Ongediertebestrijding Joure – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0513-782404
Ongediertebestrijding Joure

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Joure?

Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Joure is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Joure

De Bestrijdingsbrigade uit Joure geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Joure!

0513-782404

Vakkundige hulp van de ongediertebestrijding in Joure

Zelf ongedierte bestrijden blijkt vaak behoorlijk lastig te zijn voor woningbezitters. Het is om deze reden verstandig om hier de hulp van onze professionele ongediertebestrijding in Joure voor in te schakelen. Onze ongediertespecialisten hebben een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Door het ongedierte in een vroeg stadium te laten bestrijden, kan een serieuze ongedierteplaag in huis voorkomen worden. De ongediertebestrijding in Joure helpt u onder meer bij het bestrijden van muizen, ratten, wespen, houtworm, bedwantsen en zilvervisjes.

Tip: laat uw woning eens in de zoveel maanden preventief controleren op de aanwezigheid van ongedierte! Vaak zijn er veel meer ongediertesoorten in woningen aanwezig, dan men op voorhand verwacht had.

 

Werkwijze van onze ongediertebestrijding in Joure

De ongediertespecialisten van De Bestrijdingsbrigade zoeken altijd naar een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke oplossing. Het gebruik van gifstoffen proberen we om deze reden te vermijden. Daarbij zijn deze gifstoffen lang niet altijd de meest effectieve oplossing tegen ongedierte in huis. Bij houtworm kunnen we bijvoorbeeld hitte of kou gebruiken, bij zilvervisjes kunnen we speciale vallen plaatsen, enzovoorts. Onze ongediertebestrijding in Joure kan specifieke ongediertesoorten in uw woning bestrijden, maar ook aan de slag gaan op basis van een preventieve analyse. Wellicht blijken er veel meer ongediertesoorten in uw woning voor te komen.

 

Gevaren van ongedierte in huis

Er zitten verschillende gevaren aan de aanwezigheid van ongedierte in huis. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ongedierte voor schade aan uw woning kan zorgen. Zo kunnen muizen en ratten uw tuin vernielen, of bijvoorbeeld houten constructies aantasten. Datzelfde geldt voor de houtworm! Een papiervisje of zilvervisje zal zich eerder richten op papieren verpakkingen van etenswaren. Daarbij kunnen de verschillende ongediertesoorten ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Joure in te schakelen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende wijken en buurten van Joure: Blaauwhof, Centrum, Jonkersland, Sewei de Ekers, Skipsleat, Westermeer, Woudfennen, Wyldehoarne en Zuiderveld. 

Neem contact op met Johan

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0513-782404>”]