✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Waar kunnen wij u helpen?

Zoek op uw plaats of postcode

Ongediertebestrijding bij horecabedrijven

Binnen horecabedrijven kunnen verschillende soorten ongedierte voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan muizen of ratten die op etensresten in de keuken afkomen, houtworm in het meubilair, of zilvervisjes in de voorraadkast. Het is echt zeer onwenselijk om ongedierte in uw zaak te hebben. U moet er immers zelf ook niet aan denken dat u tijdens een bezoek aan een restaurant of café een muis, vliegen of andere soorten ongedierte tegenkomt. De Bestrijdingsbrigade is dé specialist voor het verdrijven van ongedierte. Wij houden uw horecagelegenheid ongedierte vrij en voorkomen met slimme maatregelen dat u opnieuw overlast van ongedierte ondervindt.

 

Ongedierte in restaurants bestrijden

Voornamelijk restaurants hebben regelmatig last van ongedierte. De keuken is erg kwetsbaar: veel soorten ongedierte komen af op etensresten. Denk bijvoorbeeld aan muizen, vliegen of kakkerlakken die zich in de keuken van uw restaurant op kunnen houden. De keuken van restaurants biedt voldoende plekken waar zij zich kunnen verbergen. Op het moment dat uw personeel vertrokken is krijgen deze ongediertesoorten vrij spel. Zij kunnen ziektes bij zich dragen en uitwerpselen achterlaten. Dit is niet alleen zeer onhygiënisch maar ook zeer gevaarlijk voor de gezondheid van uw gasten en van uw personeel. De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een professionele en effectieve oplossing bij ongedierte.

 

Hulp bij het bestrijden van ongedierte

Om te voorkomen dat uw horecagelegenheid aan aanzien verliest onder uw publiek, is het raadzaam om tijdig de hulp van de ongediertebestrijdingsdienst van De Bestrijdingsbrigade in te schakelen. Wij kunnen het ongedierte op effectieve wijze voor u bestrijden, zowel in de keuken, in de eetzaal of op het terras. Zo bent u zo snel mogelijk van het ongedierte verlost!

 

Het is verstandig om eens per jaar een preventieve controle op ongedierte uit te laten voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen ongedierte in uw horecagelegenheid voorkomt.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.