Ongediertebestrijding Katwijk – De Bestrijdingsbrigade

Snelle service

Professionele vakmannen

Klantvriendelijke service

Jarenlang in het vak

Bel direct 071-7820506
Ongediertebestrijding Katwijk

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Katwijk in!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Katwijk is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

ongediertebestrijding Katwijk

De Bestrijdingsbrigade uit Katwijk geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Katwijk!

071-7820506

insecten

Ongediertebestrijding in Katwijk helpt u met spoed in geval van bedwantsen

Bedwantsen zijn insecten die moeilijk door de ongediertebestrijding in Katwijk te bestrijden zijn en veel overlast kunnen veroorzaken. De beestjes zijn ook wel bekend onder de naam bed bugs. Halverwege de vorige eeuw leken de bedwantsen zo goed als uitgestorven. De laatste jaren zijn de vervelende bijtende insecten echter weer sterk in opkomst. Doordat zij in de bagage van reizigers de hele wereld over kunnen reizen komt de bedwants ook regelmatig in Nederland voor. De bed bugs van de twintigste eeuw zijn bovendien hardnekkiger dan ooit doordat zij een weerstand hebben opgebouwd tegen de meeste insecticide middelen. De ongediertebestrijding in Katwijk weet echter nog verschillende manieren om de insecten te bestrijden. De Bestrijdingsbrigade kan dit bovendien met spoed doen.

 

Moeilijkheid van bedwantsen bestrijden

Volgens de ongediertebestrijding in Katwijk komt de moeilijkheid in het bestrijden van bedwantsen met name door het feit dat zij op verschillende plekken in huis kunnen voorkomen en lastig te spotten zijn. Bed bugs houden zich goed verborgen waardoor u ze vrijwel nooit zal zien. Toch zal u de aanwezigheid van de beestjes snel opmerken aan de sporen die zij op uw lichaam achterlaten. Een bedwants wordt namelijk ’s nachts actief en bijt mensen om bloed te zuigen. Op de huid blijven hierdoor rode bultjes achter die branderig en jeukerig aanvoelen. Dit is ook meteen de overlast die ervoor zorgt dat u wilt dat de ongediertebestrijding in Katwijk de insecten met spoed bestrijdt.

 

Bedwantsenbestrijding door de ongediertebestrijding

In tegenstelling tot wat u verwacht van de naam bedwants komen de insecten op verschillende plekken in huis voor. De bed bugs houden zich voornamelijk schuil op plekken waar mensen een tijd rusten. Het bed is een veelvoorkomende plek maar ook stoelen en banken behoren tot de favoriete plekken van bedwantsen. Als de ongediertebestrijding in Katwijk alleen op het bed plaatsvindt maar de insecten ook in de vloerbedekking zitten zal het probleem snel weer terugkeren. Het beste kunt u daarom de bestrijding van bedwantsen overlaten aan onze ongediertebestrijding in Katwijk.

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Katwijk: Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg, Valkenburg, Rijnsoever, Hoornes, ’t Sandt, Molenwijk, Witte Hek, Cleijn Duin, Overduin, Strand, Zanderij Westerbaan, De Mient en Kooltuin en Polder Kamphuizen.

[klantenmachine tel=”<071-7820506>”]