Ongediertebestrijding Leeuwarden – Uw ongedierte specialist

Ook bij spoed

Vakkundig advies

Meedenken aan uw oplossing

Professionele dienstverlening

Bel direct 058-7820400
Ongediertebestrijding Leeuwarden

Heeft u last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Leeuwarden in!

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van De Jong Ongediertebestrijding, ik sta 24 uur per dag voor mijn klanten klaar. Het hebben, constateren of willen laten verwijderen van ongedierte is nooit een pretje en niemand wil daar lang mee wachten. Wij hebben 10+ jaar ervaring in ongediertebestrijding en dit doen wij met veel plezier! Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij vaak al de zelfde dag bij u terecht en helpen wij u kundig, zorgvuldig en snel van uw problemen af.

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Leeuwarden

De Bestrijdingsbrigade uit Leeuwarden geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten specialisten bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leeuwarden!

058-7820400

Muizen in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Leeuwarden!

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en verschillende andere ongediertesoorten. Ongediertebestrijding in Leeuwarden uit laten voeren door specialisten wordt steeds belangrijker, om ziektes en schade aan uw woning te voorkomen. Vaak nemen ongewenste beestjes ziektes mee van buiten, waar u op verschillende manieren mee in contact kunt komen. Onze ongediertebestrijding in Leeuwarden helpt u dit te voorkomen! De ervaring die onze aangesloten specialisten van De Bestrijdingsbrigade uit Leeuwarden hebben opgedaan zorgt ervoor dat we passende oplossingen kunnen bieden en ongedierte vaak snel gevonden hebben. Welke vorm van ongedierte wilt u door onze ongediertebestrijding in Leeuwarden laten bestrijden?

 

Schade in huis door ongewenste beestjes

Zonder dat u het weet schuilen er tientallen ongewenste beestjes in uw woning. Bij een inspectie door onze ongediertebestrijding in Leeuwarden komen vaak beestjes naar voren, waarvan u het bestaan wellicht niet wist. Deze beestjes kunnen volgens de specialisten van onze ongediertebestrijding in Leeuwarden voor schade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan muizen en ratten die het hout op uw zolder kapot knagen, houtworm wat in het hout van uw woning trekt en mollen die uw gazon omploegen. Reden genoeg om tijdig de hulp van De Bestrijdingsbrigade uit Leeuwarden in te schakelen. Onze aangesloten specialisten van de ongediertebestrijding in Leeuwarden weten waar deze beestjes zich vaak verschuilen, waardoor we voor een passende oplossing kunnen zorgen.

 

Zelf muizen in huis vangen

De hulp van onze ongediertebestrijding in Leeuwarden is niet altijd noodzakelijk. U kunt zelf immers ook muizenvallen plaatsen om de muizen te vangen. Er zijn echter ook beestjes die minder makkelijk zelf te verhelpen zijn. Denk aan bedwantsen, vlooien en zilvervisjes. Om ook deze beestjes buiten de deur te houden kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding in Leeuwarden inschakelen. Zij bestrijden de beestjes en voorkomen dat ze opnieuw binnenkomen.

 

Tip van onze ongediertebestrijding in Leeuwarden: laat uw woning eens per jaar controleren op ongedierte!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Leeuwarden bestrijden met vergif

Een goede manier om van muizen in uw woning af te komen is door vergif te gebruiken. Zodra een muis van dit goedje eet, zal hij sterven. Het vergif zorgt er namelijk voor dat een muis inwendige bloedingen krijgt en uitdroogt. Wanneer er meer muizen in uw woning zitten is de kans groot dat de muizen het vergif ook voeren aan eventuele jonkies. Op deze manier bent u dus snel van een muizenplaag in uw woning af. Lukt het u niet om de muizen uit te roeien met behulp van vergif? Dan kunt u het nog proberen met muizenvallen. Wanneer ook dit niet werkt, kunt u een ongediertebestrijder inschakelen om de muizen te bestrijden. Bent u nog op zoek naar een professionele ongediertebestrijder? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Verschillende soorten vergif

Muizen zijn met verschillende soorten gif te bestrijden. Zo kunt u ervoor kiezen om wat vergif op een schaaltje of schoteltje te plaatsen. Deze kunt u vervolgens op verschillende plekken in uw woning zetten. Denk wel goed na over de plaatsen van de schaaltjes met vergif. Kies een plek uit waar eventuele kinderen, huisdieren en buitendieren niet bij kunnen komen. Het vergif kan ook voor hen namelijk gevaarlijk zijn. Naast een schaaltje met gif zijn er tegenwoordig ook speciale doosjes met muizenkorrels. Muizen worden het doosje ingelokt door de geur van deze korrels en zullen er vervolgens van eten. Wanneer zij hier eenmaal van gegeten hebben, zal het niet lang meer duren voor zij doodgaan. Op deze manier bent u dus definitief verlost van de muizen in uw woning.

Lees hier meer over muizen bestrijden in Leeuwarden.

Wespennest verwijderen

Beginnend wespennest in Leeuwarden direct verwijderen

Een beginnend wespennest is vaak niet groter dan een tennisbal en wordt vaak enkel bewoond door de koningin. Wanneer u besluit om niets aan het nest te doen, kan de populatie van het wespennest binnen aanzienlijke tijd behoorlijk groeien. In het ergste geval kunnen er zelfs duizenden wespen in het wespennest zitten. Heeft u een beginnend wespennest aangetroffen bij uw woning? Dan is het dus zaak om deze snel te laten verwijderen. Doordat het slechts om een beginnend wespennest gaat, is het vaak niet lastig om het nest zelf te verwijderen. Het verwijderen van een wespennest kan soms behoorlijk gevaarlijk zijn. Indien er nog wespen in het nest zitten, kunnen zij agressief worden en gaan steken. Wilt u dit voorkomen? Dan is het verstandig om het verwijderen van een wespennest over te laten aan een professionele ongediertebestrijder.

