken verstoppen, wat het lastig maakt om voor een effectieve oplossing te zorgen. Daarbij kunnen de muizen zich razendsnel voortplanten. Muizen bestrijden tussen uw muren kunt u overlaten aan de aangesloten ongediertebestrijding in Leiden van De Bestrijdingsbrigade. Zij beschikken over verschillende hulpmiddelen om de muizen voor u te bestrijden. Door onze effectieve aanpak is de kans op een nieuwe muizenplaag klein.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Schade aan papierwerk door zilvervisjes

Waar muizen voor schade aan uw isolatiemateriaal kunnen zorgen, doen zilvervisjes dat aan uw papierwerk. De zilvervisjes worden niet voor niets ook wel papiervisjes genoemd. De beestjes voeden zich met natuurlijke vezels uit losse papieren of verpakkingen. Het zal geen fijn idee zijn, dat er zilvervisjes tussen uw pakken rijst leven. Zilvervisjes bestrijden doet u echter liever niet met chemische bestrijdingssprays. Dit brengt immers gezondheidsrisico’s met zich mee! Onze aangesloten ongediertebestrijding in Leiden gebruikt speciale vallen, om zilvervisjes te bestrijden.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Hulp bij een wespennest bestrijden in de tuin

Een wespennest verwijderen kunt u het beste aan professionals overlaten. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Leiden staat hierbij voor u klaar! Zelf een wespennest verwijderen brengt het risico met zich mee, dat u gestoken wordt. De wespen zullen erg agressief worden, waardoor de kans op meerdere steken groot is. Dit kan tot een allergische reactie leiden, die u liever voorkomt. Onze aangesloten experts beschikken over verschillende hulpmiddelen, die een wespennest verwijderen relatief eenvoudig maken. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar! Wespen kunnen zich op verschillende plekken ophouden in uw tuin. Denk aan holletjes in de grond, in een struik of hoog in een boom.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden rondom Leiden

De houtworm is een larve van een tor of kever, die zich voedt met hout. Denk bijvoorbeeld aan het hout van uw meubels, vloeren of dakconstructie. Om een verzwakking van deze constructies te voorkomen, is het raadzaam om de houtworm te bestrijden. De houtworm bestrijden lijkt echter makkelijker, dan dat dit in de praktijk vaak is. Beits werkt vaak alleen bij het voorkomen van houtworm, maar niet bij het bestrijden hiervan. De houtworm bestrijden kan wel met hitte of kou. Schakel hier onze aangesloten ongediertebestrijding in Leiden voor in.

 

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

M. van Rijn projectservices

kvk: 80805221

Ongediertebestrijder

Bij Michel bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Leiden: Binnenstad Zuid, Binnenstad Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict, Merenwijkdistrict en Stevenshofdistrict.

[klantenmachine tel=”<071-7820506>”]