 

Wat kunt u zelf doen?

Heeft u geen zin om te wachten op een ongediertebestrijder en wilt u het wespennest direct verwijderen? Ga dan zelf aan de slag. Zorg er wel voor dat u beschermende kleding draagt. Wespen prikken namelijk gemakkelijk door een spijkerbroek heen. Het is dan ook het beste om een speciaal pak aan te trekken bij het verwijderen van een wespennest. Om er zeker van te zijn dat er geen levende beestjes meer in het nest zitten, kunt u kokend water door de opening van het nest gieten. Hierdoor worden de wespen in het nest gedood, waardoor u niet meer het gevaar loopt om gestoken te worden. Daarnaast is het nog mogelijk om de wespen uit te roeien door bestrijdingsmiddel voor de ingang van het nest te leggen.

Lees hier meer over een wespennest verwijderen in Leeuwarden

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Twee manieren om zilvervisjes in Leeuwarden te bestrijden

Zilvervisjes in een woning zijn op tal van verschillende manieren te bestrijden. Voor het gemak gaan wij hier even uit van twee manieren: methodes die geld kosten en ‘gratis’ methodes. Bij het gratis bestrijden van zilvervisjes hoeft u geen uitgaven te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur in uw woning terugbrengen tot minder dan vijftien graden. In de wintermaanden is dit echter niet bepaald prettig. Het is ook mogelijk om zilvervisjes te bestrijden door de luchtvochtigheid te laten dalen. Hoe u dit doet? Door uw woning goed te ventileren. Zet regelmatig ramen open en vergeet vooral niet of de afzuiging aan te zetten wanneer u aan het koken of douchen bent. Tot slot kunt u zilvervisjes ook laten bestrijden. Dit kan door een ongediertebestrijder in te schakelen, maar ook door spinnen te laten leven. Spinnen eten de beestjes namelijk op, waardoor het aantal zilvervisjes af zal nemen.

 

Betaalde bestrijding

Indien het u niet lukt om de temperatuur of de luchtvochtigheid in uw woning te verlagen, zijn er nog genoeg andere methodes om zilvervisjes te bestrijden. Het enige nadeel is dat deze manieren wel geld kosten. Zo kunt u bijvoorbeeld een spuitbus met vergif kopen en deze gebruiken op plekken waar zilvervisjes zich veelal schuilhouden. De werking van vergif is echter maar tijdelijk, waardoor het misschien makkelijker is om speciale vallen voor zilvervisjes te plaatsen. Wanneer u kiest voor deze laatste optie, is het wel verstandig om de nodige vallen te plaatsen. Alleen dan bestaat de kans dat het aantal zilvervisjes in uw woning verminderd wordt.

Houtworm bestrijden

Waarom houtworm in Leeuwarden bestrijden met gas?

Houtwormen zijn op verschillende manieren te bestrijden. Wanneer de beestjes in een dakconstructie zitten, worden ze vaak bestreden met behulp van vergif. Het bestrijden van houtworm met vergif is wat overdreven wanneer de beestjes enkel in een meubelstuk zitten. Dit geldt ook voor het bestrijden van houtworm met gas. Meestal wordt een houtworm alleen met gas bestreden wanneer de beestjes moeilijk te bereiken zijn. Zowel voor het bestrijden van houtworm met vergif als voor het bestrijden met gas is het aan te raden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wilt u de houtwormen met gas bestrijden? Informeer dan eerst bij een ongediertebestrijder of het in uw geval mogelijk is de houtworm met gas te bestrijden.

 

Voor- en nadelen van gas

Het bestrijden van houtworm met behulp van gas heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel is dat er bij het gebruik van gas geen schade aan uw woning wordt aangebracht. Zo hoeft het hout bijvoorbeeld niet geïnjecteerd te worden. Het gas wordt in uw woning gepompt en hierdoor zullen de houtwormen sterven. Daarnaast is het bestrijden van houtworm met gas snel gebeurd. Naast de houtworm zorgt het gas er ook voor dat andere soorten ongedierte in uw woning uitgeroeid worden. Het grootste nadeel is dat de kosten van het bestrijden van houtworm met gas behoorlijk hoog liggen. Vraag uzelf dus goed af of u het de moeite waard vindt om de houtworm te bestrijden met gas. Daarnaast is het bestrijden van houtworm met gas maar in enkele gevallen mogelijk. Schakel dan ook altijd een ongediertebestrijder in wanneer u de houtwormen wilt verdelgen met behulp van gas.

Lees hier meer over houtworm bestrijden in Leeuwarden

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Leeuwarden

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Leeuwarden. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat onze aangesloten bestrijders u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Johan de Jong Ongediertebestrijding

KVK: 93803621

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 058-7820400

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Leeuwarden? De aangesloten bestrijders staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 058-7820400 zodat onze aangesloten bestrijders u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Leeuwardense buurten: Aldlan, Bilgaard, Camminghaburen, Nijlan, Vossepark, Westeinde & Zuiderburen.

[klantenmachine tel=”<058-7820400>”]